Şimdi Ara

Dünyanın en iyi Battlefield oyuncusu (belkide) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz hala ChaBoyy'u fark etmedinizmi!!! bence dünyanın en iyi oynayanı o ve en komik olanı

videolarında yarıldığım videoyu durdurup yerlere yattığım oldu

TEK KELİMEYLE ChaBoyy

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Bir insan sürekli böyle oynayamaz. Bende arada böyle oluyorum. Tamam bukadar değil ama one man army oluyorum sonuçta. Adam tüm bir macı kaydetse ve kesmeden koysa inanırım ama. Belki güzel sahneleri koyuyor sadece.nereden bilebiliriz hep böyle oynadığını?

Bende bunu diycektim vidéo hep editle dolu hep iyi bolumlerden hazirlamis editlemeden oynadigi tum videyo koysun gorelim ozaman daha iyi anlasilir usta oldugu boyle videoyu editlemekle anlasilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci videoyuda izledim ikinciyide izledim videolar Full montaj bu videolari hazirlamak icin bakalim kac saatlik oynama videosun icinden ayiklama yapti yani dunyanin en iyi oyuncusi demek col abartiili karsindaki adamlarda onemli oyunu oynamasini ne Kadar biliyorlar acaba sonucta serverldr karisik en iyi ile en kotu oyuncu kapisabiliyor

• Çok güzel montage yapmış. Dediğniiz doğru güzel olan yerleri koyuyor. Ben de 500 saat oynadım. 500 saati de kaydetsem ortaya mükemmel yaptığım şeyleri bir araya toplar böyle bir video hazırlardım. Xbowla heliyi paraşütten patlatma sahnesi paha biçlemez
  • Enigma nin kd ye bakın ne halt olduğu anlaşılıyor.

• Komik olduğu %100 %100 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime

quote:

Orijinalden alıntı: rifat52

quote:

Bir insan sürekli böyle oynayamaz. Bende arada böyle oluyorum. Tamam bukadar değil ama one man army oluyorum sonuçta. Adam tüm bir macı kaydetse ve kesmeden koysa inanırım ama. Belki güzel sahneleri koyuyor sadece.nereden bilebiliriz hep böyle oynadığını?

Aynen katılıyorum. Bence adam BF3 den ziyade Montaj uzmanı

edit konusunda gerçekten çok başarili bayadir takip ediyorum 3d olayinda hele baya iyi ama şu arkadaş gerçekten başarili Sgt.Enigma bileniniz vardir belki bu adam aşşa yukari her oyununu bu şekilde oynuyo bc2den beri takip ederim 1 2 seferde oynamişliğim var gerçekten insan gibi oynamiyo :D

şu Aggressive Recon videoları 10 numara oluyor keyifle izliyorum

• Tabi ya bizim neyimiz eksik da :D GTX 670'ide almışım bide of benden iyisi yok
  • adam döktürüyor
  • Sıcak sıcak atayım dedim biz oynasak anında ban server başlıcam ya böyle işehttp://b1301.hizliresim.com/15/2/hlgtn.jpg
  • chaboyy varken buda kimmiş, ayrıca benim bile daha iyi oynadığım anlar oluyor, herşey bi kenara crossbow kullanan adama ben pro demem çünkü god mode gibi bişey tek atışla adam ölüyo, abarttıklarını düşünüyorum, crossbowla jet patlarmı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

chaboyy varken buda kimmiş, ayrıca benim bile daha iyi oynadığım anlar oluyor, herşey bi kenara crossbow kullanan adama ben pro demem çünkü god mode gibi bişey tek atışla adam ölüyo, abarttıklarını düşünüyorum, crossbowla jet patlarmı ya

paylayıcı var okun üzerinde patlatmasi bana abes gelmiyo xbow la ilgili bana abes gelen tek şey okun 2 kişiyi delip geçmesi onun dişinda gayet normal bence
  • ucundaki patlayıcı patlasa ne olacak sanki, kocaman rpg yle bile patlamayabiliyor jet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

ucundaki patlayıcı patlasa ne olacak sanki, kocaman rpg yle bile patlamayabiliyor jet?

rpg ile her zaman patliyo oyunda her türlü yerden atilan patlayici hava araçlarini tek seferde patlatiyo olmasi gerektiği gibi senin dediğin patlamayan durumlarsa bug olduğundadir oyunda tek seferde patlamiyan tek hava araci venom
  • bu oyunun bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum
  • Güzel montajlar.Ama sonuçta montaj.
  • quote:

quote:

quote:

edit konusunda gerçekten çok başarili bayadir takip ediyorum 3d olayinda hele baya iyi ama şu arkadaş gerçekten başarili Sgt.Enigma bileniniz vardir belki bu adam aşşa yukari her oyununu bu şekilde oynuyo bc2den beri takip ederim 1 2 seferde oynamişliğim var gerçekten insan gibi oynamiyo :D

owww bu adam efsane ya. videolarından izlemediklerim varmış. onları da izliyorum hemen.

bu arada gene konuya 3-15 yaş arası ben ondan daha iyi oynarım diyen ergen kardeşlerimiz gelmiş. daha iyiysen çek videonu koy kardeşim. yapamıyosan kes bıdı bıdıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

quote:

quote:

owww bu adam efsane ya. videolarından izlemediklerim varmış. onları da izliyorum hemen.

bu arada gene konuya 3-15 yaş arası ben ondan daha iyi oynarım diyen ergen kardeşlerimiz gelmiş. daha iyiysen çek videonu koy kardeşim. yapamıyosan kes bıdı bıdıyı.

Herkese BF3 satıyorlar malesef

• beyler o adam benim itiraf ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.