Şimdi Ara

Dünyanın En Uzun Topiği (Aklına İlk Geleni Yaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.150
Cevap
13
Favori
83.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amaç Rekor Kırabilmek


    Dünyanın en uzun forum topic'i 8215 sayfa

    Hadi başlayalım



  • yetişiyoruz 2 oldu
  • herkes uyumuş galiba
  • gecenin bu vaktinde ne içilir
  • Başarabilirsin Rocky!
  • Hep birlikte rekorlar kitabına girecez arkadaşlar
  • geçen yolda gidiyoz
  • hep destek tam destek
  • SOĞUK SAVAŞIN GüLDüREN FIKRALARI


    Yetkililer heyecanla Beyaz Saraya gelip:
    -Sayın başkan, ruslar ayı kızıla boyuyor!.. diye rapor verirler.
    Başkan gayet sakin:
    -telaş etmeyin... diye cevaplar.
    Bir süre sonra yetkililer yine telaşla:
    -Sayın başkan, ruslar ayın yarısını kızıla boyadı!..derler.
    Başkan yine istifini bozmadan sakin sakin:
    -Farketmez... siz işinize bakın! diye cevaplar.
    Bir müddet sonra yetkililer yine telaşla gelip:
    -İşte olacağı buydu! ruslar ayı tamamen KIZIL'a boyadılar! diye çıkışınca
    Başkan yine istifini bozmadan:
    -Şimdi gidip ayın üzerine Coca-Cola yazın! diye cevaplar..
  • Profesör sınıfa girip karşısında duran Dünya'nın en seçilmiş öğrencilerine kısa bir süre baktıktan sonra, "Bugün Zaman Yönetimi konusunda deneyle karışık bir sınav yapacağız" dedi. Kürsüye yürüdü, kürsünün altından kocaman bir kavanoz çıkarttı. Arkadan, kürsünün altından bir düzine yumruk büyüklüğünde taş aldı ve taşları büyük bir dikkatle kavanozun içine yerleştirmeye başladı. Kavanozun daha başka taş almayacağına emin olduktan sonra öğrencilerine döndü ve "Bu kavanoz doldu mu?" diye sordu. Öğrenciler hep bir ağızdan "Doldu" diye cevapladılar. Profesör "Öyle mi?" dedi ve kürsünün altına eğilerek bir kova mıcır çıkarttı. Mıcırı kavanozun ağzından yavaş yavaş döktü. Sonra kavanozu sallayarak mıcırın taşların arasına yerleşmesini sağladı. Sonra öğrencilerine dönerek bir kez daha "Bu kavanoz doldu mu?" diye sordu. Bir öğrenci "Dolmadı herhâlde" diye cevap verdi. Doğru" dedi profesör ve gene kürsünün altına eğilerek bir kova kum aldı ve yavaş yavaş tüm kum taneleri taşlarla mıcırların arasına nüfuz edene kadar döktü. Gene öğrencilerine döndü ve "Bu kavanoz doldu mu?" diye sordu. Tüm sınıftakiler bir ağızdan "Hayır" diye bağırdılar. "Güzel" dedi profesör ve kürsünün altına eğilerek bir sürahi su aldı ve kavanoz ağzına kadar doluncaya dek suyu boşalttı. Sonra öğrencilerine dönerek "Bu deneyin amacı neydi" diye sordu. Uyanık bir öğrenci hemen "Zamanımız ne kadar dolu görünürse görünsün, daha ayırabileceğimiz zamanımız mutlaka vardır" diye atladı. "Hayır" dedi profesör, "bu deneyin esas anlatmak istediği eğer büyük taşları bastan yerleştirmezseniz küçükler girdikten sonra büyükleri hiç bir zaman kavanozun içine koyamazsınız" gerçeğidir". Öğrenciler şaşkınlık içinde birbirlerine bakarken profesör devam etti: "Nedir hayatınızdaki büyük taşlar? Çocuklarınız, eşiniz, sevdikleriniz, arkadaşlarınız, eğitiminiz, hayâlleriniz, sağlığınız, bir eser yaratmak, başkalarına faydalı olmak, onlara bir şey öğretmek! Büyük taşlarınız belki bunlardan birisi, belki bir kaçı, belki hepsi. Bu akşam uykuya yatmadan önce iyice düşünün ve sizin büyük taşlarınız hangileridir iyi karar verin. Bilin ki büyük taşlarınızı kavanoza ilk olarak yerleştirmezseniz hiç bir zaman bir daha koyamazsınız, o zaman da ne kendinize, ne de çalıştığınız kuruma, ne de ülkenize faydalı olursunuz. Bu da iyi bir iş adamı, gerçekte de iyi bir adam olamayacağınızı gösterir"
    Profesör, ders bittiği hâlde konuşmadan oturan öğrencileri sınıfta bırakarak çıktı gitti...




  • * Akıllı adam deliyi azarlamaz.

    * Küçük olaylar karşısında sabırlı olmazsan, büyük planları gerçekleştiremezsin.

    * Akla sırt çevirmektense ölmek daha iyidir.

    * Başarısızlık başarıdan daha çok şey öğretir.

    * Başkalarını affet, ama kendini asla.

    * Başkalarının bilmesini istemiyorsan yapma.

    * Nasıl yapabileceğini bilmek, yapmaktan daha zordur.

    * Zenginlik gübredir. Yalnız saçıldığında yararlı olur.

    * Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır.

    * Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için,içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar.
  • * Dünyada üç şey saklanamaz: aşk, duman ve parasızlık!

    * Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama, bunların sadece biri, hatırlanmaya değer.

    Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.

    * Bir kişiye balık verirsen, o gün karnını doyurursun.

    Balık tutmayı öğretirsen, her gün karnını doyurursun.

    * Kadına inanan, kendini aldatır. İnanmayan da kadını aldatır.

    * Bütün dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Bütün annelerde ona sahiptir.

    * Derin olan kuyu değil kısa olan iptir.

    * Fazilete giden kapıyı açmak güçtür

    * Kitapsız büyüyen çocuk, susuz yetişen fidana benzer.

    * İnsan bir kitabı her açışında yeni bir şey öğrenir.

    * Sevinçli anında kimseye vaatte bulunma. Öfkeli anında kimseye cevap verme.

    * Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür.

    * Gülerken göbeği oynamayan adamdan kork




  • "Dünyanın en iyisi benim"
    06 Kasım 2012 Salı

    Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo şuan için dünyanın en iyi futbolcusu kendisi olduğunu söyledi.

     Dünyanın En Uzun Topiği (Aklına İlk Geleni Yaz)


    "Ben nasılsam öyleyim, bu nedenle kendimi beğeniyorum." diyerek kendisini genelde çok iyi gördüğünü belirten 27 yaşındaki futbolcu, ayrıca Portekizce'de söylenen 'Fazla alçak gönüllük, insanı değersizleştirir" sözünü hatırlattı.
    FİFA ve "France Football"ın her sene ortaklaşa verdiği yılın futbolcusu ödülü 'Ballon d'Or' 2008 yılında kazanan Ronaldo, son 3 seneyi ise Arjantinli Lionel Messi'ye kaptrıdı. Bu yıl 7 Ocak 2013 te verilecek dünyanın en iyi futbolcusu ödülü yine iki yıldız arasında büyük heyecana sahne olacak.

    bu arada Borussia Dortmund ile 2:2 berabere kaldılar




  • Yeni İlginç Guinness Rekorları

    En hızlı görme engelli
    Görme engelli sanatçı Metin Şentürk, Guinness Rekorlar Kitabı'ndan bir heyetin gözetiminde, otomobille "'Dünya Görme Engelliler Sürat Rekoru" nu kırma denemesini gerçekleştirdi. Şentürk, 2005'te İngiliz Mike Newman'ın saatte 268 kilometrelik rekorunu 292 kilometreye çıkardı. Balıklıgöl'de dua ederek Şanlıurfa GAP Havaalanı'na giden sanatçının rekor denemesi, aracının içine yerleştirilen kameralarla saniye saniye kaydedildi. Şentürk alanda araç kullanırken helikopterdeki kameralar kayıt yaptı.



    303 KM'Yİ GÖRDÜ!
    Rekor deneme sonrası konuşan Şentürk, "Antrenörüm Volkan benim gözlerim oldu. Çok inanılmaz bir duygu" dedi. Rekoru bundan sonra kimseye bırakmayacağını belirten sanatçı "Tek rakibim Türk Hava Yolları, diyordum ama artık onlar da çok yavaş kalabilir" diye konuştu. Şentürk, ekip arkadaşları ve eşine sarılarak başarısını kutlarken, gözyaşlarını tutamadı. Guinness yetkilisi Aleksandr Vypirailenko da rekoru onadı. Şentürk'ün antrenörü Volkan Işık ise otomobilin süratinin 315 kilometreye kadar ulaştığını belirterek, "Ama uydudan gelen sinyalle 303'lere kadar çıkmıştır. 292 ile 'ortalama hız' rekorunu kırdığı gibi maksimum hız rekorunu da geçmeyi başarmıştır" dedi.

    Su altında 135 saat kaldı
    Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü Başkanı dalgıç Cem Karabay, su altında 135 saat kalarak, "Scuba ile su altında en uzun süre yaşama dünya rekoru"nu kırdı.



    Piercing rekoru
    Brezilyalı Elaine Davidson rekorlar kitabına girmek için vücuduna tam 1903 piercing yaptırdı. Genç kadın bu haliyle bir büyücü görünümüne bürünmekle kalmadı, serçe parmağını sokacak büyüklükte dilinde delik açmayı da ihmal etmedi.



    1.5 ton ağırlığındaki bir aracı çekti
    Bir Çinli olan Dong Changsheng 26 Eylül 2006 tarihinde 1.5 ton ağırlığındaki bir aracı sadece alt göz kapaklarına yerleştirilmiş özel bir kanca sistemi ile 1 cm. çekmeyi başardı. Dong bu rekora 'chi-kong' adı verilen özel bir antrenman ile hazırlandı.



    En büyük göğüs
    Maxi Sounds’un farkı ise göğüslerinden geliyor. 2005 yılında 153.67 cm göğüs ölçüsünde olan Sounds’un göğüslerinde bugün 100 santimetreküp sıvı ve 2000 santimetreküp kancalı implantlar var.



    En uzun adam
    Mardinli Sultan Kösen, 2 metre 47 santimetre boyuyla en uzun adam olarak adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırdı.



    En ince bel
    1.72 metre boyundaki Cathie Jung, 38.1 cm ölçülerindeki beliyle kitaptaki yerini aldı. Jung, Ethel Granger’ın (1905-1982) 33 cm ölçülerindeki beliyle kırdığı rekorun şimdilik varisi.



    Gırtlak şov
    İngiliz Garry Stretch rekorlar kitabına girmek için oldukça ilginç bir yol buldu. Boynundaki deriyi mümkün olduğunca öne çekerek rekor kırdı.



    En uzun tırnak
    1979’dan bu yana tırnaklarını kesmeyen Le Redmon (ABD) tırnaklarının 8.85 m’ye uzaması için büyük özen gösterdi ve onları itina ile manikürledi.



    Türk kürekçi dünya rekoru kırdı
    Geçtiğimiz sene temmuz ayında "Kas gücüyle devri alem" sloganıyla kürekle Atlas Okyanusu'na açılan Erden Eruç, 312 gün süreyle denizde kalarak "Tek başına denizde en uzun kalan kürekçi" unvanı aldı.



    Gözünden süt fırlattı
    İlker Yılmaz 1 Eylül 2004'te gözünden 279.5 cm uzağa süt fışkırttı. İstanbul'da gerçekleştirilen rekor denemesinde Yılmaz, yeni bir rekorun sahibi oldu.



    22 yıllık çaba
    Badamsinh Juwansinh Gurjar dünya rekoru kırmak için 22 yıl bıyığını kesmedi ve sürekli bakım yaptı. 3.81 metre uzunluğundaki bıyıklarıyla rekorlar kitabına adını yazdırdı.



    Sırt derisiyle kamyonet çekti
    Sırt derisine takılan 2 çengel ile Hannibal Helmurto, 24 Ekim 2004'te Londra Croydon'da 4 tonluk bir kamyoneti 91.4 metre çekti



    Kaktüs adam
    Kanadalı bu genç adam ise Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için hiç denenmemiş bir yöntem buldu. Bir buçuk saat içinde vücuduna 1.000 tane iğne batırarak kaktüs adam olma rekorunu kırdı.



    En uzun bacak
    İspanya, Torremolinos’da Svetlana Pankratova’nın bacakları 132 cm olarak ölçüldü. Bu ayrıcalıklı hediye Pankratova’yı arabalarda ve uçaklarda zor duruma düşürse de “Uzun bacaklar kraliçesi” unvanının da sahibi yaptı.



    En çok estetik yaptıran kadın
    Dünyanın en çok estetik ameliyat rekoru, 50 estetik operasyon yaptıran ABD’li Cindy Jackson’ın. Tedavilerine 100 bin dolardan fazla para harcamış olan Jackson, burun estetiği, yüz kaldırma, göğüs operasyonu, çene törpülemesi, dolgu, yağ aldırma, kalıcı makyaj gibi birçok cerrahi operasyon geçirdi.



    60 saat baş aşağı asılı durma rekorunu kırdı
    Amerikalı sihirbaz David Blaine, ABD'nin New York kentinde bulunan Central Park'ta yaptığı 60 saat baş aşağı asılı durma rekor denemesini başarıyla tamamladı.




  • ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐AMEDRA'DAN TAM DESTEK ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  • (◣_◢) AMEDRA'DAN TAM DESTEK (◣_◢)

    La o el işaretini silmeyi unuttum, mesajı ne editleyebiliyorum ne de silebiliyorum. Yanlış anlama destek için buradayım ha.

    Bir de gif vermeden gitmek olmaz;
  • Okulda sıra altındakı gercek arkadasım fotum donanım konu dısıııııı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışına mesaj atamıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.