Şimdi Ara

Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
10.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkede her işin, her şeyin kalitesi düştü. Hem de öyle bir düştü ki.

    Bu da akp türkiyesinde doktorluğun kalitesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Tamam. O zaman "doktor'dan x'den, y'den bilim adamı olmaz" demiyoruz. Olabilir. Bunda hemfikiriz.


    Peki, insan anatomisine bir doktordan daha hakim kim var? Evrimsel çalışmalarda, evrimin insanlardaki etkisini en iyi şekilde iki kişi analiz edebilir: paleontropolog ve doktor.

    ------

    Sizinle çatıştığımız nokta bilim adamı tanımında değil. Neyin bilim olduğunun tanımında.


    Bu konuda benim baz aldığım şey, elde edilen verinin hangi yöntemlerle elde edildiği. Bilisel araştırma yöntemleri bellidir. Bunlara uyularak elde edilen ve belli bir yöntem takip edilerek, belirtilen koşullarda her seferinde aynı sonucu aldığınız her yeni bulgu ve bilgiyi bilim olarak adlandırmaktayım.


    Siz ise, aynı bulguyu parçalara bölüp, "fizik, kimya ve biyoloji alanında şöyle bir grup bulgu çıktı. Bunun bileşkesi şunu sağlıyor." şeklinde yorumluyorsunuz.


    Bu ikisi de geçerli bakış açılarıdır. Ortada mesele yoktur. Malzeme ile uğraşan bir inşaat mühendisinin bulgusunu kimya alanına yazıyorsanız mesele yoktur.  nihayetinde bilim bilim. Sen buna "kimya fizik ve biyolojinin bileşkesinden çıkan şu sonuç" dersin. Ben tanımı farklı yaparım. Bunda ucube bir durum yoktur.

    ------

    Antibiyotiğin keşfi nedir mesela? Bilimsel çalışmalar neticesinde biyoloji alanında elde edilen bir bulgunun, tıp alanına uygulanması... Tıp için bilim değil de deseniz, antibiyotiğin keşfi gene bilimdir. Çünkü bir peynir küfünün hepistemjörtü öldürdüğü tespit edilmiştir. O peynir küfünün çok daha güçlü ve çok daha yüksek miktarda üretilip ilaçlaştırma süreci ise tekniktir. Eyvallah.


    Peki, bu peynir küfünün bakteri öldürdüğünü tespit ettikten sonra, insandaki bakteriyel enfeksiyonlar üzerindeki etkilerini incelemek ve bulgu edinmek nedir? Sizin için biyolojiye katkı olabilir. Ama BİLİMDİR. DOLAYISIYLA BİLİM DEDİĞİMİZ BULGULAR DEĞİŞMİYOR. Önemli olan da bu. Sokayım titrine yani.  titrleri biz icat ettik zaten. İnsan beyni klasifiye edip, muntazam şekilde veriyi saklamak için kullanıyor bunu.


    İkimizin durumunda, siz pastayı 5'e bölüyorsunuz. Ben pastayı 25'e. Sonuçta ikimiz de pastanın aynı pasta olduğundan şüphe duymuyoruz.  


    Gerisi teferruat.  terminoloji, insanın klasifiye etme isteği vs...

    Alıntı

    metni:
    Peki, insan anatomisine bir doktordan daha hakim kim var? Evrimsel çalışmalarda, evrimin insanlardaki etkisini en iyi şekilde iki kişi analiz edebilir: paleontropolog ve doktor.



    Senin iddia ettiğin gibi olsaydı Darwin biyolog değil tıp doktoru olurdu. Evrimsel biyoloji diye bir alan da olmazdı. Doktorlar otururlar evrimi de cözerlerdi.. Herkes kendi alanında uğraşır. Diğer yazdığın şeyler hepsi birer varsayım. Bilim böyle islemiyor. Fakat bilim adamı olmayan biri herhangi bir bilimsel konuya tesadüfen bir ekleme yaparsa bilim adamı olur mu? hayır olmaz.. sadece tesadüfen bir katkı sağlamış bir adam olur.. Eğer bilerek katkı sağladıysa zaten alanında yetkindir. Mesela fiziğe katkı sağladı diyelim ve aynı zamanda fizik profesörü diyelim.. O zaman doktor, mühendis, avukat, istatistikci, isletmeci, inşaatçı + fizikçi olur.. Bilim nedir belli. Bilim adamı kimdir belli.. Hersey acık ve nettir..


    Bak tekrar söylüyorum: Eğer doktora bilim adamı dersen, tonla meslek erbabına da, bilim adamı demen gerekir. Çünkü tonla meslek, aynı zamanda saf bilimden yardım alıyor. Saf bilimden yardım alanlar bilim adamı değillerdir. Bilimi sınırlı düzeyde kullanıyorlar. Bilim nedir? Diyelim matematik.. Adamın i$i matematiğe yani bilime katkı sağlamak.. Tek i$i budur.. Oturur çözülmemiş denklemleri çözer. Hatta matematiğe yeni $eyler ekler. Bilime katkı sağlamakla uğraşana bilim adamı denir. Bilimi alıp, kendi meslek alanında, sınırlı bir sekilde kullanana da, meslek adamı denir. Bu böyle olmazsa o zaman herkes bilim adamı olur.. Sana örnek vereyim mesela yeni ameliyatlar bulan bir doktor bilim adamı olur mu? Hayır olmaz.. Çünkü kendi uğraştığı meslek dalına yeni bir teknik eklemiş meslek adamı olur.. Peki biyolojiye tesadüfen bir $ey eklemi$ hekim doktor ne diyorsan bilim adamı olur mu? yine olmaz.. bilime tesadüfen bir $ey eklemi$ bir hekim olur..


    Özetle Bilim adamı olmak icin herhangi bir saf bilim alanında etkin ve yetkin olacaksın.. Hawking reyiz, Einstein reyiz, Darwin, Newton ve daha niceleri.. Hepsi bilim adamıydı.. Saf bilimle uğraşıyorlardı bilimden faydalanmıyorlardı amaçları saf bilime yine bilim eklemekti.. Yani bunlar meslek adamı değillerdi.. Doktor dediğin meslek adamıdır amacı hasta insanı tedavi etmektir onun hayvan tedavi edenine de veteriner denir.. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti bunlar evrimle mevrimle ilgilenmezler.. bunlara hekim medic falan denir.. bunlar meslek adamıdır.. sanayi ustası nasıl araba tamir ediyorsa, bunlar da biyolojik bir makine olan insan ya da hayvanı oturup tamir ederler.. bu tamir i$lemleri icin bircok farklı bilimden ve hatta teknolojiden faydalanırlar..


    konuyu cok lastik gibi sündürüyorsun sürekli aynı sekilde sündürdüğün icin benzer cevap alıyorsun yani bu tartısma kısır bir tartısmadır sonu yoktur cünkü bence demagoji yapıyorsun.. varsayımlarla ve demagojiyle tartı$ma yürümez..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Eylül 2021; 7:6:48 >
  • Bu haberi yapan editörü şutlayın artık ya adamın her haberi ofsayt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin nöronlarda da ‘kristallenme’ olmuş olabilir acilen bir reçelciye görünün puahahah Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    ben sana senin anlayabileceğin $ekilde örnek vererek anlattım.. sen resimlerle daha iyi anlarsın.. o $ey siyasi simgedir. kuran ve islam dininde yeri yoktur.. ülkücü bıyıgı, stalin komünist bıyıgı, refahçı badem bıyıgı, vahhabi sakalıyla benzer $eydir dedim.. sen völö völö völö völö diye sinir stresle tükürük damlacığı sacmı$sın.. öncelikle sakin ol rahatla relax ol.. fazla sert yazma klavyeni kırarsın.. fazla tükürük damlacığı sacma etrafa corona yayarsın.. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 


    ben senin gibi sinirli stresli adam değilim o sinirle sen 40 - 45 ya$ını bile göremezsin sekte-i kalpten, amel defterin kapanır, erken ya$ta hakka yürürsün Allah korusun..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Eylül 2021; 7:34:11 >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Senin mantığına göre fizik de bir bilim dalı değil çünkü matematik kullanıyor. Tarih boyunca matematik ilerledikçe fizik ilerlemiştir. Her bilim dalı temel bilimlerden faydalanır. Kaldı ki tıpın kendine ait ‘temel bilimleri’ vardır. Mesela patoloji.

    -loji eki bilim demekti bu arada değil mi? Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti  Kardiyoloji kalp bilimi oluyor yani doğru muyum? Ya da endokrinoloji, hematoloji?

    Hekimlik meslektir, tıp bilimdir. Her hekim bilim insanı değildir. Sen hastaneye gittiğinde sana bakan genç hekim bilim insanı değildir ama onu yetiştiren profesörler bilim insanıdır.


    Nobel Bilim ödüllerinin 3 başlığı vardır: Kimya, Fizik ve Tıp:

    Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti


    Yani kısacası bu konu senin ‘fikrine’ bağlı olan subjektif bir konu değildir. Senin bence bu bilimdir bu bilim değildir dediğinde ona göre şekillenmiyor gerçekler. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

    Senin mantığına göre fizik de bir bilim dalı değil çünkü matematik kullanıyor. Tarih boyunca matematik ilerledikçe fizik ilerlemiştir. Her bilim dalı temel bilimlerden faydalanır. Kaldı ki tıpın kendine ait ‘temel bilimleri’ vardır. Mesela patoloji.

    -loji eki bilim demekti bu arada değil mi?   Kardiyoloji kalp bilimi oluyor yani doğru muyum? Ya da endokrinoloji, hematoloji?

    Hekimlik meslektir, tıp bilimdir. Her hekim bilim insanı değildir. Sen hastaneye gittiğinde sana bakan genç hekim bilim insanı değildir ama onu yetiştiren profesörler bilim insanıdır.


    Nobel Bilim ödüllerinin 3 başlığı vardır: Kimya, Fizik ve Tıp:


    Yani kısacası bu konu senin ‘fikrine’ bağlı olan subjektif bir konu değildir. Senin bence bu bilimdir bu bilim değildir dediğinde ona göre şekillenmiyor gerçekler.  

    Fizik yasaları matematik kullanılarak daha anlaşılabilir bir hale gelir... Sapla samanı karıştırma. O ayrı bir konu.. Matematiksiz fizik olabilir fizik yasaları matematik olmasa da yine de vardır.. ha sen matematikten yardım almazsan onları belki hesaplayamazsın ama basitce mesela yer çekimi var mı var.. hesaplamasan da var.. bir yerden atlayınca düsüyor musun? düsüyorsun.. demek ki fizik yasası var.. yerçekimi kuvveti var.. fizik matematiksiz de var... ama kimyasız ve biyolojisiz tıp olmaz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Eylül 2021; 9:4:15 >
  • O mrna sıvılarıyla artan dozlarla vücudunuzda aşırı miktarda spike proteini üretilecek ve kanser vakaları immün hastalıklar pik yapacak. (Bunu da namusunu satmamış virologlar söylüyor.)

    Sonra da bu kepaze firma alın size mrna kanser aşınız diyecek. Ki şimdiden bunu söylüyor Uğur efendi!

    DAHA UYANAMAYAN VAR MI?

    GÜNAYDIN


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Demogoji sen yapıyor gibisin. Evrim çalışmaları konusunda ben açık açık yazdım. İNSAN ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ gözlemlemekle kısıtlandığında bunu yapabilecek en yetkin iki uzmandan biri dedim. Uzatmayalım. Ana teorisyen Darwin olmakla birlikte, Darwin'in onlarca hatasının içinden geçtiler. Bu da doğaldır. Kaç yıl önce yaşamış adam. Ek olarak da evrim o kadar geniş bir yelpazede işliyor ki, tek bir insanın uzmanlığı meseleye yetmiyor. Bulguyu ilk ortaya koyanın bol hata yapması ve o hataların zamanla daha spesifik konuların uzmanı olanlar tarafından düzeltilmesi doğaldır. Darwin'in hatalarının içinden geçme sürecinde bilime katkı sağlayan bilim insanlarının içinde bir dolu doktor da vardır.


    Her bir yeni bulguyu temel bilimlere bölüp, temel bilimlere yazabilirsin. Ama nasıl ki matematik bir temel bilim; ama her matematikçi bilim adamı değil, diğer dallarda da aynı durum var. Sen yazılımcısın. Bunu en iyi sen bilirsin. Yaşça ileri yazılımcıların çoğu matematikçidir. Hiçbiri bilim adamı değildir. Hepsi mühendistir. Ha, ne olur? Örneği var mı bilmem... Bir yazılım sürecinde kişi tıkanır, sorunu çözerken ortaya bir matematik denklemi atar, eyvallah. O zaman işler değişir. Örneği var mı bilmiyorum.


    Veremle köy köy dolaşıp savaşan doktorlarımız bilim adamı mıdır? Değildir. Uygulamacıdır. Vereme çare bulanlar bilim adamı mıdır? Evet. Doktorlar mı? Evet.


    Edward Jenner çiçek aşısını bulmuştur. Şans eseri de değil. Cerrahtır. Bilim adamı mı? Evet. Türkiye'den çiçek hastalığını 1960'larda silen doktor ekibimiz bilim adamı mı? Hayır.


    Çocuk felci aşısını geliştiren kişi bir immünologdur. Doktordur. En baştan çocuk felci aşısı geliştirmek için yola çıkmış ve başarmıştır. Bilim adamı mıdır? Bilim adamıdır. Çocuk felci aşısını uygulayan doktorlarımız bilim adamı mıdır? Değildir.


    Şimdi, bir aşının geliştirilmesi için önce işleyişi anlamak gerekmete. YANİ EVRENİN VEYA DÜNYANIN İŞLEYİŞİNE DAİR BİR BULGU ELDE ETMEK GEREKMEKTEDİR. Bilim adamlığını sadece bu mantıkla sınırlasak bile, aşı geliştirenler, aynı zamanda hastalığın işleyişine dair yeni bulgular elde edip, yazılımcı tabiri ile bir bug bulup, bu bug'ı exploit ederek aşıyı geliştirir. Aşıyı geliştirme sürecine bilim demesen bile, teknik, teknoloji desen bile, hastalığın işleyişinin detaylarını ortaya çıkarma süreci GENE BİLİMDİR.


    Şimdi sen bu bulguları istersen parçalara bölüp kimya ve biyolojiye yaz. İstersen bilimi alt dallara böl oraya yaz. Umurumda bile değil. Ama o insanlar bilim adamıdır.


    Herkese bilim adamı demek zorunda kalmayacağız yani. Adamın titrine göre bilim adamı olup olmadığına karar vermiyorum. Öyle olsa sabun fabrikasında çalışan kimyagere, Denge tıp laboratuvarında çalışan biyologa bilim adamı diyeyim? Yok böyle bir dünya. Sakin yani. Korkma.


    Nihayetinde kime bilim adamı diyeceğimize dair bir çatışmamız yok seninle. O yüzden uzatmanın da anlamı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 15 Eylül 2021; 9:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşim göğüs doktoru, gösterdim covid dedi. kanserle alakası yok benzemiyormuş bile. saçma sapan haberler yapılıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Demogoji sen yapıyor gibisin. Evrim çalışmaları konusunda ben açık açık yazdım. İNSAN ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ gözlemlemekle kısıtlandığında bunu yapabilecek en yetkin iki uzmandan biri dedim. Uzatmayalım. Ana teorisyen Darwin olmakla birlikte, Darwin'in onlarca hatasının içinden geçtiler. Bu da doğaldır. Kaç yıl önce yaşamış adam. Ek olarak da evrim o kadar geniş bir yelpazede işliyor ki, tek bir insanın uzmanlığı meseleye yetmiyor. Bulguyu ilk ortaya koyanın bol hata yapması ve o hataların zamanla daha spesifik konuların uzmanı olanlar tarafından düzeltilmesi doğaldır. Darwin'in hatalarının içinden geçme sürecinde bilime katkı sağlayan bilim insanlarının içinde bir dolu doktor da vardır.


    Her bir yeni bulguyu temel bilimlere bölüp, temel bilimlere yazabilirsin. Ama nasıl ki matematik bir temel bilim; ama her matematikçi bilim adamı değil, diğer dallarda da aynı durum var. Sen yazılımcısın. Bunu en iyi sen bilirsin. Yaşça ileri yazılımcıların çoğu matematikçidir. Hiçbiri bilim adamı değildir. Hepsi mühendistir. Ha, ne olur? Örneği var mı bilmem... Bir yazılım sürecinde kişi tıkanır, sorunu çözerken ortaya bir matematik denklemi atar, eyvallah. O zaman işler değişir. Örneği var mı bilmiyorum.


    Veremle köy köy dolaşıp savaşan doktorlarımız bilim adamı mıdır? Değildir. Uygulamacıdır. Vereme çare bulanlar bilim adamı mıdır? Evet. Doktorlar mı? Evet.


    Edward Jenner çiçek aşısını bulmuştur. Şans eseri de değil. Cerrahtır. Bilim adamı mı? Evet. Türkiye'den çiçek hastalığını 1960'larda silen doktor ekibimiz bilim adamı mı? Hayır.


    Çocuk felci aşısını geliştiren kişi bir immünologdur. Doktordur. En baştan çocuk felci aşısı geliştirmek için yola çıkmış ve başarmıştır. Bilim adamı mıdır? Bilim adamıdır. Çocuk felci aşısını uygulayan doktorlarımız bilim adamı mıdır? Değildir.


    Şimdi, bir aşının geliştirilmesi için önce işleyişi anlamak gerekmete. YANİ EVRENİN VEYA DÜNYANIN İŞLEYİŞİNE DAİR BİR BULGU ELDE ETMEK GEREKMEKTEDİR. Bilim adamlığını sadece bu mantıkla sınırlasak bile, aşı geliştirenler, aynı zamanda hastalığın işleyişine dair yeni bulgular elde edip, yazılımcı tabiri ile bir bug bulup, bu bug'ı exploit ederek aşıyı geliştirir. Aşıyı geliştirme sürecine bilim demesen bile, teknik, teknoloji desen bile, hastalığın işleyişinin detaylarını ortaya çıkarma süreci GENE BİLİMDİR.


    Şimdi sen bu bulguları istersen parçalara bölüp kimya ve biyolojiye yaz. İstersen bilimi alt dallara böl oraya yaz. Umurumda bile değil. Ama o insanlar bilim adamıdır.


    Herkese bilim adamı demek zorunda kalmayacağız yani. Adamın titrine göre bilim adamı olup olmadığına karar vermiyorum. Öyle olsa sabun fabrikasında çalışan kimyagere, Denge tıp laboratuvarında çalışan biyologa bilim adamı diyeyim? Yok böyle bir dünya. Sakin yani. Korkma.


    Nihayetinde kime bilim adamı diyeceğimize dair bir çatışmamız yok seninle. O yüzden uzatmanın da anlamı yok.

    Sen istediğin kadar uzat benden artık demagojilere yanıt alamayacaksın.. Çarşaf çarşaf yazıyorsun ama içeriği bombo$.. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti sen eğitilmezsin..


    Tıp bilim değildir.. Hekimler bilim adamı değildir.. Haydi rastgele Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Eylül 2021; 11:24:59 >
  • hadi muhabir bilmiyor da bilim kadını genel cerrah hanımefendi de olaydan bi haber demek ki.


    Biyopsi yapmadan kitlenin muhteviyatını öğrenmeden nereye hadi ameliyata diyorsun arkadaş.


    onkolojide radyoloji sonuçlarına göre şüpheli cisimlere biyopsi yapılır. Tümör mü değil mi, tümörse türü ne belli olur. tedavi şekli radyoterapi, kemoterapi ve ameliyat vs planlanır. plan içerisinde ameliyat varsa zamanı geldiğinde genel cerrahiye sevk edilir ve ameliyat edilir. burada genel cerrahın sözü onkolog açısından tavsiye niteliğini geçmez son söz onkolojiye aittir. Ha deseler ki teşhisi konuldu kanser türü şuydu. Ama konora tedavisiyle kitle küçülerek kayboldu eyvallah derim de öyle bir şey yok.


    olayın kurgusu baştan sona hatalı. bu olay gerçekse hastayı bilim değil allah kurtarmıştır derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 15 Eylül 2021; 12:5:59 >
  • Yemin ederim bu forumda hangi haberi okusam cahillik Facebook postları paçalardan akar hale geldi. Kanseri taklit etti ne ya Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti Evet koronavirüs süperakıllı bir organizma haline gelip iki gün sonra küçük memesi olan kadınlara da memeyi taklit ederek yardımcı olacak Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Bu mesajını istesem kaldırtırım çünkü hakaret ediyor demişsin ama esas sen hakaret etmişsin. Fakat bu mesajının burada durmasını istiyorum ibretlik olarak dursun.. Bakıp ibret alsınlar.. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 


    Lütfen bu arka$ımızın bu mesajını $ikayet etmeyin..


    Ayrıca senin forumdaki ceza ve uyarı listene bakma $ansımız olsaydı, çok kabarık oldugunu görürdük mutlaka.. cünkü üslubun bozuksa, herkese kar$ı bozuktur..


    Ben sana tıpın neden bilim olmadıgını izah ettim sen te$ekkür etmek yerine aynı $eyleri teyp kaseti gibi ba$a sarıp sarıp yeniden çaldın ben de tartışmaya noktayı koydum..


    Sen doktor hayranı ve tıp a$ığı olabilirsin fakat bu tıpın bir bilim oldugu anlamına gelmiyor.. İnsanlar için gerekli bir meslek dalıdır hepimizin doktora az ya da çok i$i dü$er ama sanayi ustasına da i$imiz dü$er.. tapınmaya gerek yok..


    Bundan sonrası bo$ laftır anlamsızdır..


    ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Eylül 2021; 12:10:49 >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Tanımadığım, anlam taşımayan kişiler için o bahsettiğin damlacıklarını bile sarf etmem. Kaldı ki sinirleneyim. Allah etrafındakilere sabır versin. Bu sevgisizlikle onlara sabır lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Bu mesaj silindi.

    Dur yahu güldürme çay içiyorum boğazıma kaçacak $imdi ahahahhahah


    Ben eğitilmezsin dedim çünkü sana defalarca kez tıpın bilim olmadıgını detaylı bir $ekilde açıkladım üstelik kaynak bile payla$tım ama sen bilim tıptır demeye ısrarla devam ettin. bir noktadan sonra mevzuya katılmıyorsan susarsın ama susmak yerine hala bozuk plak gibi döndürüp döndürüp durdun sanki kendin doktorsun, bilim adamı geçiniyorsun ama egon yara almı$ gibi sürekli bozuk plak gibi çevirdin.. bak burada üstelik egosu yaralanmıs doktorlar da var onlar senin gibi ühüüüüüüü tıp bilimdir bilim tıptır biat et diye zırıl zırıl ağladılar mı? iki mesaj atıp topukladılar.. sen $imdi de hakarete geçtin.. eeee $imdi sen eğitilebilir misin? Bence eğitilemezsin..



    Ayrıca benim ilk mesajımda bir sorun yok sen arkadaşa hihohoho sana gülüyorum diye cevap yazdın, ben de gülme, tıp bilim değildir arkada$ dogru söylüyor dedim ve izaha geçtim.. senin mesajların burada dursun benim canım sonra isterse bir ara belki $ikayet ederim ama yeterince ki$i bir okusun ibret alsınlar.. => bu önemli.. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.