Şimdi Ara

Dünyanın En Zeki Köpek Türlerinden Biri, Border Collie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın En Zeki Köpek Türlerinden Biri, Border Collie


    Border Collie İskoçya kökenli bir çoban köpeğidir. Yetenekli ve zeki bir köpek türü olarak dünya çapında ünlenmiş çok özel bir Collie cinsidir. Bu türün enerjik ve hevesli bir yapısı vardır. Yorulmak bilmezler, bu özellikleri ile apartman yaşamını pek sürdüremezler.

    İlgisizlik Border Collie Cinsini Mutsuz Eder, Huysuzlaştırır

    Border Collie, yoğun ilgi isteyen bir köpektir. Yalnız bırakılmaktan hoşlanmaz. Aslında tam bir aile köpeği olmakla birlikte ilgisizlik onu mutsuz edecektir. Gütme duyusundan kaynaklanan hafif ısırma ve yönlendirme tutumları daha ziyade yabancılara yöneliktir. Köpek türleri ile iyi geçinir ancak diğer evcil hayvanlara karşı pek nazik olmayabilir.

    Border Collie Boş Ve Uğraşsız Bekleyemez

    Border Collie, sakin durabilecek bir köpek değildir. Sahiplenici, onun dinamik halini baştan kabul ederek bu yaşam ortaklığına bilinçli adım atmalıdır. Unutulmamalıdır ki Border Collie, bir çalışma köpeğidir. Onu meşgul edecek bir uğraşı mutlaka olmalıdır. Aksi takdirde onaylamayacağınız uğraşlara girişebilir örneğin eşyalara zarar verebilir. Bu zeki köpeği yaşamınıza katmadan önce mutlaka onu iyi analiz etmelisiniz. Kişilik analizi yapılmış ırk ve sağlık garantili köpeğinizi elityavru.com sayfası aracılığı ile sahiplenebilirsiniz.

    Irk, Sağlık Ve Kişilik Analizi Yapılmış Yavrunuz, Elityavru.com’da

    Elityavru.com sayfası hayvan dostlarımız için özel bir hizmet yelpazesi sunmakta. İlk sahiplenmeden temel ihtiyaçların karşılanması, sağlık, gıda, eğitim ve pansiyon hizmetlerine kadar pek çok ayrıntıda samimiyetle yanınızda yer alacak uzman personeli ile elityavru.com, çok anlamlı bir çalışma sürdürüyor.

    Enerjik, sevimli ve zeki bir Border Collie yavrusunu kişiliği tanımlanmış olarak elityavru.com sayfasından sahiplenebilirsiniz. Cinsin özelliklerini baştan bilerek bu sahiplenmeyi kabul ettiğinizde aslında çok çok özel bir canlıyı yaşamınıza katmış olacaksınız. Bakımı ve eğitimi konusunda da detaylı bilgiyi yine elityavru.com sayfalarından ve uzman personelinden edinebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.