Şimdi Ara

Durduk yere kilo verme sorunsalı

5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastleFrank61 -- 1 Mart 2021; 18:37:44 >

PSN:
  • up

PSN:
  • Abi koskoca forumda şu konuda yardım edebilecek 1kişi bileyokmudur

PSN:
  • Metobalizman hızlı çalışıyor oldukça sanırım başka açıklaması yok gibi geldi bana ektormof yapılıda değilsindir sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Spora başlayınca birkaç kilo almaya başlıyorsun, bırakıp evde bilgisayar başında hareketsiz kalınca veriyorsun.Fazla büyütmemek gerek.Sen içim rahat etsin dersen en iyisi bir doktora da görün.

Orijinalden alıntı: heyhu

Spora başlayınca birkaç kilo almaya başlıyorsun, bırakıp evde bilgisayar başında hareketsiz kalınca veriyorsun.Fazla büyütmemek gerek.Sen içim rahat etsin dersen en iyisi bir doktora da görün.

Tam tersi olmasın ?

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Bırakma olayı yok, hâlen daha devam ediyorum. Görenler vücüdumu beğeniyor ama tartının gösterdiği sayılar benim hoşuma gitmiyor.

Ektomorf endomorf olaylarını bilmiyorum dediğim gibi 186 boyum 72,5 kilo 128 cm omuz

PSN:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKoyanoglu

Bırakma olayı yok, hâlen daha devam ediyorum. Görenler vücüdumu beğeniyor ama tartının gösterdiği sayılar benim hoşuma gitmiyor.

Ektomorf endomorf olaylarını bilmiyorum dediğim gibi 186 boyum 72,5 kilo 128 cm omuz

Bende 6 aydır spora gidiyorum son iki aydır ölçü kaybediyorum sürekli.Yaz geldiğinden dolayı su atıyosun bunun etkisi var.Ayrıca sporda yıktığın proteini yerine koyamıyor olabilirsin.Günde kaç tabak yediğin değil kaç gr protein aldığın önemli.Verdiğin kilolar yağdanda olabilir bir ölçtür istersen.Tabi sağlıklı bir insansan bu durumlar geçerliliğini korur.

PSN:
  • 29.05.2014 kilo 71.8

PSN:
  • yetersiz kalori alıyorsun demek ki çok yiyorum deme hiç demekki yetersiz üstüne sporda eklenince kilo vermen normal

PSN:
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKoyanoglu

kalori hesabına girmiyorum karbonhidrat hesabı yaptım hep bugüne kadar hani günde 500gr makarna bitiriyorum 400gr karbonhidrat geliyor gibisinden

500 gr makarna 200gr tavuk 5de yumurta desek 2150 ediyor demek ki daha fazla yakıyorsun.
  • Yulafada abanmaya başladım sabahları 100gr öğlen ara öğün(bazen keyfime göre 50gr) akşam yatarken 350ml süt ile 75 gram bide 0 yağsız olan makarnama ufak yağ eklemeleri yaptım, şu aralar bıtkınlıktan dolayı makarna yerine bulgur pilavı tercih ediyorum ve bulk döneminde işe yarayacağını düşünüyorumda. 05.06.14 kilo 73.5

PSN:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.