Bildirim
Duman konseri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UpTheIrons
/>
Anladık anasını satiyim her konuya da aynı gifi koyma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan
quote:
Orijinalden alıntı: UpTheIrons
/>
Anladık anasını satiyim her konuya da aynı gifi koyma.
:) cok komik
Beyler yalnız şöyle bir olay var kızla buluşucaktık ben yokken 3 adet bira içmiş ben gelincede 5 bira içtik kız uçtu haliyle kıza öpüşelimmi dedim tamam dedi,tam öpüşücekken ağlamaya başlayıp "çok p*çsin yaa "dedi sonra güldü falan hatırlamaz dim mi rezil oldum :(
quote:
Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare
Beyler yalnız şöyle bir olay var kızla buluşucaktık ben yokken 3 adet bira içmiş ben gelincede 5 bira içtik kız uçtu haliyle kıza öpüşelimmi dedim tamam dedi,tam öpüşücekken ağlamaya başlayıp "çok p*çsin yaa "dedi sonra güldü falan hatırlamaz dim mi rezil oldum :(
öpüşelim mi ne lan -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
quote:
Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare
öpüşelim mi ne lan
Bilmiyorum ya benimde başım ağrıyodu biraz,kız zaten sevgilim değil ondan öyle dedim çok az tanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olayı boş ver , inşallah öpüşelim mi demeni hatırlamaz. -
konser mardindemi? -
quote:
Orijinalden alıntı: dexter-
konser mardindemi?
Kocaeli
Hocam buraya da gelecek haftaya biraz bahsedebilir misiniz konserden ? Ortam nasıl, ortalama ne kadar sürüyor ? Bizim burada 9 da başlayacak deniyor ne kadar gecikme oluyor vs.. vs.. -
-
kocaeliyede helal olsun supersiniz diger sehirler gorsun kocaeliyi gibi cevir kazı yanmasın turunden cumleler sarfettimi? konser 7 de dediler 9 da basladı ilk 1 saat klasik muzik gibi gecti sonradan biraz acıldılar en sonunu bekleyemeden cıktım zira cok ukelaca veriyorlardı konseri adam gozu kapalı sarkı soyluyor millete bakmadan konusuyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuberculus
Hocam buraya da gelecek haftaya biraz bahsedebilir misiniz konserden ? Ortam nasıl, ortalama ne kadar sürüyor ? Bizim burada 9 da başlayacak deniyor ne kadar gecikme oluyor vs.. vs..
Önerim erken gitmeniz çok sıra oluyor 9 da başlıyıcak diyorlar ancak 9,20 gibi başlıyor ancak deyiyo gerçektende keyifli geçiyor oralama 3 3,5 saat sürüyor
Güzel. -
adam aynı tişortle cıkmıs yahu insan bi yıkar olmadı baska tisort giyer :D -
geçen haftada zonguldak bülent ecevit üniversitesindeydi.sahneye saat 21de çıktı 23:30 gibi de sahneden indi sonra ısrarlara dayanamadı 5dk sonra tekrar çıktı herşeyi yakı söyledi daha sonra bitirdi.bayağı güzeldi konser yüksek sesten 2gün kulağım çınladı ortamda iyidi içenler felan vardı da abartmadılar.sahneden indikten sonrada bayağı ilgi vardı yanımdakiyle arasındaki diyalog şöyleydi çocuk kaan'ın dağıttığı şeylerden istedi tam olarak ne dağıtıyodu anlamadım kaan'da cebini yokladı sonra ''yok kalmadı'' çocuk halen ısrar ediyo ''başka birşey vercem şimdi olmayacak'' dedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X