Şimdi Ara

DÜNYANIN EN AKILLI İNSANININ KİTAPLARINI BİLİYORMUSUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: not important

    okudum kitaplarını (yerim seni öss ve sadece aptallar 8 saat uyur) ve kanaatim şu bu adam bildiğin süzme gerizekalıdır arkadaşım




    Bir süzme gerizekalının o kadar kityap yazıp söylediği şartlarda ilk kitabını yayınlatması baya kolay olsa gerek...

    Mesajından hareketle bir akıl yürütme yaptım, böyle bir paylaşma ortamında da paylaşmak isterim .Senin bu foruma girip; üyelik alabildiğine göre "süzme gerizekalı" değilsin ve dolayısı ile ondan daha çok kitap yazabilr ya da daha iyi şeyler yapabilirsin sanırım .




  • güzel paylaşım teşekkürler
  • Kitaplarını okumadım.Güzelse bile kitapları bu en akıllı benim lafı da ne oluyor
  • çok itici, kendini bişey sanmaları için insanlara alttan gaz verici kitap isimleri.
  • 3-4 tane kitabını okudum.Güzel yazıyor.Fakat biraz fazla insanlara gaz veriyor.İnsanları sırf gaza getirmek için yazılmış kitaplar olduğunu söyleyebilirim.
  • Yorumlar tatmin edici gelmedi. :S
  • Soytarı. Oturduğu yerden ahkam kesiyor. Masa başında bilgisayar ile iş yapan memur ile bir duvar yada demirci ustasının uyuması gereken süre bir olur mu hiç ?
  • adam dediğin benim gibi olur
    ben dünyanın en akıllı insanıyım
    sen şimdi gideceksin ya...
    kitaplarını okudum kendince felsefe geliştirmiş adam ama hava gazından ibaret.ne bilimsel ne edebi bir yanı yok yazılanların.okursunuz.belki bir haftalığına o felsefeye göre büyük işler yapmaya odaklanırsınız ama bu sadece bir hafta sürer.
    sırf sekiz saat uykunun fazla olduğunu bile 300 sayfada anlatmış.4 saat uyuyormuş masa başında oturup gece gelince uyumak var fabrikada çalışıp gece uyumak var.8 saat uyumak aptallıksa aptalım gururla söylüyorum.
  • Akıllı adam ben akıllıyım demez zaten. Kişiliği tamamlanmamış birine benziyor. Prim yaptırmamak gerek...
  • İnsan sınırlarını biliyorsa ve kendini tanıyorsa basbayağı "Ben buyum." diyebilir. Belki ukalalık ama insan akıllıysa ve bu sonuca dikkat çekmek için değil tespitleriyle varmışsa bunu diğerleriyle paylaşmakta bir sakınca yoktur. İddialı bir yorum, fakat kişinin düşüncesi buysa kimse onun için aksini savunamaz. Bırakın bu "Yere en çok eğilen ağaç meyve veren ağaçtır." zırvalarını. Akıllı insanı bilmem ama zeki insan etrafındakiler onun seviyesinin yakınana dahi gelmiyorsa insanları kukla gibi kullanmaya başlar. Geçmişteki çoğu liderler bize örnektir. Ve zeki insan kendisinin zeki olduğunu söylemede bir sakınca da görmez. Zaten olan bir gerçeği diğerleriyle paylaşıyordur yalnızca. Diğerlerinin bu yorum hakkında düşünceleri zerre kadar önemli değildir çünkü insan önemsemediği diğer insanların düşüncelerini de önemsemez.

    4 saat uykuyu ben de denemiştim fakat bir hafta dayanabildim. İnsanın bir alışkanlığı kazanması on küsür gün sürdüğünden buna alışamadan bıraktım. Ama zaten yıllardır 6 saat uyuyan biriyim ve uykuyu çok sevsem de bana ahmaklık olarak geliyor. 6 saat de yetiyor, 8 saat de yetiyorsa aradaki iki saatte boş işlerle uğraşabilirim ama uyumak kendimi budala gibi hissetmeme sebep oluyor. Bir de şunu düşünmek lazım ki herkesin bünyesi farklı olduğundan uyku süresince zihinsel ve bedensel zindeliğe kavuşma süresi de farklı olur. Birisi apnea problemi yüzünden kaç saat uyursa uyusun hep uykulu uyanabilirken bir diğeri her üç saatte bir yarım saat uyuyarak günde dört saat uykuyla kendini daha diri hissedebilir.

    Elemanı tanımadığımdan ve hiçbir kitabını da okumadığımdan onun hakkında olumlu/olumsuz yorum yapamıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.