Şimdi Ara

Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de

    Sony Mobile, insan gözünün göremediği hareketleri dahi yakalayabilen gelişmiş kamerası, 4K HDR ekranı ve yüksek dosya indirme hızıyla yeni amiral gemisi Xperia XZ Premium’u piyasaya sunuyor. Xperia XZ Premium’un Motion Eye kamerası Cyber-shot fotoğraf makinelerindeki yerleşik görüntüleme bilgi birikimini içinde barındırıyor.

     

    Xperia XZ Premium, üst seviye kompakt fotoğraf makinelerinde bulunan kendinden dahili bellekli görüntü sensörü Exmor RS içeren ilk akıllı telefon olarak, 5 kat daha hızlı görüntü tarama ve veri aktarımı sağlıyor. Böylece saniyede 960 kare kaydederek diğer akıllı telefonlardan dört kat daha yavaş süper yavaş çekim video çekebiliyor.

     

    Xperia XZ Premium’da yer alan Öngörücü Çekim özelliği, kamera açıldığı anda hareketi tespit edip görüntüleri kendi belleğine kaydetmeye başlıyor ve siz deklanşöre basmadan bir saniye önce başlamak üzere kaydettiği dört fotoğraf arasından seçim yapmanızı sağlıyor. Daha fazla ışık yakalamak için %19 daha büyük piksel boyutuna sahip olan yeni Motion Eye kamera 19MP yüksek çözünürlüklü sensörü ile düşük ışık koşullarında bile son derece kaliteli görüntüler çekmenizi sağlıyor.

     

    Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de

    Xperia XZ Premium’un ekranı dünyada bir ilkle geliyor ve bir akıllı telefonda ilk defa kullanılan 4K HDR ekranı ile eşsiz bir deneyim vadediyor. Netliği ve renklerin canlılığı ile dikkat çeken ekran Sony’nin BRAVIA TV teknolojisi, Sony’nin cep telefonu için sunulan TRILUMINOS Ekranı, mobil için X-Reality ve Dinamik Kontrast İyileştirici teknolojileri ile zenginleştiriliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Suya dayanıklı akıllı telefonlar
    Xperia XZ Premium, gücünü aldığı yeni Qualcomm Snapdragon 835 platformu ile Gigabit Class LTE (1Gbps’e kadar) yeteneğine sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Snapdragon 835, aynı zamanda kaliteli grafikler, üstün performans ve gelişmiş pil verimliliğini de destekliyor. 5Gbps’ye varan aktarım hızı ile USB 2.0’dan 10 kat daha hızlı olan USB 3.1 bağlantısı sayesinde, dosya aktarımlarını çok hızlı bir şekilde gerçekleştirirken cihazınızı kolay şarj edebilmeniz için yeni USB Type-C şarj cihazı ile geliyor.

     

    Xperia XZ Premium ön ve arka yüzeyleri ile güzellik ve dayanıklılık kavramlarını yeniden tanımladığını iddia ediyor. Xperia XZ Premium’un ayna etkisi yaratan yuvarlatılmış cam arka yüzeyi ön yüzü gibi Corning Gorilla Glass 5 ile güçlendirilmiş durumda. Cihazı tuttuğunuz anda sizi tanıyan parmak izi sensörlü açma kapama tuşu ile telefonunuzu tek bir hareketle güvenli bir şekilde açabiliyorsunuz.

     

    Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de

    Xperia XZ Premium, pilinizi korumak ve iki kata kadar sağlıklı kalmasını sağlamak için Battery Care ve Qnovo Adaptive Charging özelliklerine sahip olarak geliyor. Qnovo Adaptive Charging, pil ömrünü kısaltacak herhangi bir zararı önlemek amacıyla şarj akımını izleyerek gerekli ayarlamaları yapıyor. Xperia XZ Premium’da bulunan Xperia İpuçları ve yeni Xperia Actions, kişisel ipuçları ve öneriler sunmak için kullanıcı alışkanlıklarını tanıyor ve böylece size kişisel kullanıcı deneyimlerinizi yükseltmenizi amaçlayan yararlı tavsiyeler veriyor.

     

    Parlak Krom ve Derin Deniz Siyahı renkleri ile gelen Xperia XZ Premium 3.599 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüm operatör ve perakende satış noktalarında 14 Haziran 2017 itibariyle satışa sunuluyor.

     

    Xperia XZ Premium’un öne çıkan özellikleri:




    • Akıllı telefon dünyasında bir ilk: Süper yavaş çekim video

    • Akıllı telefon dünyasında bir ilk: 4K HDR ekran

    • 1 Gbps’ye kadar süper hızlı indirme

    • Üçlü görüntü algılama teknolojisine sahip 19 MP Motion Eye Kamera

    • Exmor RS sensörlü ve 22 mm lensli 13 MP ön kamera

    • Qualcomm Snapdragon 835 işlemci

    • Qualcomm Quick Charge 3.0

    • 5.5 inç inç 4K HDR Ekran

    • Corning Gorilla Glass 5









  • O cercevelerle snapdragon 99657 koysa yine satmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k telefonda gereksiz ama sanal gerçeklik başlıkları için heyecan verici gelişmeler

  • pahalılaşan diğer amiral gemi modelleri gibi sony nin fiyatı da bu civarda bekleniyordu zaten, ne ucuz ne de iphone gibi çok pahalı. samsung,lg vb gibi telefonlara bu civarda paralar verilecekse tercih kesinlikle sony olmalı. bir kere o bir sony. iphone 7 plus kullanıyorum ancak sony markası benim için apple dan çok çok daha prestijli ve güvendiğim bir marka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles01 -- 8 Haziran 2017; 17:27:44 >
  • Yine OIS koymamışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles01

    pahallılaşan diğer amiral gemi modelleri gibi sony nin fiyatı bu civarda bekleniyordu zaten, ne ucuz ne de iphone gibi çok pahallı. samsung,lg vb gibi telefonlara bu civarda paralar verilecekse tercih kesinlikle sony olmalı. bir kere o bir sony. iphone 7 plus kullanıyorum ancak sony markası benim için apple dan çok çok daha prestijli ve güvendiğim bir marka.

    bende hemen hemen seni gibi dusunuyorum sony severem ama hep samsung kullaniyorum ve mutluyum
  • Sony neyin kafasını yaşıyor anlyabilen varmı bilmiyorum. Bu tasarımdan artık vazgeç sony. Bırak almayı görmek bile istemiyor insan.

  • Sony neyin kafasını yaşıyor anlyabilen varmı bilmiyorum. Bu tasarımdan artık vazgeç sony. Bırak almayı görmek bile istemiyor insan.

  • Sony, müşteri beklentilerine kulaklarını tıkamış durumda. Bu özelliklere bu çerçeve hiç yakışıyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles01

    pahallılaşan diğer amiral gemi modelleri gibi sony nin fiyatı bu civarda bekleniyordu zaten, ne ucuz ne de iphone gibi çok pahallı. samsung,lg vb gibi telefonlara bu civarda paralar verilecekse tercih kesinlikle sony olmalı. bir kere o bir sony. iphone 7 plus kullanıyorum ancak sony markası benim için apple dan çok çok daha prestijli ve güvendiğim bir marka.



    Pahallı diye bir kelime yok arkadaşım. Pa-ha-lı, öğrenin şunu artık ya!
  • Kameralar çok iyi arayüz en hızlısı bide şekilci arkadaşların seveceği dayanıksız ergonomik olmayan az boşluklu ön yüzey bi tasarım yapsaydı iyi satış rakamlarına ulaşırdı yinede iPhone 7 Plus kadarda çirkin bi cihaz değil bence.











    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosster -- 8 Haziran 2017; 13:50:13 >




  • Kesici ve delici alet taşımaktan içeri atarlar adamı. Bu nasıl bir çirkinliktir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Sony neyin kafasını yaşıyor anlyabilen varmı bilmiyorum. Bu tasarımdan artık vazgeç sony. Bırak almayı görmek bile istemiyor insan.

    alt üst çerçevesi biraz daha ince olabilirmiş fakat öyle sıfır çerçeve telefonu sevmiyorum ben birde hoparlörleri konumlandırma şekillerini seviyorum ön tarafta güzel oluyor yan çerçeveler çok ince alt üst kısımlarda 5mm max 1cm arası olsa bu ekran boyuna ben hayır demem bir çok kişi çerçeve olmasın istiyor ama ne bileyim z3 compact kullanıyorum yazılım ve donanım olarak çok memnunum bir sorunu var ekran ve arka kapak şerit bantlar ile yapıştırıldığından ısındığı zaman çabuk açılıyor
  • ios değil.
  • Tasarımı beğenmeyenler için, kusura bak mayında , bu tasarımı seven çok insan var. Sevilmese ısrar etmezler.

  • Güzelliği yeniden tanımlamışlar Tanımladıkları güzelliği telefonda kullanmayı unutmuşlar herhalde

    960 FPS ağır çekimi 4k'da mı veriyor; onu geçtim 1080p'de mi veriyor? 720p'de 960 FPS ağır çekim kaç kere kullanılacak? SD 835'den dem vurmuşlar, hani QC 4.0 nerede?

    Daha eleştirilecek çok yönü varda neyse
  • Ulan ege seramik bile 3 yılda bir fayansların tasarımını değiştiriyor...

  • samsung ve apple karşısında bu fiyat ile yılın çöpü

  • quote:

    Orijinalden alıntı: snnbrn45

    O cercevelerle snapdragon 99657 koysa yine satmaz

    Iphone o cercevelere Snap94738 koymadan satabiliyorsa bu neden satamasin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran/kasa oranı çok kötü.
    Ayrıca arayüzü gerçekten çok sıkıcı.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.