Şimdi Ara

Duolingo, Busuu tarzı uygulamalar ne kadar etkili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
8
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu uygulamalarla a2 zor öğrenirsin. Babbel daha iyi diye biliyorum ama dediğim gibi uygulamalar koca bir dil için yeterli olmuyor, dil öğrenmenin ilk şartı nasıl öğreneceğini öğrenmektir. İnternette sınırsız kaynak var, bu kaynaklar arasında kaybolmayıp kendinize bir plan oluşturmanız lazım. uygulamalar bu planların parçası olabilir ama sadece parçası olarak kalır.
  • yaklaşık 2 haftadır ispanyolca için duolingo kullaniyorum. 0 dan başladım. grammere çok bulaşmadan tüyolar vererek mala anlatır gibi anlatıyor, biraz oyun gibi yapmışlar hoşuma gitti. Zaten kendi blogunda da belirtiyo bu uygulama a1 a2 seviyesine cikarticak şeydedir diye o yüzden temel için güzel bir uygulama. biraz bilgin varsa hiç girme bile.
    not: telefondan girince can tarzi bir sey var yanlış yaptıkça azaliyor bitince 4 saatte bir yenileniyor biraz can sıkıcı pc den girebilirsen can hakkı yokmuş gibi oynuyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzçekirdegi -- 22 Ağustos 2020; 19:50:17 >
  • hocam piyasada çok uygulama var duolingo memrise busuu babbel vesaire ben hepsini kullanmıştım ve belirli bir temeli olan birisi için bence bi işe yaramaz ki sizin de belirli bi temeliniz elbette vardır filmlerden oyunlardan vs. ha bu uygulamaları hiç bilmediğiniz bi dil için ne biliyim rusça öğrenicekseniz falan temel oluşturması adına kullanabilirsiniz.. ingilizce için ben size şey önerebilirim dizileri filmleri önce ingilizce altyazılı izlemeye başlayın sonra altyazısız izlemeye başlarsınız yavaş yavaş ingilizce kitaplar alabilirsiniz küçük hikaye kitapları gibi ve interpals penpal world tarzı arkadaşlık sitelerinden arkadaşlar edinin ve bol bol sohbet edin benim onlarca arkadaşım var 5-6 yıllık ve hala bile konuşuruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.