SATILDI

[SATILDI] Satılık/Kiralık TR Hesap 5 Oyun (GOW Ragnarok, TLOU 2 Remastered, SM 2, Ratchet&Clank, HFW)

Sadece pri olarak kullandım kendisinde oyun oynamadım o yüzden kupaları vs sıfırdır.

Tekliflere açığım, iyi bir teklife komple mailiyle de verebilirim isteyen olursa pri/sec kiralayabilirim de.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

Satılık ASUS RTX 3080 TUF OC - Copper Shim modlu - 9K

Kart toplamda 2 yıl kullanıldı, 1.5 yıl oyun oynanmayan zamanlarda mining yapıldı.

Tüm RTX 3000 serisinde kronik olan GDDR6X çiplerinin sıcaklıklarının oyunlarda bile 100 dereceyi geçmesi sorununa çözüm olarak daha iyi soğutulması için yaklaşık bir yıl önce internette "copper shim mod" diye de geçen bakır levha uygulaması yapıldı (fotoğraflarda bakır parçaları görebilirsiniz), bu sayede GDDR6X çipler fabrika çıkışlı haline göre 20-25 derece daha soğuk çalışıyor. Bu işlem yapılırken kartın termal macunu da yenilendi.

Kartın hiçbir sıkıntısı yoktur, kutu içeriği tamdır, RTX 4090 aldığım için satıyorum. Ankara elden teslim.

Fiyat: 9000 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10

SATILDI

[SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL

SATILDI

RTX 3080 aldığım için GTX 1080 ekran kartımı satıyorum.
Haziran 2016'da GTX 1080 ilk çıktığında Vatan Bilgisayar Ankara/Söğütözü şubesinden almıştım.
Faturası, kutusu tam ama tahmin edersiniz ki garantisi bitti onun dışında kartta kesinlikle hiçbir sıkıntı yok.
Kartın soğutucusunu yeni temizledim.
+188 MHz Core, +218 MHz Memory overclocklu kullanıyorum birkaç senedir gayet stabil.
Özellikle kasasında hava sirkülasyonu iyi olmayan arkadaşlar için Founders Edition tasarımının çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Isınan hava direkt olarak kasanın arkasından dışarı çıktığı için kasadaki diğer parçalar daha az ısınıyor. Eski kasamda işlemci sıcaklığında yaklaşık 10 derece düşme yaşamıştım önceki referans tasarım olmayan kartıma göre.
Fiyat olarak 2350 TL ve Ankara içi elden satış düşünüyorum.

SATILDI

Delidli i7-4790K'lı, ekran kartı hariç her şey dahil sistem

- MSI Z97 Gaming 7 anakart (500 lira)
- Intel i7-4790K işlemci ve orijinal kutusunda hiç kullanılmamış stock soğutucusu (800 lira)
- Thermaltake Frio Advanced işlemci soğutucusu (200 lira opsiyonel)
- 2x8 GB Corsair Vengeance Pro 1866Mhz CL9 DDR3 RAM (300 lira)
- Cooler Master RC 690 II kasa ve Cooler Master GX650 650 watt güç kaynağı (250 lira)
- Samsung 840 Pro 256 GB SSD (200 lira opsiyonel)

Hepsini alırsanız toplam 2200 TL, opsiyonel yazan parçaları almamayı tercih edebilirsiniz. Ankara elden satış tercihimdir.

Kasaya 3 adet kırmızı ledli ve 1 adet mavi ledli 140mm şeffaf fanlar takılı, bir de eski bir DVD Yazıcı takılı ancak IDE portu anakartta olmadığı için bağlı değil, kasanın ön panelinde delik kalmasın diye takılı tutuyorum.

2 sene önce güç kaynağının fanı değiştirildi.

İşlemciye 1.5 sene önce delid yaptım, sıvı metal olarak Thermal Grizzly Conductonaut kullandım, yaklaşık 10-15 derece daha düşük sıcaklıkta çalışmakta. Tüm çekirdekler 4.4GHz@1.25v kullanıyorum. 1.35v'ta 4.6GHz'e de çıkabiliyor ama ömrünü kısaltmamak için orada kullanmayı tercih etmedim. Cinebench r20 skoru 2044 ve tüm fanlar en yavaş hızda dönmesine rağmen maksimum 76 dereceyi gördü. Elbette bu değerler stock fanı kullanmayı tercih etmeniz durumunda daha yüksek çıkacaktır.

Kasa direk monitöre bağlanıp kullanılabilecek durumda hatta ekran kartı olmamasına rağmen en düşük ayarlarda 720p çözünürlükte Overwatch bile oynanabiliyor.

Kasa dışında tüm parçaların kutuları ve içerikleri eksiksiz.

Samsung 970 Evo gibi m.2 nvme ssd takmak istiyorsanız anakartın m.2 slotu maximum 2gb/s desteklediği için tam performans alamazsınız bunun için kullandığım pci-e to m.2 çevirici aparatı da hediye edeceğim.

Fiyat: 2200 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 3

FORUM DIŞINA SATILDI

Satılık MSI GTX780Ti Gaming 3 GB 384-bit 850 TL

2 sene önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım ekran kartımı satıyorum. Kesinlikle hiçbir sıkıntısı yoktur satılana kadar hala kasamda kullanıyor olacağım. 2016 başında içini tamamen temizleyip termal macununu yeniledim sıfırdan farksız. GPU Boost teknolojisi sayesinde otomatik olarak kendini 1110 MHz'e overclock ediyor tamamen stabil. GTX970 ile GTX980 arası performansı vardır ve 700 serisinin en iyisidir. Ayrıca kutu içeriği tamdır. Her türlü sorunuza cevap verebilirim. Ankara içi elden teslim düşünüyorum.

Kart sahibinden.com üzerinden 900 lira'ya GET yoluyla satılmıştır.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

berkosman

Onbaşı

İsim: Berk Şefkatli
Katılım zamanı: 20 Haziran 2009 21:49:47
Durum: Forumda değil
Son giriş: 04 Ocak 2025 15:32:46
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Gayet güvenilir bir kullanıcı, hızlı dönüşü ve ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık ASUS RTX 3080 TUF OC - Copper Shim modlu - 9K
Alıcı: BigbrotherXXX
Tarih: 14 Kasım 2022 12:07:11
Yorum: Güvenilir, dürüst bir satıcı... tavsiye ederim.
Genel Puan:          
Yorum: güvenilir arkadaş kart da söylediği gibi herhangi bir sıkıntı yok
Genel Puan:          
Ürün: Delidli i7-4790K'lı, ekran kartı hariç her şey dahil sistem
Alıcı: muskeder
Tarih: 28 Ekim 2019 09:20:24
Yorum: pc temiz ve eksiksizdi teşekkürler
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.