Şimdi Ara

DUNLOP MU DOCKERS MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FLO'da 220 olan botları Hepsiburada'da 165 liraya buldum. Bir de Palet diye bi mağazada dunlop bot buldum. 95 lira onlar. Dockers iyidir, orda sıkıntı yok da daha önce dunlop ayakkabı bot kullanan var mı? Dunlop kalitesini merak ettim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dunlop bildiğimiz dunlop lastiğiyle karıştırma hiç bir işe yaramaz dunlop markası kinetix ayarında bir şey bilen bilir dockers çok sağlamdır eskimez açılmaz artık sıkılır yenisini almak için zorla parçalamaya çalışırsın ama yinede parçalanmaz
  • dokckers botlarına bayılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

    Dunlop bildiğimiz dunlop lastiğiyle karıştırma hiç bir işe yaramaz dunlop markası kinetix ayarında bir şey bilen bilir dockers çok sağlamdır eskimez açılmaz artık sıkılır yenisini almak için zorla parçalamaya çalışırsın ama yinede parçalanmaz

    Türkiyede ki dockersi dünya markası dockersla karıştırma dostum. Dockers by gerli olan yani ülkemizdeki dockers çok fason bir marka. Hiç tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop, çok fazla sektörde etkin bi' marka. Ama botlarını daha önce kullanmadım. Bakıldığında aynı mağazadaki Dockers botlardan çok farklı değillerdi. Yani öyle görünüyorlardı. Ben de kararsız kaldım. Dunlop bot kullanıp memnun olan birkaç insana denk gelirsem onları tercih ederim çünkü fiyat olarak çok fark var ve ben şu an alacağım botları kışı çıkarsın mantığıyla alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.