BrainGeR Dükkan
SATIŞTA

GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu

Merhabalar,

Sistemimi ddr5 e yukselttigim için elimde kalan ddr4 parçaları satışa çıkarıyorum. Güzel bir ekran kartı ilavesi ile sizi uzun süre üzmeyeceğini düşünüyorum.

Anakart GIGABYTE b450 s2h V2 garanti yok 3 yıllık olması lazım. Herhangi bir tamir filan görmedi. Hiç sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Sıfırı bulunmadigi için fiyatını bunun ayarında olan başka bir karttan baktım.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-s2h-v2-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,892857759.html

İşlemci Ryzen 5 5600 tray olarak alındı. 1 yıl daha teknobiyotik garantili. Herhangi bir sorunu yok ve tamir gormedi. Tray olduğu için kutusu yok maalesef. Faturası bulunuyor.
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fiyati,2010103122.html

Ram Team Tforce 2x8gb 3200mhz kit. Yine sorunsuz, ve hiç problem yapmadı şimdiye kadar.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-team-t-force-vulcan-tuf-alliance-16-gb-2x8-ddr4-3200-mhz-cl16-tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html

İşlemci soğutucu snowman X6. Bu işlemci için gayet yeterli. Şimdiye kadar hiç sıcaklıkla ilgili sorun yaşatmadı.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-x6-rgb-fiyati,738137840.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 6000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

XFX Radeon RX 5500 XT 8GB KFG (SON FİYAT)

Merhabalar,

Tasarımını çok sevdiğim ve severek kullandığım kartımı 2K monitöre geçtiğim için satıyorum.
Kutu ve faturası vardır. 24-12-2020 incehesap faturalıdır ve sistem içinde gelmiştir.
GARANTİLİ VE KUTULUDUR
Takas olarak 6600xt veya 6700xt düşünüyorum.

Ufak tefek OC denemelerim oldu ve yaklaşık 2 ay kadar deneme amaçlı mining yapıldı. Daha sonradan elektriğe olan etkisini görünce bıraktım.

1080P oyunlarda asla yarı yolda bırakmaz. Kartın üzerinde 2 adet bios bulunuyor. Birisi quiet(sessiz)mod diğeri ise performans modu. Quiet modda çok nadir fan açıyor. Performans modunda sürekli fanı çalışıyor fakat beni hiç rahatsız etmedi. Ayrıca performans modunda test etmedim ama biraz fps artışı hissettim sanki :)
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi alışverişler dilerim.

Fiyat: 2500 TL
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 10

SATIŞTA

LOGITECH DRIVING FORCE G29 + SHIFTER (Fiyat REVİZE)

Cihaz tertemiz kutusu, kılavuzu her şeyi duruyor. Garantisi bitik. Direksiyonda, pedallarda ve viteste herhangi bir deformasyon yok. Garantisi yoktur. Kargo şeklinde düşünenler için önce ücret sonra kargo şeklinde yapabiliriz. Fazla referansım yok fakat 2009 DH üyesiyim. Fotoğrafları eklenecektir. İstediğim fiyat 2500 TL altı üstü konuşulur. 0535 389 4172 numaralı telefondan akşam 10'a kadar ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi alışverişler dilerim.

Fiyat: 2500 TL
Kargo Şirketi: 10

FORUM DIŞINA SATILDI

Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!!

Merhaba,

Sistemimi dağıtma kararı aldım. Kasa temiz herhangi bir eksiği yok. Bir adet kırmızı ledli bir adet siyah 120mm fan ile birlikte vereceğim. Kutusu ve garantisi vardır. İncehesap'tan aralık ayında alındı.
Soğutma olarak başarılı bir kasa. Ben ön tarafa 140mm 2 tane fan bir de egzoz fan ile güzel bir hava akımı yakaladım. Kablo kanalları ve arka boşluk olarak gayet yeterli. Yanında 2 adet Artric F14 PWM-PST fan vereceğim. Bir tanesi sorunsuz çalışıyor. Diğeri çalışırken ses yapıyor. Rahatsız olmam derseniz kullanın olmadı atın gitsin. Fanlarda pst vardır. 4 pinli olup taktığınız yere başka fan takmak için çoklayıcıya sahiptir.

https://www.arctic.de/en/F14-PWM-PST/ACFAN00079A

Kasanın fotoğraflarını eklemiyorum sıfırdan bir farkı yok. 05353894172 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 350 TL
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 7

SATIŞTA

UPLOAD INTERNET HIZMETI

Merhaba,

Yüksek boyuttaki dosyalarınızı fiziksel olarak bana ulaştırmanız halinde (harici HDD) istediğiniz herhangi bir yere kısa sürede yükleyebilirim.

0535 389 41 72 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 1 TL
Sıfır Ürün: Evet
Satıldığı Şehir: İstanbul,Küçükçekmece
Kargo Şirketi: 2

Sayfa 1 2 3 4 5 6

Dükkan Sahibi Hakkında

BrainGeR

Yüzbaşı

İsim: Salih Kutay Sağlam
Katılım zamanı: 29 Temmuz 2009 18:46:00
Durum: Forumda değil
Son giriş: 17 Temmuz 2025 07:17:01
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: İST // 4 Ps3 Oyunu 50 TL
Alıcı: f0ril
Tarih: 26 Mart 2012 16:21:34
Yorum:
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.