Şimdi Ara

Dünyanın en değerli otomobil markası Toyota.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dünyanın en değerli otomobil markası demeyelim de araştırmayı yapan firmanın elde ettiği sonuçlara göre dünyanın en değerli otomobil markası diyelim.
  • Bir süredir Kıbrıstayım bi servise gittim yağ değişimi için. Adamın elinde BMW var zaten Mercedes kaynıyo burası. Adam diyo ki ne arabalara bindim ama şu Toyota ve Honda kadar sağlam ön düzene sahip sağlam motora sahip arabaya binmedim. Ee Mercedes ne olcak diyince boşver Mercedesi dercesine bi hareket yaptı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 19 Haziran 2014; 21:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JapaneseHN

Çoğu insan ülkemiz içindeki görüntüye bakıp yalan oldugunu söyleyebilir ama ben şöyle diyeyim discovery channelda bile araba alıp satanların altında toyota land cruiserler veya Kamyonetleri var demekki başka ülkelerde adamlar çok satıyo ve kaliteli yapıyor Türkiyede ise güzel ülkemde hala japon arabalarına yeterince önem verilmiyor ne diyelim umarım Ön yargıları kırarız

Daha nasıl tutulacaktı corolla? Yüksek fiyatına rağmen bu kadar satıyor.

• Lacano kullanıcısına yanıt
    musaadenizle ufak bir duzeltme yapayim.bmw ile toyota dizel ve hybrid teknolojileri konusunda isbirligi anlaşması yaptilar.toyota hybrid konusunda ozellikle prius modeli ile cok basarili oldu.bmw de dizel konusunda cok ileride.toyota bmw den dizel motor , bmw ise toyota dan hybrid konusunda bilgi alacak.

• peh peh peh

• 2015 BrandZ marka değeri ilk 10
     Dünyanın en değerli otomobil markası Toyota....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.