Şimdi Ara

Dunyada ender bulunan bir ulkenin hali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uc tarafin denizle cevrili, cok cesitli kultur ve tarihi eserlerin var, her tarafi farkli olarak cografi iklime sahipsin, is gucu icin genc nufusun var, iki bogaza sahipsin, bor madeninin coguna sahipsin, petrol yataginin dibindesin, harika dogaya sahipsin, dort mevsimi yasiyorsun, dunya uzerinde onemli cografya konumundasin...

    Bu boyle gider. Ama duruma bak. 2 sterlin ile ingiliz turist 1 iskender yiyecek konumda. Biz ise 2.5 liraya iki gofret aliyoruz. Canakkaleyi gormeye gitmemis nice milyonlarca insanlar var. Dis dunya nasil diye bilmeden birde. Yabancilar catir catir ulkeni dolassin ama sen onlarin ulkesine gideme. Vizesi, kur farki vs vs vs.

    Yazik cidden. Bu donemde bir genc, genclik yasayamaz. Evlenmek istese evlenemez.

    Topragini kazinca tarih cikan ulkenin hali ne uzucu. Super olabilirdik. 33 ulke gormus biri olarak diyorum. Boyle cesitli tarihi olan ulke gormedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu bulun bana bunu.


    Ulan benim ailemin hepsi Hollanda'da yaşıyor eniştem otobüs şoförü adam kendi ağzıyla söylüyor siz nasıl yaşıyorsunuz orda diye ama nasıl oluyorsa bu forumda ne zaman böyle bir konu açılsa bunu diyecek biri çıkıyor. Avrupa dediğinden Dünya'da birden fazla mı var acaba? 500€ araba taksiti diyor. 3 ay boyunda her ay 500€ atsan köşeye araba alıyorsun zaten. Kuzenim daha geçen sene Opel Corsa 2004 aldı 1.500 Euro'ya. O da parası yetmediğinden değil hee, yeter diyor. Yazın bir geliyorlar Arap Şeyhi gibi 5 hafta geçiriyorlar. Cebime sokuşturdukları paralarla ben ihya oluyorum. Abartmıyorum iki teyzem para veriyor harçlık diye Türkiye asgari maaşına denk geliyor. Öyle ahım şahım bir yerde de çalışmıyorlar, biri avm güvenliği diğeri çalışmıyor eşi otobüs şoförü. Bu Godzilla denen arkadaş da muhtemelen son model Mercedes'ine atlayıp Ölürüm Türkiyem şarkısıyla geliyor bir güzel tatilini yapıyor, kurdan faydalanıyor oh herşey ne kadar ucuz diyor. Şimdi de Hollanda, Almanya'dan farklı ama diyen çıkarsa şaşırmam.

  • Ülke bizim , keyfini başkası sürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben başka ülkeleri görmek istemiyorum vazgeçtim ondan. kendi ülkemi gezsem yeter. hatta yaşadığım ilde görmedğim semtler var =)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    ben başka ülkeleri görmek istemiyorum vazgeçtim ondan. kendi ülkemi gezsem yeter. hatta yaşadığım ilde görmedğim semtler var =)

    hocam en kötü evinizdeki diğer odaları falan gezin bari

  • ülkenin ortadoğu da olduğunu unutuyorsunuz herhalde. komşu ülkelerin ülkemiz için yarattığı sorunlar , terör sorunu , jeopolitik önemden dolayı gelişmiş devletlerin baskıları...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 29 Eylül 2020; 0:31:8 >
  • Bu ülkede milyonlarca insan var denize ayağına sokmayan fakat binlerce kilometreden yabancılar gelip keyfini sürer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boşa gezmiş olduğun kurduğun cümleden bile belli şu şilede kamp yapanlara benzettim seni.Dunyada ender bulunan bir ulkenin hali 

  • gerçekten 33 ülke gezdin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Geldi vasıfsız işte çalışan almancı

    Dunyada ender bulunan bir ulkenin hali

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hep söylerim, tl kazanır dolar harcarız. İçinde biz yaşarız, yabancı ülkenin keyfini sürer.

  • Age of Empires’daki köylü yapay zeka daha iyi yönetir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş maaşlı troll ve yaptırmaya çalıştığı şey tam senin yaptığın. Bunlar arap sevici değil ekmeğinde insanlar, ha ekmeğini arap seviciler veriyor o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı basit insanları gelişmemiş ve çöp ve kendilerini bu hale getirip sömüren osmanlı çöplüğüne özlem duyuyorlar oysaki kemiklerine kadar kendilerini sömüren onlardı.Ayrıca araplardan hep bıçak yemelerine rağmen dinine geleneklerine filan uyuyorlar asimile oluyorlar.Çok ilginç değil mi.Oysaki çok geniş bir tarih geçmişleri varken.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.