Şimdi Ara

Dünya 5 ten büyüktür de, sonra neden Tek adam olmaya çalışıyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yav Akparti G.B-C.B diyor her vakit dünya Five'dan büyüktür diye. Aynı kişi bugün ben tökezlersem 80 milyon dağılır diyor? Mantıklı bulabilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dünya 5'ten, Erdoğan da Türkiye Cumhruriyetinden büyüktür.
  • tayyip ve mantık ??

  • hükümetleri iki şey devirir.

    1. askeri darbe devirir.

    her türlüsü denendi olmadı. ilk zamanlarında siyasiler gibi açıklamalar geliyordu genelkurmay başkanlığından. parti kapatma denemeleri, cumhuriyet yürüyüşleri, gezi olayları , paşaların aynı anda istifaları ve sonunda 15 temmuz. (şuan aklıma gelen bunlar ) olmadı olmuyor.

    2. güzel bir muhalefet ile halk devirir.

    ne demek güzeli muhalefet? buna herkesin bir fikri vardım ama temeli alternatif olabilmek. bundan önceki seçimlerde her partinin alternatifi vardı. artık sadece tek blok sağ ve tek blok sol kaldı. iyi kötü tartışılır ama durum bu.

    forumdaki konular yorumlar bile muhalefetin gerçeğini yansıtıyor. muhalefet alternatif olmayı başaramıyor. halkta elimize bu var diyor. hatta 7 haziranda sinyalini bile verdiler ama muhalefet onu bile eline yüzüne bulaştırdı böyle bir fırsatı kaçırıp akp-chp gibi bir koalisyon yerine chp-mhp-hdp koalisyon yanaştı. halk durumu? yine gel bakalım dedi.
    şimdide evet hayır referandumunda sinyali verdi. fark çok çok azdı. lakin muhaliflerin başkanı KK bunu da eline yüzüne bulaştırmaya devam ediyor, yapılacak bunca olay varken tek kişi için adalet yürüyüşü yapıyor ve tabi ki kimse yemiyor. afrin gibi topyekûn birleşilen bir konuda bile zigzag yapıyor.

    edit:
    daha öncede yazdım tekrar yazayım sakın halkı hafife almayın bu kadar katılımın olduğu ve bu kadr değişim yaşayan çok ülke yok. elinizin altında internet araştırın önceki seçimlere bakın bu halk istediğini vezir istemediğini rezil ediyor. kimki daha önce başa gelmiş başarısız olmuş bir daha ki seçime barajı bile geçememiş. bunu bu halk yapıyor. şimdi tek tek yazdırmayın buraya açın bakın. lakin bu hükumet kesintisiz her sandıkta birinci. bunu neden kimse sorgulamıyor ? bunu KK bile diyor. izleyin videoyu.

    normalde bu kadar uzun yazmam özellikle silinecek konulara ama can sıkıntısı işte..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 20 Mart 2018; 21:4:15 >




  • Konuyla gram alakası olmayan yorum yazmışsınız joker bey. Vallahi bravo. Eski tartışmalarımızdan hatırlıyorum seni. Gerekli notları daha önce yazmışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trolleri susturdumya sen ona bak

    Dediğim gibi can sıkıtısı. He de geç. Anlayan anlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya siyasi yönetim şirketi güçlü liderler getiriyor ki dünya savaşı çıksın. Böyle bir şirket yada kurum güç var mı bilmiyorum ama putin obama kuzey kore lideri gibi sayısız bir çok ülkede artık aynı ve güçlü liderler var

    Bu dünyayı kutuplaşmaya götürür, hepsi aynı yerden talimat yada taktik alan liderler kendi aralarında savaşsın insanları karıştırmasın

    Mesela trump ile putin bi derdi varsa düello yapsınlar yada kendi adamlarına sıksınlar yada bilek güreşi yapsın ne bilim tavla oynasın kazananın dediği olsun insanlar onların güç savaşı için ölmesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Konuyla gram alakası olmayan yorum yazmışsınız joker bey. Vallahi bravo. Eski tartışmalarımızdan hatırlıyorum seni. Gerekli notları daha önce yazmışım.

    Adam Erbakancı ama Erbakan'ın Akp, Siyonizm videosunu bilerek izlemiyor çünkü korkuyor hocamız kötü bir şey demişse ben nasıl AKP ye oy veririm diye veya izliyor ama Erdoğan'dan vazgeçemem diyor.

    Böyle yani hem Erbakan Hocasını seviyor hem de uyarılarına kulak asmıyor.

    Çok takılmamak lazım.
  • Kendi kendine kandırıldık demek gibi olmuş o vidyodaki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.