|
Bildirim

|
Aga Dell iyidir hoştur monitörlerine hastayım ama şu DP 2.1 portunu niye eklemezler anlamak mümkün değil, illa DP1.4 olacak...
Bilgi notu: DP 1.4 standardı çıkış tarihi 1 Mart 2016 - HBR3 (32.4 Gbit/s) destekliyor. 1.4a --- Nisan 2018 - sadece DSC 1.2 sürümü 1.2a'ya güncellendi. 2.0 --- 26 Haziran 2019 - 77.37 Gbit/s 2.1 --- 17 Ekim 2022 - UHBR10 (40 Gbit/s) and UHBR20 (80 Gbit/s) 2.1a --- 8 Ocak 2024 2.1b --- 6 Ocak 2025 Kısaca ulen nedir bu inat yaklaşık 9 yıllık portta ısrar etmek, sıkıştırmasız veri aktarımı imkanı varken illa DSC(Display Stream Compression) kullanarak veri aktarmak, en ve tek kıl olduğum özelliği bu, firmanın monitör serisi açısından... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kablo bağlantısı sağlam. DP kablosunu Vatan'dan sıfır almıştım. Markasını tam hatırlamıyorum, S-Link olabilir. G3223Q model monitörümde, ilk günden beri ara sıra bu sorunu yaşıyorum (2 yıl falan oldu) ama HDMI kablosunu denemedim. HDMI'da bu sorunların ortadan kalktığı söyleniyor. Bir ara onu da alıp deneyeceğim. Sanki sinyal sorunu gibi bir şey. Ekran kapanıp açılmaların tarzı bile değişik. Kimi zaman birkaç kez kapatıp açıyor. Kimi zaman da sanki takılı kalmış gibi, sürekli kapatıp açıyor. Monitörü tamamen kapatıp açtığımda bazen işe yarıyor, bazen de Windows'a Reset atmam gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 8 Ocak 2026; 17:37:48 > |
|
|