Şimdi Ara

Dün kariyer.net’deki tüm işlere başvurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim kaderim bu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Morel bozmak gibi olmasın ama öyle yaparsan hiçbir firma çağırmaz seni.Ordaki başvuruların bütün İK ya gidiyor bütün ilanlara başvurduysan tebrik ederim kendi kendini fişlemiş olabilirsin geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Maraz artık eskisinden daha beter halde desene

• hocam sonunuzu iyi gormuyorum  

bir dost  

• maraz ali'ye sahip çıkacağız forum olarak ama kendisi ülkeyi bu hale getiren reis'e tapıyo napcaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Beni chpliler kovdu. Ülke isviçreye dönse bile benden bir yol olmaz artık. Reisçi olmam normal değil mi?

• Yazık arkadaş birinden haksızlık görmüş bunu bütün CHP lilere yıkıyor oysaki yaşadığı durumun tek sorumlusu 20 Yıldır Ülkeyi yônetenler bunu düşünmüyor çok var böyle ağlıyorlar herşeyden şikayet ediyorlar ama gidiyorlar bu zihniyete sandıkta oyu basıyorlar sonra gene ağlamaya devam ediyorlar.Ben bu zihniyeti anlayamıyorum çok gördüm örneklerini adam hayatından herzaman şikayet ediyor ama hayatını değiştirmek için hiçbirzaman adım atmıyor herzaman başkasını suçluyor.Bu arkadaşlara yapabilecek birşey yok malesef.İşyerinde adam ben evlenmiyorum die beni eleştiriyor ama kendi evlilikte mutsuz onu anlatıyor sabahtan akşama kadar. asla anlayamıyacam bu insanları ben.Maraz Ali gibilerden çok var herşeyden şikayet ederler ama hiçbirşey yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Ekim 2024; 10:6:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı

• Arkadaşım yaşadığın durumun siyasilik bir olayı yok gitseydin iş mahkemesine diyecektin bana mobing yapıldı.İşyerinde kimse kimsenin arkasında durmaz oraya herkes para kazanmaya geliyor herkesin bir evi bir ailesi var hiçbirşey onlardan değerli değil senin içinde değerli değil.İşyerinde duygusal olmayı bırakacaskın ben açık açık diyorum müdüre eğer benimle uğraşmaya devam edersen mahkemede görüşürüz diyorum korkudan geri vites yapıyor.İnsan ilişkilerini ôğren bence şu anlattıklarından çocuk gibisin aynen işyerinde çocukları kimse sevmez( Bunu hakaret bakımından söylemiyorum insanlar acımasızdır sende acımasız olucan) Müdürün seni kovdurmaya çalışdıysa yaoacağın şey direk noterden ihtarneme çekip mahkemeye vermekti kalkıpta birini suçlamana gerek yok.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Konu o değil. Ufak hatalarımı abartarak performans değerlendirmesi yapıp düşük puan verdi. O öyle yaptı ama ik kovmayalım başka departmana alalım diyebilirdi. Koca şirket. Elbet kafamı sokabileceğim bi departman bulabilirlerdi. İş mahkemeleri buna bakıyor.

• Nediyim geçmiş olsun olan olmuş artık yapcak birşey yok.Türkiyenin heryerinde haksızlık var bu haksızlıkla yeri geldiği zaman mücadele etmeyi bilmek gerekiyor.Benim işyerimde mesela bizim rapor paralarını yatımıyor kesiyor ben hepsini saklıyorum yarın birgün vericem avukatla mahkemeye hepsini çatır çatır almaya çalışacam.Haksızlık heryerde var yapacak birşey yok Türkiyenin şu anda olayı bi herkes haklı İşverenler kendince haklı işciler kendince haklı herşeyin ortak noktası ortak paydası yönetilmeyen Ülke bunu anla.İşyerindeki haksızlıklar say say bitmez.Bizim işyeride aynı.

• Acele etme belki hafta sonu dönüş olur,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.