Şimdi Ara

Dünya nereye gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'deki ciddi düşüş herkesi korkuttu. Herkes şikayet etti. Başta sadece hükümete sallarken şimdilerde halk hakettiğini bulur diyoruz. Orda burda Amerika'ya nasıl gidilir? diye aratmaya başladık. Çünkü biliyoruz ki Türkiye geri dönüşü olmayan bir bok çukuruna doğru gidiyor. Ben ve çoluğum çocuğum bu ülkede perişan olmasın diyoruz.

    Ancak bir noktayı unutuyorsunuz. Amerika da, Çin de, Rusya da daha büyük bir bok çukuruna gidiyor. Tüm dünya yaptığı hataların bedelini ödeyecek bunun geri dönüşü yok. Atılan o nükleer füzeler, tüm o kurulan fabrikalar bizi "Küresel Isınmaya" bir adım daha yaklaştırıyor. Bu aralar artık insanlara komik gelmeye başladı küresel ısınma. Sanki unutulmaya da başlandı.

    Bu noktada bir çıkarım yapabiliriz. O Amerika'ya gitmek isteyenler, rahata erip Dünya'nın içine biraz daha edebilmek isteyenler. Onlar bizi küresel ısınmaya, doğal felaketlere götürenlere destek vermeye gidenler.

    Sadece Türkiye değil. Tüm dünya olarak biz bir halt yedik. Ancak bunun geri dönüşü yok . Sadece biraz daha hafifletebiliriz.

    Evet hepimiz güzel bir hayat istiyoruz. Buna ben de dahilim. Ama güzel hayat kendinden başka hiçbir şeyi düşünmeden olacak diye bir şart yok. Eğer bunu yaparsanız Çin de Amerika da ve diğer onlarca ülkede insanlar intihar eder. Çocuklar ölür. Savaşlar olur.





    Ben size en büyük sorunu söyleyeyim mi? Sadece kendimizi düşünüyoruz. Donald Trump sadece Amerika'yı, bir patron yalnızca kendi midesini, bir baba yalnızca kendi oğlunu düşünüyor.
    Başkalarınıda düşünmeye başladığımız an, emin olun her şey çok daha kolay olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 18 Mart 2018; 20:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tamam söylediğinde haklısın küresel ısınmayı biraz görmezden gelmeye başladı dünya.
    ama gerisi çok saçma bi düşünce olmuş. sen diyorsun ki türkiye kötü tamam ama abdnin falan da küresel ısınmaya büyük etkisi var ve oraya gidenler "bizi küresel ısınmaya, doğal felakeTLere götürenlere destek vermeye gidenler". WHAT?
    burda fabrikalar falan yok mu? araç falan hiç mi kullanılmıyo? bizim de etkimiz yok mu yani?
    amerikanın daha fazla etkisi var diye ben hayatımın daha güzel olması ihtimalini yok sayarak sırf küresel ısınma yüzünden imkanım olsa da gitmem oki doki, çok haklısın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsewen -- 18 Mart 2018; 21:14:4 >
  • upsewen kullanıcısına yanıt
    Evet burda da var. İşte o yüzden gerçekten bu felaketi önemseyen birisi olsa sorunla buradan da mücadele ederdi.

    Amerika'ya gitmek bizleri kurtarmayacak. Orda da aynı şeyler yaşanacak. Az kaldı. Artık rahatlığı düşünürsek gelecek insanlar için hiç de iyi olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 18 Mart 2018; 21:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Tren

    Evet burda da var. İşte o yüzden gerçekten bu felaketi önemseyen birisi olsa sorunla buradan da mücadele ederdi.

    sence o kadar dertleri varken insanların hangi din/dil/ırktan olursa olsun, kim sürekli küresel ısınmayı düşünebilir? o kadar da değil yani abartılı konuşuyorsun, senin yaptığın küresel ısınma ile alakalı bir şey değil maalesef
  • upsewen kullanıcısına yanıt
    Küresel ısınma bir araçtı mesajı iletmek için. Asıl mesaj insanların sürekli kendini düşündüğüydü ve sen yine olayı kendi derdi noktasına getirdin. Evet yolda gördüğün evsizlerin sorunu para ve paraları olunca yani kendi dertleri bitince yine başka "kendilerine" başka bir dert bulacaklar. Kendimizi düşünmeyi bırakmalıyız artık. İnsanlar 1 saat daha fazla uyumak için mücadele ettikçe cezasını alacağız. Bizlerin rahat yaşamaya vakti kalmadı anlayın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benle aynı düşünen birini görmek cidden sevindirici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya'da yüzyıllardır hatta onbinlerce yıldır sorun var. Türkiye sorunu tek değil ve insanlık bu kafayla giderse sorunlar hiç bitmeyecek. 1. dünya savaşında neredeyse ülkemizi kaybediyorduk. Yine aynı duruma gidiyoruz ve bakalım bu sefer tüm dünyayı düşünüp yurtta barış dünyada barış diyen akıllı bir adam çıkacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.