Şimdi Ara

Dün gece yaşadığımız trajik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece kuzenimle yaşadığımız trajedik bir olayı anlatacağım.Baştan söylemeliyim ki üniversite öğrencisiyim ve istanbulda kuzenimle beraber aynı evde kalıyoruz bu forumada yıllardır üyeyiz. @MrKira
    Dün gece herzaman ki gibi kuzenimle film keyfi yapacaktık.İndireciğimiz filmin torrentini açıp bira,kuruyemiş ve cips almak için açık bufe bulmak umuduyla yola koyulduk.Saat 2:00 civarıydı.Alacaklarımızı aldık ve evin yolunu tuttuk.Yolumuzun üzerindeki parkın yanından geçerken en sondaki bankta oturan ve biralarını yudumlayan 2 kız gördük.İstanbulda gecenin bu saatinde bu kızların burda ne işi var diye söylendik.Aslında ben gidelim şu kızlarla konuşalım bi atraksyon olsun dedim.Ama kuzenim boşver gece gece başımıza iş almayalım yolumuza gidelim dedi.Israr ettim ve kuzenimi ikna ettim.Kızların hemen yanındaki banka oturup onları kesmeye başladık.İkiside kafaları güzel bir şekilde sohbet ediyorlardı.En sonunda dayanamadık ve kuzenle beraber karşılarına dikildik.

"Can" ben, "Burak" kuzen, "Zeynep"Sarı saçlı kız, "Buse"Kızıl saçlı kız

Sözü ilk ben aldım ve

-Can : Rahatsız ediyoruz ama saat çok geç olduğu için buralar pek tekin değil.İstersiniz sizi evinize bırakabiliriz.
    -Burak : Ya da nereye gidecekseniz oraya bırakalım.
    -Zeynep: Neden böyle birşey yapasınız ki ?
    -Can : Sizi böyle yalnız görüpte yolumuza devam edemezdik ve yardım etmek istedik.
    -Zeynep: Sizin yardımınızı istemiyoruz.
    Buse arkadaşına baktı ve
    -Buse : Aslına bakarsanız artık bizim kalıcak bir yerimiz yok.
    -Zeynep: Onlara açıklama yapmak zorunda değiliz.
    -Burak : Peki ne olduda artık kalacak bir yeriniz yok ?
    -Buse : Ev sahibimiz kirayı ödemediğimiz için evden kovdu.
    -Can : İsterseniz bu gecelik bizde kalın.
    -Burak : Evet ya ,sabah da kalkıp ev ararsınız sizin dışarda kalmanıza vicdanımız elvermez.
    -Can : Dışarada uyumaktan iyidir, zaten sadece bu gece için...

Dedim,Buse ve Zeynep birbirlerine baktı :"peki olur" dediler.
    Burs paramdan kalan son parayla taksiye bindik.Eve gidene kadar isimlerini,nerde ve hangi bölümde okuduklarını vs. sorduk(Kızları eve kadar yürütmeyelim dedim.)Eve geldik kızlar sarhoşluğun ve yorgunluğun etkisiyle salondaki direk kanepeye kıvrıldılar.Torrenti kontrol ettim filmler inmişti.Kuzenimle biralarmızı içip cipsimizi yerken kızlarla napıcağımızı düşündük.Hayatımda hiç böyle kızıl saçlı güzel bir kız görmemiştim.Makyajı akmıştı ve buda ona ayrı bir seksilik ve çekicilik katıyordu.Aklımızdan binbir türlü şey geçti ama o sırada bizde uyuya kalmışız.Sabah kalktığımızda çok güzel görünen bir kahvaltı masası hazırlamışlardı.İkimizde çok sevindik ve kızlarla sohbet eşliğinde kahvaltı yaptık.Kahvaltıya zehir koymuşlar ağzımızdan köpük gelmeye başladı meğersem kızlar zebaniymiş bizi zindana attılar.Aslında bunları yaşamak çok güzeldi bu kadar uzun yazmama rağmen okuduğunuz için teşekkür ederim...

Dün gece yaşadığımız trajik olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Kadın -- 11 Mayıs 2015; 0:34:06 >

• Ya uzun yazıyorsun da çok tecrübesiz sin. Zebani sonda olmaz hiçbir zaman anlayın artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

Ya uzun yazıyorsun da çok tecrübesiz sin. Zebani sonda olmaz hiçbir zaman anlayın artık

koskoca foto koymuşum amacım zaten gözünüze sokmak zebaniyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anasınınkuzusu

quote:

Ya uzun yazıyorsun da çok tecrübesiz sin. Zebani sonda olmaz hiçbir zaman anlayın artık

Mini sürümdeyim. Böyle bi csb yazan adamın attığı fotodan hayır gelmez diyip ssyi açmamıştım

• quote:

quote:

quote:

Mini sürümdeyim. Böyle bi csb yazan adamın attığı fotodan hayır gelmez diyip ssyi açmamıştım

"SS' yi" ? Nasıl okuyorsun merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

quote:

quote:

quote:

"SS' yi" ? Nasıl okuyorsun merak ettim

Bu konu hakkında forumda konular açıldı daha önce. Genel olarak 2 taraf var: sese ve eses olarak okuyanlar. Ben 'sese' cilerdenim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım bir olay
    14 yıl önce açıldı
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.