Şimdi Ara

DÜNYA KUPASI KİMİN OLACAK....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

DÜNYA KUPASI KİMİN OLACAK....

(En Son Oy Tarihi: 9.12.2011)
Giriş
  • arkadaşlar birkaç gün sonra başlayacak olan dünya kupası bizleri biraz olsun sorunlarımızdan uzaklaştırmak için bir sebep olacak diye düşünüyorum. herkes şampiyon kim olacak tahminini yazsın , bakalım final sonunda kim haklı çıkacak.
    BENİM FAVORİM ,,, ALMANYA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1955 -- 5 Haziran 2006; 12:01:18 >

• almanya ev sahibi bile olsa bişe yapamaz bence,

INGILTERE alacak hocam
  • brezilya
  • final Brazilya(ronaldinho,adriano,carlos,ronaldo,robinho,diego bunlar brezilya takımını bu turnuvada taşıyacakalr) - Fransa (Hanry (banko , adamlar hakem yüzünden kupayı barçaya braktı), Zidane (o bir efsane. fransayı turnuvaya çıkaran isim),Guily , Ribery , Pires, Trezeguet) bunlarda fransanın turnuvadaki yıldızları...
  • biz katılsaydık ilk dörde girerdik herhalde....
    göreceksiniz benim favorim almanya şampiyon olacak, ev sahibi avantajını en iyi şekilde kullanacatır.....
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/375650.asp maçlar ntvde haberiniz olsun
  • hocam ne ntv si maçlar kanal 1'de
    finali arjantin-brezilya oynarsa arjantin kupayı alır.ancak bana brezilya-almanya final oynucak gibi geliyo.almanlar ev sahibi oldukları için değil turnuva takımı oldukları için en az yarı final görürler.
  • gerçekten dünya kupasının apayrı bir heyacanı var. ilk takip ettiğim 11 yaşımdayken radyolardan dinlerdik 1966 dünya kupasıydı , hala unutamam radyo başındaki o heyacanı. sonra sürekli takip ettim , bende bu kupanın apayrı bir yeri var ,ancak 2002 deki kupanın yeri apayrıydı , neydi o senegal maçının heyacanı ve ilhan mansızın attığı altın golün heyacanı...neyse bu sefer biraz buruk olacak ama yinede güzel maçlar olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

gerçekten dünya kupasının apayrı bir heyacanı var. ilk takip ettiğim 11 yaşımdayken radyolardan dinlerdik 1966 dünya kupasıydı , hala unutamam radyo başındaki o heyacanı. sonra sürekli takip ettim , bende bu kupanın apayrı bir yeri var ,ancak 2002 deki kupanın yeri apayrıydı , neydi o senegal maçının heyacanı ve ilhan mansızın attığı altın golün heyacanı...neyse bu sefer biraz buruk olacak ama yinede güzel maçlar olacak...

Hocam Zaten 2002'e Kadar Buruktuk..Burukluğa Alışmışız Olmuyor Buruksuz

• haklısın arkadaşım.ne yapalım kaderimiz böyle buruk olmak galiba....
    quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

gerçekten dünya kupasının apayrı bir heyacanı var. ilk takip ettiğim 11 yaşımdayken radyolardan dinlerdik 1966 dünya kupasıydı , hala unutamam radyo başındaki o heyacanı. sonra sürekli takip ettim , bende bu kupanın apayrı bir yeri var ,ancak 2002 deki kupanın yeri apayrıydı , neydi o senegal maçının heyacanı ve ilhan mansızın attığı altın golün heyacanı...neyse bu sefer biraz buruk olacak ama yinede güzel maçlar olacak...

Hocam Zaten 2002'e Kadar Buruktuk..Burukluğa Alışmışız Olmuyor Buruksuz

• İspanya
  • Almanya - Brezilya Final Oynar
    Brezilya Kazanır
  • bir yanlışlığı düzeltelim

11:30
    Maçlar başlamadan dünün özetleri - günün tahminleri.

15:30 ve 21:00
    Biten maçın yorumu, başlayacak maçın analizi.

24:00
    Spor Servisi’nde Rıdvan Dilmen, yarının maçlarına bakacak ve tahminlerde bulunacak.

yorum istatistik gibi şeyleri ntv veriyor ama asıl maçlar kanal1 de
  • Brezilya
  • Arjantin
  • gizli ve gerçek favorı İSPANYA
  • gönlüm bugüne kadar hiç şampiyon olmamış bir ülkenin şampiyon olması....ama çok zor çünkü bu kupayıda bazı ülkeler tekeline almış durumda.
  • Türkiye Neden yok ??

Ayrıca Bence
    1. Brezilya olacak.

Kadroya bakar mısınız

Ronaldinho , adriano , robinho , ronaldo , cafu , kaka , roberto carlos ve dahası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Türkiye Neden yok ??

şaka yapıyosun herhalde

gönlümden geçen arjantin ama favori brezilya
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Türkiye Neden yok ??

Ayrıca Bence
    1. Brezilya olacak.

Kadroya bakar mısınız

Ronaldinho , adriano , robinho , ronaldo , cafu , kaka , roberto carlos ve dahası...

türkiye neden mi yok
    şaka yapıosun heralde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.