dükkanım için tıklayın
SATILDI

Satılık 2 gb ddr3 1333 mhz ram

Herkese merhaba kolay gelsin masaüstü pcye 4 gb ram aldığımdan dolayı 2gb ram boşa çıkmıştır ramde sorun sıkıntı yoktur ramin garantisi bitmiştir istediğim fiyat 40 tldir işte olduğumdan foto ekleyemedim çekince eklerim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI

Satılık Benq 17" Lcd Monitör

Arkadaşlar yeni monitör aldığımdan eski monitörümü satmaya karar verdim monitör gayet güzel çalışıyo yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum tek sorunu var açma kapama düğmesi çalışmıyo içine kaçtı uğraşılsa düzeltilir ben uğraşmadım monitör devamlı açık yani pc kapanınca kapanıyo ama elinizle açıp kapama yapamıyosunuz daha düne kadar kullanıyodum yani yeni almasaydım kullancaktım daha kutusu vs yoktur sadece monitör ve altlığı vardır fiyat olarak 75 tl diyorum.fotoları çekemedim ama ürün aşağıdaki linktekinin aynısı
http://www.webdenal.com/benq-g700a-17-1280x1024-5ms-siyah-monitor_67625.html

SATILDI

Asus tek port Usb adsl modem--15 tl--

Arkadaşlar ürünü bi ara satışa çıkarmıştım modemi kuzene verdiğim için satıştan kaldırdım kendisi şimdi wireless daha iyi bi modem aldığı için tekrar satılıktır
Ürünü kendim windows 7 ye geçtiğim için satıyorum windows 7 maalesef tanımadı önceden xp kullanıyodum onda çok rahattı windows 7de tanıtamadım fazlada uğraşmadım yeni modem aldım modemin hiçbir sorunu yoktur modem,cdsi ve usb kablosu vardır hepsini vercem splitterdan gelen adsl kablosunu taktığınızda ve usbyi takıp tanıttığınızda internete çok rahat bi şekilde gireceksiniz istediğim fiyat 15 tl kargo alıcındandır
aşağıdakiler temsili resimlerdir ürünün birebir aynısıdır

SATILDI

120 gb arızalı hdd(takas-satış)

arkadaşlar bi ara kendi pcmde kullandığım 120 gb hdd pcyi temizlemek için açtığımda kabloları tam takılmamış heralde ve yanmış doğal olarak bütün bilgiler gitti kenarda duruyo öncelik takas olursa iyi olur windows7 uyumlu bluetooth veya windows7 uyumlu webcam işimi görebilir istediğim fiyat 15 tl kargo alıcıdandır izmir içi elden alışveriş yaparım
bu arada hdd 120 gb 7200rpm 8 mb cache bellek

SATIŞTA

Avertv Hybrid Air Express tv kartı aranıyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim tv kartından arıyorum elinde olupta satmak isteyen varsa görüşelim

Sayfa 1 2 3 4

Dükkan Sahibi Hakkında

yousuff

Binbaşı

İsim: yusuf karademir
Katılım zamanı: 22 Mayıs 2009 10:04:23
Durum: Forumda değil
Son giriş: 27 Kasım 2025 08:48:59
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: Satılık 6 aylık Temiz Lenovo Y510p
Alıcı: glumerna
Tarih: 14 Temmuz 2014 16:19:35
Yorum: güvenilir iyiniyetli bir arkadaşımız ürünü beklediğimden bakımlı kullanmış.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Benq 17" Lcd Monitör
Alıcı: driver8055
Tarih: 20 Ağustos 2012 21:24:40
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: Masaüstü için DDR ramler içerde
Alıcı: theburock
Tarih: 03 Haziran 2010 12:34:53
Yorum: çok iyi bir alışverişti..
Genel Puan:          
Ürün: 2gb ddr3 1333 mhz ramle takaslık 2gb ddr2 800mhz ram
Alıcı: Cose Turche
Tarih: 27 Ocak 2010 22:52:02
Yorum: Güzel insan :)
Genel Puan:          
Ürün: satılık Coolermaster 12 cm fan
Alıcı: requiem__
Tarih: 04 Aralık 2009 18:46:15
Yorum: elden alışveriş..sorunsuz güvenilir satıcı..ayrıca dakik:)
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.