Taze
SATIŞTA

GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC SIFIR

Piyasadan çok uzağım açıkcası fiyatı ne koymam gerektiğini çok bilemedim az çok baktım tabii. İyi niyetli öneride bulunmak isteyenler mesaj atabilirler.

Ürünü Amazondan 2018 ekim ayında topladığım sistem için işlemciyle beraber istetmiştim. Ürün elime ulaştığında başka bir yerden elime ekran kartı geçince, bunun kutusunu bile açmayıp sakladım. O günden beridir kutusunda bana lazım olur diye sıfır şekilde duruyor. Amazon order no vs verilebilir bakmak isteyen olursa diye.
ÜRÜN KUTUSUNDAN ÇIKMAMIŞTIR. KUTU BİLE AÇILMAMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 7000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC SIFIR

Amazondan alınma kutusu jelatini açılmamış ihtiyaç fazlası olduğu için duruyordu satayım dedim.
Elden verilir isteyen olursa istanbul içi.

Fiyat: 7000 TL
Sıfır Ürün: Evet
Kargo Şirketi: 10

SATIŞTA

SATILIK EC2-A ZOWIE (White Edition)

Gameekstradan alınma.
1 seneden az oldu alalı temiz kullanıldı.
Herhangi bir kusuru yok kutusu ve içeriği herşeyi duruyor.

Fiyat: 230 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Kargo Şirketi: 3

SATIŞTA

i5 7600 + Asus Prime B250 Plus [SATILIK]

Ürünler 7 ay önce topladığım sistemimden.
Fiyat konusunda piyasayı çok takip edemiyorum tavsiyesi-teklifi olan bana pm den verebilir.
Ürünlerin tüm kutuları vs durmaktadır.Garantileri devam etmektedir.
Satma amacım sistemi yükseltmeyi düşünüyorum.
Ürünlerin linki ;https://www.incehesap.com/asus-prime-b250-plus-anakart-fiyati-38011/?ref=akakce&v=0.83.3https://www.hepsiburada.com/intel-kaby-lake-core-i5-7600-3-5ghz-6mb-cache-lga1151-islemci-p-HBV000003255K?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.1.2

1200 TL.

1060 6 GB ım vardı bu sistem ile rahat bir şekilde PUBG,CS GO oynuyordum merak eden olursa diye yazayım onu da.

FORUM DIŞINA SATILDI

SATILIK SIFIR 10.1" CUBE U30GT TABLET / KILIF HEDİYE / RESİMLER EKLENDİ / HEMEN TESLİM

10.1" Cube U30GT Android 4.0 Dual Core RK3066 1.6GHz Tablet PC 16GB 1GB RAM

Arkadaşlar Cube u30GT Tabletler arasında çok iyi bi yerdedir.Tabletleri araştıran bilen varsa bilir zaten.Bilmeynlerede araştırmalarını öneririm.Bilmeyen arkadaşlar bana özelden her türlü soruyu rahatlıkla sorabilir.Ürünü aldıgınız gün kargoya vereceğim.Hızlı kargo diyorlar sanırım buna Aşağıda bir video vereyim az çok fikir edinmeniz için ;

Fiyat olarak 490 TL arkadaşlar.Ürünü karşı taraf ile anlaşarak her ödeme şekli ile satabilirim. Forumdan 1 Arkadaş almıştı.İlan yeniden Aktiftir Yenisi elime geçmiştir. İYİ SATIŞLAR İYİ ALIŞVERİŞLER HERKESE.

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

Ulas.

Binbaşı

İsim: Ulaş
Katılım zamanı: 18 Temmuz 2009 23:02:39
Durum: Forumda değil
Son giriş: 22 Nisan 2024 15:20:24
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: FEM SİMETRİ EŞİT AĞIRLIK SETİ SATILIK FİYAT DÜŞTÜ
Alıcı: nulariziko
Tarih: 10 Aralık 2012 18:31:19
Yorum: baştan sona çok ilgiliydi. satın aldığım kitaplar çok iyi bi şekilde kargolanmış ve en ufak bi zarar görmemiş. ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Yorum: kesinlikle güvenebilirsiniz.sorunsuz bir alışveriş oldu. paketleme mükemmel hızlı kargo 24 saat içinde elime ulaştı.
Genel Puan:          
Yorum: güvenli bir biçimde alışveriş yapabilirsiniz arkadaş çok dürüst ve ilgili
Genel Puan:          
Ürün: ## YGS LYS KİTAPÇISI ## 5 AL 4 ÖDE !
Alıcı: kolpaciino
Tarih: 26 Eylül 2012 03:06:10
Yorum: Her şey dediği gibi çok güvenilirdir rahatlıkla alışveriş yapabilirisiniz
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.