Şimdi Ara

Dünya yuvarlaktır ciddiyim aksini kanıtlayana SIGARA ısmarlıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler çok geyiği yapılır dünya düzdür diye ama ben cidden iddia ediyorum dünya düz değildir YUVARLAKTIR. Ben teleskop ile ilgilenen biriyim, kendimce gemi ufuk testini de yaptım, ve incelemelerime göre dünya YUVARLAKTIR, hayır şöyle bir mantık da var mesela dünya DÜZ veya TEPSİ gibi olsa idi SONUNA GELDİKMİ AŞAĞIYA DÜŞERDİ. Yani mantıksal ve bilimsel olarak yuvarlak olduğu DENEY VE GÖZLEM YOLUYA İSPATLANMIŞTIR. Mantıken DÜŞÜNÜN DÜNYA YUVARLAKTIR YOKSA GÜNEŞ IŞINLARI DÜNYAYA DİK VURURDU VE HERYER GÜNDÜZ OLURDU AMA YUVARLAK OLDUĞU İÇİN BİTARAF GECE BİTARAF GÜNDÜZ? Hep size GEYİK YAPAN AMELELER dünya DÜZDÜR DIYENLER ARAŞTIRMAYAN CAHİLLERDİR, bir teleskop alın ve inceleyin dünyanın YUVARLAK olduğunu anlayacaksınız, bana dünyanın DÜZ olduğunu kanıtlayana yemek ısmarlıyorum, KAYSERİ dışında ise de 10 TL SIGARA parası yollayacağım.







  • Hayır yanlış biliyorsun. Asgard gerçek, Thor yıldırımları çakıyor. Aslında bulutlarınla olan durum herneyse işte oda yok, Thor canı isteyince yıldırım yapıyor. Asgard da düz bu arada dibine gelince aşağı düşersin. Vs vs.

    Asıl konuda ya troller ki yüksek ihtimal öyle yada gerçekten hiç fizik okumadılar bu yorumları yolluyorlar. Tamam ilk yuvarlak olduğunun öne sürülmesinde belli bir düşünme süreci oluşmuştur. Ancak bugün düz demek hele bu bilgi çağında gerçekten içler acısı bir durum.
  • İçinde bilim olmayan topic.
  • Bilim forumunda adminlerin "dünya düzdür" gibi konu başlıkları açılmasına ve yüzlerce mesaj atılmasına izin vermesi garibime gidiyor. "dünya düzdür" iddiasının bilim forumunda ne işi var anlamıyorum. Bunun bilimle ilgisi ne? Neden bilim forumunda bu tür acullukların yer almasına izin veriliyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa, bu tür provokatif başlıkların bu forumda yer almasının buranın kalitesini ciddi oranda düşürdüğü...

    Umarım adminler daha dikkatli ve uyanık olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

    Bilim forumunda adminlerin "dünya düzdür" gibi konu başlıkları açılmasına ve yüzlerce mesaj atılmasına izin vermesi garibime gidiyor. "dünya düzdür" iddiasının bilim forumunda ne işi var anlamıyorum. Bunun bilimle ilgisi ne? Neden bilim forumunda bu tür acullukların yer almasına izin veriliyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa, bu tür provokatif başlıkların bu forumda yer almasının buranın kalitesini ciddi oranda düşürdüğü...

    Umarım adminler daha dikkatli ve uyanık olurlar.

    Konu dışı konusuydu buraya geldi ve şükür tekrar yolladılar yerine.
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu buydu, geç de olsa yapılmış. Konuyu bir kaç gündür bilim forumunda görüyordum hatta şikayet etmek istedim, zaten şikayet edilmiş ama üzerinden 3-4 gün geçtiği halde forumda durdu konu.

    Böyle şeyler tartışılmasın demiyorum, elbette tartışılır ama yeri burası değil.

    Neyse, geç de olsa isabet olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.