Şimdi Ara

Dünya Şampiyonası WRC Türkiye'de , Adamlar Halen Futbol Yorumluyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yalan söyliyeyim, Aziz Yıldırım bıraktıktan sonra futbolun bir anlamı kalmadı benim için.. Dağ gibi adamdı, ömrünü klübe verdi, ama inadının kurbanı oldu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

    Bu aralar futbolun her şeyine lanet ediyorum. Eğitimsiz futbolcularına, itici fanatik taraftarına, klüpleri bir adım öteye taşıyamayan kulüp yöneticilerine, en çok da yorumcularına ki o yorumculara bir sıfat yakıştırması yapmayacağım her biriniz benden daha iyi yakıştırmalar yapabilirsiniz. Bir de bunların yanında yanlış konumlandırılmış stadyumlarına herbir çeşit arenalarına lanet ediyorum. Berbat İstanbul trafiğini olabilecek en kötünün de altına çeken o arenalar yok mu lanet olsun onlara.

    Formula 1 gitti elimizde wrc kaldı haydi onuda defedelim. Katarlı kardeşlerimizi çağıralım arabdrift yapsınlar izleriz.
    Wrc F1'den önce gitmişti, 7-8 yıl sonra bu sene geri geldi zaten. Onun haricinde futbol gibi bir garabetin bu kadar önplana çıkarılmasını ben de anlayamıyorum. İşin garibi hiçbir spor organizasyonunu yayınlayan açık kanal yok, her şey parayla olmuş.




  • Bizim ülke icin yaris nedir biliyor musunuz? Trafikte makas atip kendini dunyanin en iyi soforu zannetmektir. Dunya sampiyonasida neymis? Adam makasini atti ve sonra atkisini takip maca gitti. Ulkemizin kisa özeti budur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç kanallara kızmayın. Bu ülkeye Formula 1 geldi ama ilgisizlikten 7 yıl kalıp gitti. Otomobili bu kadar sevip otomobil sporlarına bu kadar ilgisiz kalan başka bir millet daha olamaz. İzlenmeyince kanallar mecburen futbol gösteriyor. İlgi olsa neden yayınlanmasın?



    Elin ülkesi Formula 1'i ülkesine getirmek için 50 milyon $ ücret ödüyor. Bizden 26 Milyon $ istediler diye anlaşma uzatmadık çünkü tribünler bomboş kalıyordu.



    2009'da gittiğim yarışta ana tribün'de bile 10 bin kişi yoktu. 120 bin kapasite var pistte ama toplam 30 bin kişi izledi. 2010 ve 2011 daha iyiydi ama yine bomboştu. Bu ülkeye motorsporları hala geliyor diye şükretmek lazım.



    Dün Spor Bakanı Formula 1'i getirmek için çalışmalar devam ediyor demişti. Valla hiç inanmıyorum. Takvim full. Seyirci yok, ülkede kriz var. Gelirse büyük başarıdır ama yine tribünler boş kalacaktır. Fıtratımız bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vincent van Gogh kullanıcısına yanıt
    Antalya seyirci etabı sitenin dibinde yapıldı. Araçların piste yanaştığı yer toprak ve sebastien loeb öyle bir girdi ki oraya toz duman herkes kaçıştı. Sonra apartmana çıktık tepeden izledik. Seneye kamera felan bulalım felan diye konuşurken bir daha uğrayan olmadı tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Formula ile Ralli'yi ayrı değerlendirmek lazım. Formula'da hem bilet fiyatları yüksek hem de motor hacimleri, vb kırpıldığı için eski tadı vermiyor. Ralli içinse bence çok güzel bir organizasyon yapıldı, normalde canlı olarak ücretli kanallarda yayınlanırken belli etaplarının ücretsiz kanalda yayınlanması güzeldi. Kaldı ki o ücertsiz yayın bile ülkemiz için fazla sayılır, sonuçta toplanma bölgesinden yarış alanına giden ralli araçlarına gürültü şikayeti nedeniyle polisin çevirip işlem yaptığı bir durumumuz var. O nedenle önemli olan yurtdışında izlenmesi ki bence güzel bir yarış ve organizasyon oldu, ege kıyılarımızın ve doğal güzelliklerimizin de iyi bir tanıtımını yapmış olduk. İnşallah WRC'de kalıcı oluruz, bu sene kaçırdım ama önümüzdeki yıllardaki yeni etapları sabırsızlıkla bekliyorum.




  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ntv formula 1 yarışını verdiğinde hanım bile alışmıştı geçen sordu niye yok artık cevap veremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organizasyon gerçekten 10 numaraydı.Önceki mesajda da söylemişler, gerçekten Aşkı Memnu gibi yarış oldu.Son 15 yılın en zorlayıcı rallisiydi diyor bazı pilotlar.Yol şartları çok çok zorlayıcıydı.Şu andaki anlaşma ile bildiğim kadarıyla 2019 ve 2020 için de takvimdeyiz.Umarım sonrası da gelir.
  • Normal. Motorsporları için sağlam milli gelir lazım. Öyle futbol gibi boş alana 2 tane taş koyup kale yapıp 1 tane top bulup oynayamazsın. Avrupa’nın dahi belli başlı zengin ülkelerinde yoğun ilgi alaka var sadece.



    Ama şu açıdan doğru söylüyorsunuz , 8 sene sonra ülkemize gelmiş , tanıtım için turizm için muhteşem bir fırsat , motorsporlarına ilgisi olan herkesin gidip izlemesi gerekirdi. Gördüğüm kadarı ile yabancı izleyiciler ile yarı yarıya Türk seyirci vardı. Buna da şükür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede var yok futbol, onda da yorumlayan da bi halt bilmiyor oynayanda. Kalite sıfır.
  • Fener GS maçına kara borsada milyarlarca para dökerler bilet için , araba yarışına bilet pahalı diye gitmezler.Bu ülkenin refah seviyesindende kaynaklı.Pistleri çok uzak yerlere yapıyorlar aracın olmadan katılamıyorsun ulaşım sıkıntı , ülkede çalışma saatleri fazla gelir az , çalışan bir adam gitmek isteyipte gidemez işsiz öğrenci veya memur adam gidebilir hafta sonu.Böyle oluncada seyirci az olur.Böyle sporlar bizim ülkelerimiz için fazla entellektüel.Bunlar refah seviyesi yüksek insanların az ama dolgun maaşlı çalıştığı refah ve huzur içinde yaşadığı ülkelerde tek dertlerinin bugün Formula 1 mi izlesem Su topu mu izlesem oksa WRC ye mi gitsem diye düşündüğü ülkelerde izlenir.

    Azcık paralı platformlardaki spor kanallarına bakın Amerikada garip gurup etkinlikler yapılıyor tüm tribünler dolu.Adamlar ne yapsa hem seyirci var hem organizasyonları profesyonel.Çünkü zaten refah içindeler boş vakitleri var paraları var uğraştıkları şeyler artık bunlar.

    Hangi yabancılarla konuşsam bugun cuma,hafta sonu geldi sen dışarı çıkmıyormusun diyor.Adamlar her hafta sonu dışarda evlerine adım atmıyor çevrelerinde ne etkinlik varsa muhakkak gidiyorlar.




  • Futboldan nefret eden tek insan değilimdir umarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motor sporları çok masraflıdır. Bizde orta sınıf bırak araç masrafını karşılamayı, pistin kullanım ücretini bile verirken kan ağlar. :)

    Avrupa'da orta sınıfın bu işe meraklıları ise günlük kullanım ve pist için ayrı araçlar kullanır. Pistte kullanılan araç için en kötü 6 ayda bir lastik değiştirir, o da özel seriler, standart değil.

    Bizde bunu ancak holding sahipleri filan yapabilir.
  • yarışınıza sokayım ormanın yarısı yandı.
  • halen stadyumları dolduran fanatiklerin hiç mi suçu yok peki ?
  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Rally’de hiçbir zaman araçlar aynı anda yarışmaz. Amacı hız’dır. Bizim 60 ile dönebildiğiniz virajları 120 ile dönebilmektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basketbol milli takımı dün Slovenya'yı yendi, ondan 3 gün önce de Karadağ'ı yendi . Çokta güzel oynadılar ama spor kanalları cümle arasında tebrik edip geçtiler. Transfer magazini yapkaktan sıkılmıyolar mı anlamadım ki.
  • tekrarı var mı acaba yabancı yayında olabilir ? izleyebiliceğimiz
  • Araba yarışının spor sayılmasına mı gülsem yoksa sporun en zorlu ve popüler branşı olan futbolla kıyaslanmasına mı gülsem bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WRC Türkiyeye ilk geldiğinde görevli olmuştum :) benimle birlikte birsürü motorsporları sevdalıısı genç te vardı tabi. Tam etabı hatırlayamadım ama myra olması lazım , Türk takımının aracı yol kenarında kalmış, biz de yürüyerek finişteki servise gidiyoruz, bi baktık araba talan edilmiş :D dikiz aynası koparılmış vs derken birileri tampona asıldı, hatıra olarak koparmaya çalıştılar ben de yolda bulduğum bi benzin filtresi sandığım ama ne olduğu konusunda en ufak fikrim olmayan şeyi almıştım :) evde biyerde duruyordur hala.

    Türkiyede bu tip şeyler sıfır olduğu için f1 olsun wrc olsun iş yapmaz. avrasya koşusunda köprü geçmek olmasa onu da yapmaz kimse :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.