Şimdi Ara

Dün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün RVPnin kaçırdığı Pozisyonu Fernandao kaçırsa ana avrat düz gidilmişti adama Bizim takımda İsim oynadıkça daha çok kanser oluruz böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şimdi fenerbahçeli bir arkadaş rvp'nin fotoğrafını koyar,gülüyor beyler diyip mutlu olurlar,instagram'da her fotoğrafına ooooo rvp yazan basiretsiz,marka sevdalısı taraftar yüzünden bu hallere düştük

boş kaleye atamayan adamı dünya yıldızı diye tepemize çıkardık,hocadan üstün tuttuk

Bide Ferdiye beleşçi kazma cart curt diyenler vardı Dün RVPyede beleş bomboş top geldi vursaydı o zaman bizim taraftara anlatamazsın işte Fernandao oynadıkça yuhalıyorlar adamı sanki rakip takım oyuncusuymuş gibi

• Saçmalamissin fernandao da atamazdi rvp de kalecinin topa yaptigi hamle sasirtiyor oyuncuyu yon degistiritor top anlik bir sey o secim yapmaktansa ikisini de destekleyin fernandao da bursa macinda bizi 3 puandan etti mesela yapacak bir sey yok asil sorun vitordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fernandao bu takımın ilk forvetidir. Bu saatten sonra diğeri ilk 18'e bile alınmamalı. Ramazan falan alınsın onun yerine. Elin Hollandalısını hem zengin hem de memnun edeceğimize hiç değilse genç bir oyuncumuzu kazanmış oluruz.

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İyice tiksinmeye başladım. Sahada boş boş dolanıp amaçsız paslar atmak dışında bir şeye yaradığı yok. Tamamıyla tembel ve çirkef. Bir de arada burnuyla oynuyor. Onu da es geçmemek lazım.

Fernandao bu takımın ilk forvetidir. Bu saatten sonra diğeri ilk 18'e bile alınmamalı. Ramazan falan alınsın onun yerine. Elin Hollandalısını hem zengin hem de memnun edeceğimize hiç değilse genç bir oyuncumuzu kazanmış oluruz.

herif güçsüzün de güçsüzüyken çalışmak yerine 4 günlük tatile gidiyor milli arada sorsan fenerbahçe için özel kondisyoneriyle çalışıyor rvp

Allah bilir o da kayınçosu falandır özel kondisyoner diye bizi kekliyorlar,o kızıyla çektirdiği fotoğraf'da da fotoğraf çekiminden sonra direk kaçmıştır tesis'den,kan emicinin önde gideni

ben fenerbahçe'de bir forvet'den bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum,fenerbahçe tarihinin en çok maaş alan oyuncusu kendisi,hakkımı helal etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Bunu fenerbahçe taraftarı istedi,rvp baskısı olmasa pereira fernandao gibi bir kazma ile ne güzel ilerliyordu

şimdi fenerbahçeli bir arkadaş rvp'nin fotoğrafını koyar,gülüyor beyler diyip mutlu olurlar,instagram'da her fotoğrafına ooooo rvp yazan basiretsiz,marka sevdalısı taraftar yüzünden bu hallere düştük

boş kaleye atamayan adamı dünya yıldızı diye tepemize çıkardık,hocadan üstün tuttuk

Rvp de iş ahlakı yok.Acilen katara, çine yollayıp zararınızı minimum seviye çekmelisiniz.Adam 32 yasında çöktü şaka gibi
    40 a kadar oynayanlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece daldım gittim...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma, adını gördüğümde bile midem bulanmaya başlıyor. Şunun yüzünden artık maçları izleyemez oldum.

Her şeyi geçtim insanda biraz onur, şeref falan olur. Sezon başında iki günde bir ben hazırım diyip de Hoca'yı medyanın önüne atmayı biliyordu. Şimdi kendini de haksız çıkardı. Üstüne dün de çirkef tarafını göstermeden duramadı.

Şu herif defolmadan hem takım hem de taraftarlar rahat etmeyecek. Gerçi bu saatten sonra kim alır bilmiyorum. Üstümüze kalmaz inşallah.

Şimdi bunu bizden sonra alan takıma da taraftarına da yazık olacak. Efsane dedik kestane çıktı diyecekler. Komple insanlığa zarar.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.