Şimdi Ara

Dünyanin en iyi Gizlenen Araç Kamerasi Kaçmaz 46 $ Zapals (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
135
Favori
116.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidworks izmir




    Hayvan ya yuuhhhh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrul52

    a118c için daha önceden arada loop record açık olduğu halde hafıza dolu uyarısı verdiğinden bahsetmiştim.bu sabah önümde duran araç geri vitese takıp üstüme üstüme gelirken ben de geri vitese takıp hem kaçtım, hem de kornaya bastım.neyseki kazayı atlattık.olayın videsunu burda paylaşayım derken bir de ne göreyim.21 temmuzdan bu yada hiçbir kayıt almamış cihaz.ki bu sürecte 4000 km yol yapmışımdır.şimdi bu kameraya nasıl güvenelim.bu sorun nedeniyle güncelleştirme de yaptımama nafile.32 gb class 10 samsung hafıza kartım var.

    Denildiği gibi farklı bir kart yada loop kayıt dakika ayarını farklı bir dakika aralığı seçip deneyin, gSensör açık ise her sarsıntıda dosyaları kilit altına ala ala hafızada yer bırakmamış olabilir Gsensör kapatın.
  • arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum auto-vox un çıkardığı bu sürüm çok güzel; şerit takip galiba :) (LDWS), timer lapse, fatigue driving gibi özellikler var tavsiye olunur... ama sorumluluk almayayım sizin takdiriniz. Saygılar
    https://1drv.ms/f/s!AnZOtXOHItu3alEiQOkwYPk131w
    sürüm B40C.20151204.001
    !!!!! (düzeltme) sürüm sadece b40c modeli için geçerliymiş viofo cihazlarda uyumlu olmadığı söylendi DİKKATİNİZE.... !!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi influenza58 -- 17 Ağustos 2016; 12:05:55 >
  • influenza58 İ kullanıcısına yanıt
    B40C olmayan sürüme yükleniyor mu bu peki? VIFIO modeli olan yani?
  • influenza58 İ kullanıcısına yanıt
    Üreticiden güncelleme olmadığı bilgisini almıştım, bunu nereden buldunuz, deneme yaptınız mı , evet ise çekim ya da foto paylaşmanız mümkün mü acaba?
  • valla benim bilidiğim birbirinin aynı sürümünde cihazlar, olabilir diye düşünüyorum paylaşma benden deneme sizden :) yabancı forumlarda buldum denemişler. ama sizin bileceğiniz...
  • bu sürümün tarihi 2015/12 yani viofo nun son sürümünden önce yayınlanmış yani son güncel versiyon değil ben yükledim sıkıntı görünmüyor. dashcamtalk.com da aynı başlık altında a118c/ b40c/ b40 pro beraber paylaşılıyor. hatta street guardian sg9665 modelide aynı zannedersem muadil ama firma farkı var gibi...
  • Konya trafiğinde bunun gibi uyanık geçinenler çok. Mobese olmayan kameralarda ışığa uyma hiç yok
  • influenza58 İ kullanıcısına yanıt
    Viofo ve B40C nin yazılımları farklı, direk üreticiden gelen bilgiye göre birbiri yerine kullanılamıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowradiation -- 17 Ağustos 2016; 11:58:46 >
  • doğrudur o zaman düzeltelim paylaşımı b40c içindir diyelim :) teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar bende bu kameradan var. Uzun yola gittiğimde kameram bozuldu sadece power ışığı yanıyor ekrana gelen giden bişey yok. Son vidyo bozuk olarak kaydedilmiş. Reset tuşuna basıyorum birşey olmuyor. Bana bi akıl verirmisiniz ne yapmam gerekir? Alalı daha bir sene olmadı. Teşekkürler şimdiden

    Valla içinde pil var mı bilmiyorum cihazı söker sökmez bir kaç saniye içinde kapanıyor. O da beni hayal kırıklığına uğratmıştı açıkçası. İçinde şarj olan pil vardır diye düşünmüştüm. Bizim burada kapalı otoparkta bile çocuklar arabanın tepesine çıkabiliyor.

    Satın aldığım tam ismi

    VIOFO A118C 1.5 inch H.264 1080P Novatek 96650 Capacitor Battery Car DVR Dash Cam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaydinbahadir -- 20 Ağustos 2016; 0:17:11 >
  • A118C'lerin hepsi kapasitörlü sanırım. Pil riskli bence, kaliteli bir kamera almıyorsanız en azından. Malum bizim ülkemiz yazları sıcak oluyor. Güneşin altında kameranın içindeki pilin tutuşması büyük bir olasılık, bu yönden kapasitör daha güvenli.

    Soruna gelince yazılımsal bir sorun gibi görünüyor, yukarıdaki mesajlarda yazılım güncelleme nasıl yapılır anlatılmış. Yazılımı güncellemeyi deneyin belki sorun düzelir.
  • Arkadaşlar hangi modeli sipariş veriyoruz?
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html 43$
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html 48$

    Kullanabileceğimiz kod var mı?
    Aynı siteden beraberinde hangi 32 gb kartı tavsiye edersiniz?
  • gunaydinbahadir G kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajda söylendiği gibi pilsiz olması hava şartları açısından daha avantajlı, sadece ışık yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ise ve reset işe yaramıyorsa güncellemeyi deneyin. O da olmazsa içinin açılması gerekir. Eliniz yatkın ise açıp bakın, yapamam derseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • Akinci A kullanıcısına yanıt
    bu kameranın asıl üreticisi VIOFO'dur. o yüzden 48$'lık olanı sipariş edin derim ben. Kendim de onu satın almıştım.

    Şu an zaten "flash sale" olduğu için indirim kodu olsa bile etki etmeyebilir!

    http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html sayfasında bellek kartını alabilirsiniz. Kamera 64GB kartla da çalışıyor.
  • Akinci A kullanıcısına yanıt
    Açtığım konuyu okursanız kendiniz karar verebilirsiniz..

    https://forum.donanimhaber.com/m_119329129//tm.htm#119329129
  • Arkadaşlar gearbest support ile görüştüm adamlar benden tamir ve geri gönderim için 30$ istiyorlar. İstersen cüzdanına 10 dolar gönderelim istemezsen de 30$ öde bize yollama parasını da sen ver geri gönderim işlemini de senin gönderdiğin 30$ dan yaparız şeklinde salak salak bi mesaj attılar. Ben de Benim kabahatim olmadığını ve ürünün aniden siyah ekrana döndüğünü söyledim.

    Yok ya almayın bunları dandik dandik firmalardan alışveriş yapıyoruz sonra da böyle sıkıntıya giriyoruz. Türkiyeden alın pahalı mahalı olsun hiç değilse iki yıl garantisi olur.

    Bu arada yazılım güncelleme falan hiçbirisi kar etmiyor. Hiç bir şekilde tepki vermiyor. Muhtemelen sıcaktan dolayı bozuldu. Bu aralar malum havalar çok sıcak.

    Lanet olsun bir daha bu dandik dandik sitelerden birşey almam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunaydinbahadir

    Arkadaşlar gearbest support ile görüştüm adamlar benden tamir ve geri gönderim için 30$ istiyorlar. İstersen cüzdanına 10 dolar gönderelim istemezsen de 30$ öde bize yollama parasını da sen ver geri gönderim işlemini de senin gönderdiğin 30$ dan yaparız şeklinde salak salak bi mesaj attılar. Ben de Benim kabahatim olmadığını ve ürünün aniden siyah ekrana döndüğünü söyledim.

    Yok ya almayın bunları dandik dandik firmalardan alışveriş yapıyoruz sonra da böyle sıkıntıya giriyoruz. Türkiyeden alın pahalı mahalı olsun hiç değilse iki yıl garantisi olur.

    Bu arada yazılım güncelleme falan hiçbirisi kar etmiyor. Hiç bir şekilde tepki vermiyor. Muhtemelen sıcaktan dolayı bozuldu. Bu aralar malum havalar çok sıcak.

    Lanet olsun bir daha bu dandik dandik sitelerden birşey almam



    Paypal ülkemizden çekildikten sonra firmalar ile sıkıntılar yaşadığımız doğrudur ama sizinki şanssızlık olmuş dediğiniz gibi dandik bir ürün değil belki 1-2 lehim atmış ise tamir edilebilir.

    1 seneyi geçkin kızkardeşimin ve çok yakın arkadaşlarımın aracında bu modeli test etmeye devam ediyorum. Kayıtları düzenli kontrol ediyoruz.

    Supporta biraz daha baskı yapın ve problemi video çekip yeniden yollayın.

    Türkiyeden almak isterseniz,http://www.gold.com.tr/pilotcam-gs300-arac-ici-kamera_u tavsiye edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ağustos 2016; 7:46:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal Dönüüüüyoooor :)

    Uzun sürecek gibi duruyor ama neyse..

    KAYNAK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lowradiation

    Paypal Dönüüüüyoooor :)

    Uzun sürecek gibi duruyor ama neyse..

    KAYNAK

    Son aylarda beni en mutlu haber oldu teşekkür ederim

    Umarım aslı vardır
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.