Şimdi Ara

Durduk Yere Hız Yükselişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde modemime 8192kbps gelen hat 11265 e çıkmış. Speedtest'te 7.5mbps iken şu an 9.5 mbps civarlarında. Müşteri hizmetlerini aramadım, online işlem'e girmedim. Zaten AKK'den hızım düşmüyordu birde yükseltmişler. Şu an kota 80GB'nin üzerinde. Acaba bunu yapmalarındaki sebep,amaç nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 27 Ağustos 2012; 19:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Hızları türk telekom alabileceğiniz hıza kadar yükseltiyor. Sıkıntı yok :)

Alışkın değiliz böyle şeylere
    Down Stream 10236 (Kbps.) önceden 9500 kbps lerde sabitken artık hat değerime göre değişiyor aldığın hız,

Yer: Güneşli - Istanbul
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Aynen arkadaşlar normalde 8 mbit olan hattımı modemim 17.000 - 18.000 arasında her resette degişen değerde görmeye başladı :D

Not : Buraya dolap kondu ama aktif edilmedi.

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Hızları türk telekom alabileceğiniz hıza kadar yükseltiyor. Sıkıntı yok :)

Alışkın değiliz böyle şeylere

Çok güldüm valla :D türkiyedeki internetin içler acısı hali, hız artınca insan şaşırıyor :D
    Hunting Things
    The Family Business
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde tam tersine düşürmüşler 3500 e normalde 8188 di

ayrıca santralle aramda 50 metre mesafe var hat değerlerimde çok iyi 23000 e kadar alabiliyorum normalde

herkesi yükseltiyolar beni düşürüyolar.

download falanda yaptığım yok kotam 80gb

Bu arada aklıma gelmişken buradan sorayım;

Benim hattıma 4 mb hız geliyordu, AKK dolduğu zaman hızım 3'e mi düşecek yine?

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Kardeş niye düşünüyorsun ki bunu? Ben hep 4le idare etmek zorunda kalıyorum. Keyfine bak.

Bu arada aklıma gelmişken buradan sorayım;

Benim hattıma 4 mb hız geliyordu, AKK dolduğu zaman hızım 3'e mi düşecek yine?

3500kbps'ye düşecek, çok bir şey hissetmezsiniz.

Orijinalden alıntı: sis651

Turk Telekom işte bu, en adil olmayan kurumlardan biri. 8 Mbit parası ödeyenin birine verir 4 Mbit, birine 10 Mbit. :D

Abi çok doğru söylüyorsun.Ben Ttnet 8 mbit sınırsız kullanıyorum.Bundan 3 ay önce akkyi geçince 300 kb hız verdi ttnet.1 aydırda 350 hatta 400 kb hız veriyor.
    Bilmiyorum amacı tekrar üye mi yapmak ama sözleşme bitimine yaklaştığımızıda dipnot olarak ekleyeyim.Tarife değiştirin diye arayıp durdular ve o zamanlarda hız yükseldi nedense.
    Yani ben şu an video indirsem son hızla idm aracılığıyla youtubeden 400 kb yi görüyorum.
    http://www.youtube.com/user/duncaninchina/videos?sort=dd&flow=grid&view=0&page=2
    İlk sayfasını indirdim bu gece mr duncan(dankın diye okunuyor ama komedi adam bana kalırsa) 400 kb hızı görerek indirdim.Ay başında indireceğim devamınıda.
    Tabi sırada şu video kanalları var:

http://www.youtube.com/user/askmisterduncan/videos?flow=grid&view=0

http://www.youtube.com/user/VOALearningEnglish/videos

http://www.youtube.com/user/MinooAngloLink/videos

Ay başşları fena sömürüyorum interneti.TTnet birinin hakkını çalar ,diğerine verir.Aslında bizimde çok hakkımızı çaldı.1.5-2 sene öncesine kadar kaç kere internet gitti, istenilen hızı vermediler ,hatta bazen çıldırtan hızlar verdiler.Ama konya merkezde şu an için hızları gayet güzel.Diğer sağlayıcılarında alt yapısı ttnet altyapısı ama telefon parası ödememek diye bir şey varsa eğer, o çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 29 Ağustos 2012; 14:48:35 >

• Arkadaşlar modem değerlerim şu şekilde sizce max alabileceğim hız nedir

ADSLHızı(Kb/s): 12284 800

Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 22676 1432

SNR Sınırı (dB): 11.7 20.7

Hat Zayıflaması(dB): 7.5 2.6

Güç (dB): 19.2 12.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ADSL Hızı(Kb/s):............9413........958
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s):....23912......1127
    SNR Sınırı (dB):...............2.0.........0.6
    Hat Zayıflaması(dB):........0.6.........0.4
    Güç (dB):........................0.8.........1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 29 Ağustos 2012; 23:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mb sınırsız abonesiyim , geçen hafta mahallede telefonlar kesildi , saha dolabı falan filan dediler , dün itibariyle modemde yazan değer 19000/798 , fakat test ve indirmelerde 2500 civarı hız var,

sözleşmem yeni bitti , sanırım 8 limitsize geçicem.

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende ay başında netlimitsize geçmiştim...Başlarda hız 8100 civarıydı ama son bir haftadır 9000 inin üstüne çıktı...Şu anda 9413...Bassam dahada gider aslında...

ADSL Hızı(Kb/s):............9413........958
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s):....23912......1127
    SNR Sınırı (dB):...............2.0.........0.6
    Hat Zayıflaması(dB):........0.6.........0.4
    Güç (dB):........................0.8.........1.2

snr neden o kadar düşük ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.