Şimdi Ara

DÜNYADA ve TÜRKİYE'DE İLK ve TEK :: TÜRKÇE BASKI DEVRE PROGRAMI::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DipTrace Profesyonel baskı devre programını artık tamamen türkçe olarak kullanabilirsiniz...

Nasıl mı:
    Şu dil dosyalarını inidirin:http://www.freewebs.com/diptracetr/dosyalar/turkce_dil_dosyalari.zip

Zip li dosyanın içindeki "oku" dosyasında da yazdığı gibi bu dil dosyalarını "Program Files\Diptrace\Data" klasöründeki orjinal dil dosyalarıyla değiştirin.. Hepsi bu kadar...

İsterseniz türkçe dil dosyalarının kurulum haline getirilmiş şeklini buradan indirebilirsiniz:http://www.diptrace.com/lang/lang_tr.exe

Veya burayı ziyaret ederseniz daha geniş bilgiye kavuşabilirsiniz:http://www.diptrace.com/tr
    Burada DipTrace Türkçe ile ilgili örnek ekran görüntüleri de var... Bir tanesini de buraya koyayım

Bu arada DipTrace programını indirmek için:http://www.diptrace.com/tr/indir.php

Not: Orjinal dil dosyalarını yedeklemenize gerek yok. Tekrar ingilizceye dönmek isterseniz.. (istemeyeceğinizi garanti ederim) "Program Files\Dİptrace\Data" klasöründeki *.lng uzantılı dil dosylarını silmeniz yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 3 Mayıs 2007; 22:03:36 >

DÜNYADA İLK ve TEK %100 TÜRKÇE BASKI DEVRE PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

• paylasım için saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klutch -- 23 Şubat 2006 23:24:02 >

Orijinalden alıntı: klutch

paylasım için saol.
    arkadaşlar bu dipTrace programının full ü kimde war ? bi zahmet upload ederlerse sewinirim...

Orijinalden alıntı: taka8604

arkadaşlar bu dipTrace programının full ü kimde war ? bi zahmet upload ederlerse sewinirim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: klutch

paylasım için saol.

Ne demek. Rica ederim. Paylaşmak için yaptım zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: taka8604

Free versiyonu var 250 pin sınırlamalı ancak süre kısıtlaması yok...www.diptrace.com/download.php de.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasarimci

quote:

Orjinalden alıntı: klutch

paylasım için saol.

Ne demek. Rica ederim. Paylaşmak için yaptım zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: taka8604

Free versiyonu var 250 pin sınırlamalı ancak süre kısıtlaması yok...www.diptrace.com/download.php de.

Alıntıları Göster
    eywallah eline sağlık iyiymiş gerçekten

2001 MEGANE 1.6 16V 110HP

• quote:

Orijinalden alıntı: koray35

eywallah eline sağlık iyiymiş gerçekten

Alıntıları Göster
    ellerin dert görmesin çok sağol

Orijinalden alıntı: irdal

ellerin dert görmesin çok sağol

Alıntıları Göster
    çok sağol türkçe bir programa gerçekten ihtiyacım vardı sağol

Orjinalden alıntı: tasarimci

DipTrace Profesyonel baskı devre programını artık tamamen türkçe olarak kullanabilirsiniz...

Nasıl mı:
    Şu dil dosyalarını inidirin:http://www.freewebs.com/diptracetr/dosyalar/turkce_dil_dosyalari.zip

Zip li dosyanın içindeki "oku" dosyasında da yazdığı gibi bu dil dosyalarını "Program Files\Diptrace\Data" klasöründeki orjinal dil dosyalarıyla değiştirin.. Hepsi bu kadar...

İsterseniz türkçe dil dosyalarının kurulum haline getirilmiş şeklini buradan indirebilirsiniz:http://www.diptrace.com/lang/lang_tr.exe

Veya burayı ziyaret ederseniz daha geniş bilgiye kavuşabilirsiniz:http://www.freewebs.com/diptracetr
    Burada DipTrace Türkçe ile ilgili örnek ekran görüntüleri de var... Bir tanesini de buraya koyayım

Bu arada DipTrace programını indirmek için:http://www.diptrace.com/download.php

Not: Orjinal dil dosyalarını yedeklemenize gerek yok. Tekrar ingilizceye dönmek isterseniz.. (istemeyeceğinizi garanti ederim) "Program Files\Dİptrace\Data" klasöründeki *.lng uzantılı dil dosylarını silmeniz yeterli..

/>

Arkadaş çok teşekkür ederim.Programı beğenmiştim birde Türkçe olunca daha kolay artık.
    Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters İntegral

quote:

Orjinalden alıntı: tasarimci

DipTrace Profesyonel baskı devre programını artık tamamen türkçe olarak kullanabilirsiniz...

Nasıl mı:

Veya burayı ziyaret ederseniz daha geniş bilgiye kavuşabilirsiniz:http://www.freewebs.com/diptracetr

Bu arada DipTrace programını indirmek için:http://www.diptrace.com/download.php

/>

Arkadaş çok teşekkür ederim.Programı beğenmiştim birde Türkçe olunca daha kolay artık.
    Allah razı olsun.
    Sizler de sağolun. Allah cümlemizden razı olsun. Ama programı anlatan dosyayı türkçe versiyona uyarlarsam inşallah o zaman çok güzel olacak.
    Şunu iddia edebilirim ki: Kullanmaktan zevk alacağınız bir program...
    Program hakkındaki gelişmeleri:www.diptrace.com/tr den de takip edebilirsiniz.
    Problemizin olursa ben burdayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 3 Haziran 2007; 0:16:40 >

• quote:

Sizler de sağolun. Allah cümlemizden razı olsun. Ama programı anlatan dosyayı türkçe versiyona uyarlarsam inşallah o zaman çok güzel olacak.
    Şunu iddia edebilirim ki: Kullanmaktan zevk alacağınız bir program...
    Program hakkındaki gelişmeleri:www.diptrace.com/tr den de takip edebilirsiniz.
    Problemizin olursa ben burdayım..

Alıntıları Göster
    Helal olsun diyorum. Azimle istedin çalıştın ve başardın. Çoğu arkadaşın çok işine yarayacaktır bu kesinlikle.
    Tebrik ederim. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Helal olsun diyorum. Azimle istedin çalıştın ve başardın. Çoğu arkadaşın çok işine yarayacaktır bu kesinlikle.
    Tebrik ederim. Saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Tebrik ederim. Saygılar

Teşekkür ederim... Programı kullanan herkesten ilk gelen yorumlar çok olumlu...Gerçekten kendi sitesinde de "Programı deneyin, süprizle karşılaşacaksınız..." diyor. Gerçeketen de öyle...
    Donanım Haber'e katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Tebrik ederim. Saygılar

Teşekkür ederim... Programı kullanan herkesten ilk gelen yorumlar çok olumlu...Gerçekten kendi sitesinde de "Programı deneyin, süprizle karşılaşacaksınız..." diyor. Gerçeketen de öyle...
    Donanım Haber'e katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum..

Alıntıları Göster
    tebrik ederim...helal olsun vallaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz.

tebrik ederim...helal olsun vallaa...

Alıntıları Göster
    Eline sağlık arkadaşım..

Orijinalden alıntı: yigiter

Eline sağlık arkadaşım..

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun emeklerine sağlık

Orijinalden alıntı: msungury

Allah razı olsun emeklerine sağlık

Alıntıları Göster
    sağolasın

Orijinalden alıntı: uzm@n

sağolasın

Alıntıları Göster
    arkadaslar programın versiyonunu bilmiyorum ama su sifreleri bulabildim olacak mı bir deneyin isterseniz

DipTrace 1.0 : Name: FIGHTING FOR FUN s/n: D10E-473871107115

DipTrace 1.20 : NAME:WWW.SERIALS.WS SERIAL: D10E--5537792-6848512-557056164092

Bunları bir deneyin kabul ederse buraya yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Britneyspears

arkadaslar programın versiyonunu bilmiyorum ama su sifreleri bulabildim olacak mı bir deneyin isterseniz

DipTrace 1.0 : Name: FIGHTING FOR FUN s/n: D10E-473871107115

DipTrace 1.20 : NAME:WWW.SERIALS.WS SERIAL: D10E--5537792-6848512-557056164092

Bunları bir deneyin kabul ederse buraya yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Bu yasal değil! Ayrıca forumda bunları paylaşmak ta yasak!

• quote:

Bu yasal değil! Ayrıca forumda bunları paylaşmak ta yasak!

Alıntıları Göster
    ama bu butun her yerde yapıyorlar butun forum siteleri bunu yapıyor burada yasaksa özür dilerim

Orijinalden alıntı: Britneyspears

ama bu butun her yerde yapıyorlar butun forum siteleri bunu yapıyor burada yasaksa özür dilerim

Alıntıları Göster
    Aslında tüm forumlarda yasak. Ama forum yöneticilerinin ihmali. MP3 indirme sitelerinin kapatılmaya başlaması, paylaşım sitelerine el attıkları gibi forumlara da el atabilirler...Dikkat etmek gerek bu tür şeylere..

• quote:

Orijinalden alıntı: semihsozen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NITRO

Programın Türkçe olmasından ziyade diğer özellikleri nasıl?Komponent kütüphanesi ne kadar geniş, yeni komponentleri kendimiz tanıtabiliyormuyuz, autorouting özelliği varmı bunlar daha önemli.Hem bunu hem de aresi kullanmış bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim.

Endişen olmasın.. Autorouter gayet güzel çalışıyor.. Kütüphanesi çok geniş. Bulamadığın eleman filan olursa eklemek çok kolay. Mevcut bir eleman üzerinde değişiklikler yapıp farklı eleman olarak kaydetmek çok kolay..
    Bu açıdan programa çok güvendiğim için çevirmeye çalıştım.. Geleceği çok parlak bir program.. Gelecekte otomatik yerleştirme ve simülasyon da eklemeyi düşünüyorlar..
    Programı öğrenmek için türkçe dosya var. 87 sayfadan oluşan word dosyası.. Kendi sitesinde de tutorial dosyası var. Benim dosya bunun türkçesi. Ama bu tutorial dosyasını versiyon 1.22.r2 ye göre yenilediler. Şimdi bunu çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca dosyadaki ekran görüntülerini türkçe programdan alınan görüntülerle değiştirmeye çalışıyorum şu anda. İnşallah kısa süre sonra bitecek. O zaman Türkçe DipTrace'i türkçe olarak öğrenme imkanı olacak. Dosya tamamlandığındawww.diptrace.com/tr adresinden indirebilirsin. Ayrıca Türkçe DipTrace hakkındaki gelişmeleri de bu ardesten takip edebilirsin..

Programı öğrenmek çok kolay. Dene. beğeneceğine garanti verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 3 Haziran 2007; 0:18:25 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.