Şimdi Ara

Dünyanın En Zavallı İnsanı Yarışması (Ödüllü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, iddia ediyorum ki bu dünyanın en zavallı insanıyım ve size 1 günümü anlatmak istiyorum.

Her öğlen büyük bir ikilemle kalkıyorum yatağımdan terler içinde, belki biraz korkuyla; "Çişim var ama aynı zamanda susadım. Şimdi çiş yapmaya gitsem daha sonra su içeceğim için daha erken çişim gelecek. Acaba önce suyumu içsem? Yok yok, önce tuvalete gidersem suyumu daha şehvetle içerim. Yok yok, ilk su içeyim en iyisi." diyorum her gün bıkmadan, yorulmadan. Her gün bu sorulara vereceğim cevap aynı oluyor ama belkide konuşacak kimsem olmadığından sohbet ediyorumdur kendimle çaresizce.

Büyük tuvalet-su ikilemimden sonra uzanıyorum yatağıma, televizyonun karşısına güneş kavururken bedenimi ayarlanmışcasına hergün aynı sıcaklıkta.
    Televizyon açık oluyor ama aklım nedense hep daha uzaklarda. Hayallere dalıyorum bacaklarımın taştığı, küçük, gıcırdayan yatağımda.
    Telefonumda yok anneminkinden başka hiç bir numara. Telefonumun hangi melodiyle çaldığını bile unuttum hatta.

Doğum günümde 1 kişi bile olmaz hiç yanımda. Ailem bile aramıyor zaten yıllardır doğum günümü kutlamaya.
    Belli ki yalnızlık için doğmuşum ben, belki de geri kalan 6.999.999.999 insan çekmesin diye ben çekiyorum bu kadar büyük bir yalnızlığı; demekki bununla görevlendirilmişim, kimse üzülmesin diye üzülüyorum her günümde istisnasızca.

Zaten belli değil mi nameli konuşmalarımdan ne kadar zavallı olduğum? Sıkıldım böyle konuşmaktan, daha havalı olur sanmıştım aslında ama daha da zavallılaştırdı beni. Neyse şimdi düzgün konuşmaya başlayayım bari, canımı sıkıldı öyle konuşmaktan.

Evet gördüğünüz gibi dünyanın gelmiş geçmiş en zavallı insanıyım arkadaşlar ve ne kadar zavallı olduğumu hala anlamadıysanız şunuda itiraf edeyim. Bu konu bir yarışma konusu değil ve kimseye ödül verilmeyecek. O kadar acınası, çaresiz ve zavallı bir kişiliğim ki konuya girip yazımı okuyun diye sizi kandırdım.

• Spora başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana rakip olmak istiyorum
    elime kız eli değmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acilen bi psikiyatr'a görünmen gerekli olduğu kanısındayım
  • yalnızlıktan zevk almaya çalış kafanı dinle başka insanlara ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
  • Bir haftadir insaatta
    yatıp kalkıyorum cebimde para yok 2 liralik sarma sigara iciyorum yanimda 2 kisakollu 1 pantolon 1 kapri var yikanacak yerim yok. Elektrik falan hic yok zaten ufak tüpe lokuz var onla aydinlaniyorum gece. Gunde 4 5 tane kruvasan yiyerek hayatta kaliyorum.telefonu kahvede sarj ediyorum. Internete kahveden baglaniyorum ama mutluyum senin gibi zavallı degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumun En Asosyali

sana rakip olmak istiyorum
    elime kız eli değmedi

Meydan okumanı kabul ediyorum ve şöyle bir karşı atakta bulunuyorum; en son gördüğüm yüz sipariş ettiğim pizzayı getiren adamın yüzü.
  • Hala ne kadar zavallı olduğumu anlamadıysanız bir itirafta daha bulunmak istiyorum. İtalyanca bilmememe rağmen L'italiano adlı şarkının sözlerini ezbere biliyorum. O kadar boş bir insanım yani. Yapacak işim yok, böyle saçma şeylerle uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 23 Temmuz 2015; 2:28:51 >
  • özele gel halletcez
  • Arkadaşlar o kadar zavallı bir insanım ki artık bu konuyu neredeyse her gün güncelleyip o günkü zavallılıklarımı anlatıp acı hayatımla yüzleşmeye karar verdim.
    Zaten burada bile ciddiye alınmıyorum, ne kadar umutsuz bir tip olduğumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
  • Kaybedenler kaybettiklerini kabul ettiği gün kaybederler.

Kedisözü.

• Kitap oku bari ufkun genişlesin
  • Tip nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Spora başla.

Problemin ne olursa olsun spora başla burası dh

• quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Spora başla.

Problemin ne olursa olsun spora başla burası dh

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumun En Asosyali

sana rakip olmak istiyorum
    elime kız eli değmedi

bende ikinize rakibim elime erkek eli değmedi

• avatar konu uyumu güzel de sam bile milli oldu be abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Tip nasıl?

Şimdi yalan diyeceksiniz ama burada kendimi o kadar ezdikten sonra kalkıpta ego kasiyim biraz diyecek halim yok. Tip gerçekten ortalama üstü ve bunu ben söylemiyorum, tanımadığım insanlardan duyuyorum, çenede var biraz. İnsanlardan utanıp çekinmiyorum da ama durumlar işte biraz karışık. Uzun uzun konuşulacak türden bir hikaye.
    Hatta demin forumdan biriyle konuştuk uzun uzun. 1 saat sürmüştür herhalde. Gerçekten iyi geldi.
  • Kendini aşağlayarak,kendini rahatlatıyorsun gerçekten aşağlık bir insansın :)

• Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Ya sen onu bırak da tarly ile jaqen nasıl buluştu o daha ilginc.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.