Şimdi Ara

Dün gece karabasan gördüm.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elimon

    Biri karabasan nedir diye sorsun

    bi ben fransızım heralde bu olaya. geçen senelerde bi kere bu anlatılanlar gibi bi olay yaşadım gece sanki gözlerim açıktı ama ayağa kalkamıyordum bağırmak istiyordum bağıramıyordum. ama öyle sis bulutu falan yoktu normal bi rüya gibi hatırlamıştım sabah kalkınca yani 3-4 saniyelik kesik kesik anlar şeklinde. rüya işte deyip geçtim hatta bu konuyu görmesem belki hatırlamayacaktım bile.

    tam olarak açıklaması nedir karabasanın üç harfli gibi bir şey mi Allah korusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patos64

    yok cin gördüm, yok cin geldi? bunlara gerçekten inanıyor musunuz? dinde cin tanımından ne kastedildiği çok çok çok net değildir, herkesin bildiği cin kavramı değildir ayrıca insanlara yaşarken müdahelesi söz konusu değildir. insanların gördüm dediği ise sadece psikolojiktir. bende rüyada bağıramıyordum, nefes alamıyordum ve elbette hemen böyle ruhani şeyler katıp olayı abartabilirdik de, bu da vücutta olan psikolojik bir şey diye oturdum yerime... yani insandan başka gördüğünüz her şey yalan? yok öyle şeyler...

    ona buna cin diyeceğinize dini araştırın cinleri... ama cin olayı şu değil; işte sana musallat olur, görenler varmış, bunu çıkarmışlar içinden felan... yok böyle şeyler, tamamiyle yalan...dinde böyle şeyler yok... hatta bu konuyla ilgili dahi bir ayet var, bunu kullanacak olan insanlar olacak gibisinden... bende küçükken kafama takıyordum ve kafamda bir şeyler yaratıp aha cin gördüm diyordum, yani kafaya takma meselesi bundan ibaret... kafaya takınca cin min gelmiyor, sen onu sadece zihninde getiriyorsun, şu anda 3-4 senedir bundan kurtuldum ve rahatım.

    Karabasan uyku felcidir ama Cinleri inkar etmen saçmalık , Büyü neden yapılır ? Kimler yardım eder ? Bunları araştır bilgilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnspnky

    Ayrıca bana gece uykuları dışında da günlük kısa kestirmelerde çok karabasan olur. Örnegin bir misafirde ya da akrabada yavaşca kanepede uyuyakaldığmda hep olur. Hatta beni karabasan anında gorenler oldu. Boyle titriyormuşum o an... Panik olmuş hatta insanlar. Ben pek huzurlu uyuyamıyorum açıkçası... Çoğu karabasınımı hatırlamıyorum bile sabahları.. Gece çok olay yaşıyorum ama unutuyorum hep. Uyku zaten çok tekin birşey değil... Yarı ölüm.

    hocam senin bilinçaltında birşey var belli ki.. ilgili birilerinden 1-2 seans alıp git bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.