Şimdi Ara

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motorola E398






     Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398






    Motorola E398






    Üç boyutlu stereo ses kalitesi ile yoğun ve kaliteli bir müzik deneyimi sunan bu telefonun etkileyici renkli ekranı sayesinde favori video kliplerini de izlemek mümkün. E398'in titreşimli, 22 KHz, 16 mm dual bantlı hoparlörleri ile indirdiğiniz MIDI ve MP3 dosyalarını pürüzsüz, olağanüstü bir ses kalitesiyle dinleyebilirsiniz. Telefonun en önemli eksikliği ise bellek kapasitesinin çok düşük olması. Artık standart telefonlarda bile bulunabilen 64 MB gibi bir hafızaya sahip olan telefonda MP3 dinlemek keyif; ama sınırlı sayıda şarkı yüklenebilmesi can sıkıcı.





    Alternatif Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_73109048/tm.htm





    Orijinal Kaynak: Müzik ve telefon cebimizde keklikhttp://webarsiv.hurriyet.com.tr/2005/08/26/692653.asp @hurriyet aracılığıyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 28 Kasım 2013; 1:45:55 >







  • o telefonu satsana bana
  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    sheymaaa : Herkesin dediği gibi telefon süper bişey özellikle bas vurması kötü yanı video kaydı olmaması ama başka bir telefondan video alabiliyor ve oynatıyor telefonu almak isteyenler hiç düşünmesin.

    cemre : Ben böyle güzel ses çıkaran başka bi telefon daha görmedim. Bir de kulaklıkla dinlenince harika oluyor hem ses yüksek hemde kaliteli asla Nokia'dakiler gibi cızırdamıyor. Kamerası da güzel ama zamanla bozuluyor video kaydı olmaması ve radyosu olmaması da eksi yönleri ama ses kalitesi için yine alınır bu telefon. Müzikle ilgilenenler alırlarsa pişman olmazlar.

    tayfun40 : 3 senedir bu telefonu kullanıyorum. Telefon bir kere çok sağlam. Efektler etkileyici. Başka hiç bir telefonda olmayan ses var. Resmen bas vuruyor.

    Kaynak:http://www.mobiletisim.com/telefonlar/motorola/e398-yorumlari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 2 Aralık 2013; 10:31:06 >




  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    Motorola'nın yegâne cihazı.3d ve stereo speakerlara,65536 renk ekrana,640x480boyutlarında vga kameraya sahip,flashlı,sese ve titreşime göre karşılık veren ritm ışıkları olan,64mb trans flash hafıza kartını standartta sunup,dahili hafızası 5mb olan,bluetoothlu,mp3'leri mükemmel output eden sesi açısından harikulade,görüntü bakımından tatminkâr olsa da(boyutu 192 kbps'ten buyuk ses dosyalarını çalmıyor),her altı ayda bir yazılım istemesi de cabası olan cihazdır.cihaz çok yavaş.ve istenen bölüme erişimi çoğu zaman gecikerek gerçekleşiyor.yaklaşık bir senedir kullandıgım bir cihaz.yavaşlığı dışında tatminkâr ve alinabilir bir cihaz diyebilirim.çok kahrımı çekti.cefakârdır kendileri.

    Kaynak:http://www.itusozluk.com/goster.php/motorola+e398



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 2 Aralık 2013; 10:39:01 >




  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    Stereo hoparlörleri sayesinde çok kaliteli ve güçlü ses çıkaran bass ve tiz seslerini birbirleri içerisinde ezmeden verebilen, nokia 6600 ile birlikte çıkmış, son çıkan telefonları bile ses kalitesi bakımından ezen, internetten flash yükleyerek video çekme, ses kaydetme gibi özellikler eklenebilen nadide bir Motorola yapıtı.

    Kaynak:http://www.uludagsozluk.com/k/motorola-e398



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 2 Aralık 2013; 10:38:23 >
  • resimdeki kadar yeni ise almak istiyorum, imei falan sorunu olmaz herhalde
  • Merhaba konuyu satmak amaçlı değil tanıtmak amaçlı açmış bulunuyoruz. Göstermiş olduğunuz alaka ve ilgi için teşekkür ederiz. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 3 Aralık 2013; 2:13:14 >
  • sıfırını bulabilir miyim acaba? olmadı temizine bakayım balıkçıoğlundan
  • Merhaba bende Motorola E398 var ama ikinci el aldım sahibinden sitesinden buldum bulana kadar neler çektim bir de bana sor. Bulursan hemen al bende ikinci el var ve yedek olarak bir tane daha E398 almak istiyorum düşün. Motorola E398 Hastasıyız. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 3 Aralık 2013; 8:01:21 >
  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    Ünal : Uzun zamandır bu telefonu arıyorum ama bulamadım Gezmedigim telefoncu kalmadı Hiç birinde yok Gören duyan yada bilen birinin yardımını bekliyorum.

    murat : kardesim güzelde piyasada bulamıyomki alayım corluyu gezdim ama nafile.

    alı : nokıanın aynı ayardaki telefonuna 50 basar.ses kalitesi mükemmel vede çok saglam telefon

    FURKAN : çok iyi bir telefon ilgi çekiçi ses sistemine bütün kızlar hayran.

    ua : çok değişik bir telefon ses sistemine bütün kız arkadaşlarım bayılıyor e398 i aldığımda hayatım değişti.

    Kaynak:http://www.ceptown.com/yorumlar/169/Motorola-E398



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 3 Aralık 2013; 8:05:39 >




  • bende sıfır gibi hatasız üzerinde en ufak cizik dahi yok çok temiz beyaz renk te olanı var satabilirim bilgisayar kablosu kulaklığı da mevcut
    200 tl ye verebilirim saygılar.
  • Merhaba Hakan E398'in özelliklerini bilseydin emin ol satmak istemezdin. E398 ilk çıktıgında aldım ben E398'i benden iyi bilen yoktur. Anlatmakla bitmez özellikleri E398 anlatılmaz, yaşanır. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 6 Aralık 2013; 17:36:44 >
  • Merhaba

    Motorola E398 Yeni Tema Buldum. Çok Beğendim. Yükledim. Bakalım Beğenecek Misiniz ?

     Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398


    Yorumlarınızı Bekliyorum.

    Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 6 Aralık 2013; 17:46:52 >
  • Sony Ericsson W980i kullanıyorum bu telefondan çok memnunum ama e 398 motorola da çok iyi bir telefon yıllarca kullandım sizlerde haklısınız saygılar.
  • Merhaba Hakan Ben Teşekkür Ederim. Motorola E398 Satman Beni Düşündürdü Sadece. W800 de beğenirim telefon olarak ama muzik telefonu deyince her telefon Motorola E398 den sonra gelir. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 7 Aralık 2013; 2:04:17 >
  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    Hislerinizi E398 ile açığa çıkartın, yeni cep telefonunuz dijital bir müzik çalar gibi çalışır! 3D stereo kulaklıklar ve CD kalitesindeki ses, kulaklarınızla buluştukça kendinizi her şarkının içinde bulun. Sevdiğiniz şarkıları, büyük miktarlarda MP3 müziği, video klipleri, fotoğrafları ve duvar kağıtlarıyla yüklü yeni küçük TransFlash™ kartın belleğinde taşıyın. Tamamen yeni bir dünya.
    Üçüncü boyuta girin - Surround özelliği bulunan stereo hoparlörler MP3'lerinizi eşsiz 3D stereo olarak çalar. Hareket ederken de müzik dinleyin, çünkü bunun için tasarlandı. Video klipleri tüm çevreyi saran bir sesle hayat bulurken izleyin. Büyük oynayın - bir oyun başlatın ve stereo seslerin, titreşimin ve renkli ışıkların keyfini çıkartın!
    Sonunda, telefonunuz sizin MP3 çalarınız! Sevdiğiniz CD'lerden oluşturduğunuz ve taşınabilir TransFlash™ bellek kartında sakladığınız MP3'leri dinlemenin keyfini çıkartın. E398, müziği PC'den doğruca telefonunuza yüklemenizi sağlayan bir yazılıma sahiptir. İstediğiniz parçayı çalın veya kendi polifonik zil seslerinizi, yüklü olan MOTOMIXER™ ile mix yapın.

    Kaynak:http://forum.alternatifim.com/b107/t4764_e398/




  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

    Yeni Motorola ürünlerinde olduğu gibi E398’de 5 yönlü joystik bulunuyor. Joystick telefon kullanımını oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca 5. yönde Joystick seçim tuşu olarak da kullanılabiliyor. Joystick’i kullanarak menü başlıkları arasında dolaşabilir seçim işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Tuş takımı dizilimi oldukça başarılı ve kullanışlı olan E398’de sesi azaltıp yükseltmek, sesli arama başlatmak ve kamera fonksiyonu ulaşmak için kısa yollar bulunuyor. E398’nin en dikkat çekici yanı ses kalitesi ve gelişmiş ses özellikleri. E398 stereo ses çıkarabilme özelliğine sahip ilk cep telefonu. Telefon üzerinde yan yüzlerde iki hoparlör bulunuyor. Ses kalitesi mükemmel denilecek kadar iyi. Stereo ses kalitesini telefonla birlikte hediye edilen kulaklıkları kullanarak çok daha iyi biçimde anlayabilirsiniz. Telefon hafızasında standart sesler bulunuyor. Ayrıca kendiniz bilgisayarınızda bulunan MP3’leri telefona aktarabilirsiniz.

    Kaynak:www.telefon.web.tr/telefongaleri/Motorola/E398




  • Motorola E398 kullanma şansım olmadı ama Nokia N91 i denedim. Ama N91 i beğenmedim ben. Sony Ericsson w800 bass konusunda çok iyiydi, güüüm güüm tiretiyordu inletiyordu. N91 de öyle bass yok, normaldi ses yani. Ama E398 i hiç denemedim bilmiyorum. Nokia N91 deki bass lar beni tatmin etmedi, az geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 19 Ocak 2014; 19:36:56 >
  • Merhaba burada bahsetmek istediğimiz kulaklık sesi değil telefon dan çıkan ses'dir. Motorola E398'den çıkan sesi anlatmaya çalışayım. 2+1 den müzik dinlediğini düşün baslar geliyor kulaklık takmıyorsun tizler ayrı baslar ayrı geliyor kısaca mükemmel bir telefon Motorola E398'i anlatmak forumlara sığmaz. Yaşamak lazım yani senin anlayacağın Motorola E398 kullanmayan onun sesini duymayan bilmez nasıl bir telefon olduğunu ben ilk çıktığında aldığım için kimse benden iyi bilemez Motorola E398'in nasıl bir telefon olduğunu son sözlerim bunlardır. Saygı ve sevgilerimle. Hayırlı Forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN

    Motorola E398 kullanma şansım olmadı ama Nokia N91 i denedim. Ama N91 i beğenmedim ben. Sony Ericsson w800 bass konusunda çok iyiydi, güüüm güüm tiretiyordu inletiyordu. N91 de öyle bass yok, normaldi ses yani. Ama E398 i hiç denemedim bilmiyorum. Nokia N91 deki bass lar beni tatmin etmedi, az geldi bana.

    Merhaba

    Yıl 2014 Bende Motorola E398 Halen Var Olmaya Da Devam Edecek.

    (Motorola E398 Varsa Bende Varım Motorola E398 Yoksa Bende Yokum.) - (Motorola E398 Olmadığı Gün Öldüğüm Gündür.)

    Allah Korusun.

    Video Olarak Kayıt Ettim.

    İzle Ne Demek İstediğimi Anlarsın.



    Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 13 Mart 2014; 18:36:35 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.