eurofıghter
SATIŞTA

Htc one M7 32 gb KIRMIZI + Nakit olmak üzere,, Htc One M8 VEYA One Max ariyorum

Telefonum ekim 2013 de turkcell bayisinden alinmistir kvk garantili kulaklik hariç kutusu faturasi kitapciklari orjinal sarj aleti eksiksizdir, 37 serisidir. kasa acikligi ölü piksel kamera pembelesmesi gibi sorunlar yoktur. Kozmetik olarak ciziksizdir kilifla kullanilmistir bir kere parkeye dusurmemden kaynakli iki kosesinde dikkatli bakilmasa gorulmeyecek sekilde minik ezilme vardir ( kilifin kapatmadigi kisimlara denk geldi)
Model yukseltmek amacli takas karari verdim takas yoluyla ustune nakit verebilcegim sekilde fazla ugrasmadan halletmek istiyorum
Aradigim telefonlar hakkinda detay belirtmiyorum gelen pm ye gore degerlendiricem
Iyi gunler
Izmir ve balikesir den elden islem yapabiliriz

FORUM DIŞINA SATILDI

*****Satılık SIFIR kvk Garantili HTC ONE (Silver) 32 GB*****

EDİT: İlanda açıklmasını yaptığım cihazı satarken kasa açıklığı tespit edildi, kvk ya yollandı. Satın alalı 1 ay olmadığı için Jelatinli kapalı kutu (DOA) değişim olucak, işlemlerin sonlanmasını yeni cihazın gelmesini bekliyorum kutusunun jelatinini açmadan sıfır olarak vericem
1850 lira fiyat istememim sebebi ise kvk dan 1999 liraya almayı düşünen birisinin 150 lira karlı almasını sağlamak :)

06.09.2013 tarihinde turkcell bayisinden aldım. Kontrol amaçlı açtım HT37AW Serisindendir
İkinci telefon niyetiyle aldığımdan SİMKART takılmamıştır kutusundan çıkan aparatlarının poşetleri açılmamıştır
Şarja bile takmadım
Ekran koruyucu yapıştırıp kutusuna geri koydum
Renk takıntım olduğu için aldıktan sonra teknosada Kırmızı rengini gördüğüm için satıyorum

İstediğim fiyat: 1.850 TL

Balıkesir ve İzmir içi elden teslim edebilirim.

Fiyat: 1850 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Balıkesir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

SATILIK NOKİA ***C7-00***--375 TL

Cihazı 28 mart 2012 tarihinde forumdan bir arkadaştan aldım.

Az ve özenle kullandım. Fotoğraf koymaya gerek görmedim aldığım ilandaki fotoğrafları incelemeniz yeterli olucaktır çünkü aradan zaman geçmiş olsada aldığım günkü gibi durmaktadır.
Aldığım ilan :http://forum.donanimhaber.com/m_59014412/mpage_1/f_/key_eurofighter//tm.htm#59160406

Cihazın yazılımsal donanımsal hiç bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üzerinden 9 rahat alır, 10 üzerinden 10 alırdı ama koruma kapağı takarken kaynaklı oluşmuş telefonun alt arka ucunda kalem ucu kadar defarmasyonlar olmuştur ama fotoğraflarda bile zar zor gözüküyorlar :) titiz olduğum için yazmak istedim
ekranında kılcal çizik bile yoktur kaliteli zor çizilen mat ekran koruyucu vardır.

Cihaz KVK garantilidir 18.03.2013 tarihine kadar devam etmektedir. Faturası aldığımdada yoktu imei ile kvk ya sorgulattım. Kutusuda kayıptır ama kutusundan çıkan aksesuarları tamdır.

Cihaz + Orjinal kullanılmamış kulaklığı + Orjinal şarj adaptörü + Orjinal Usb kablosu ile gönderilicektir...

Takas aynı temizlikte üstüne para verebilceğim blackberry tourch veya iphone 3gs ile mümkündür

FİYAT : 390 >>>> 375 TL

Balıkesir içi elden teslim..

iyi günler... iletişim ÖM veya Telefon la ulaşabilirsiniz

0539 935 1814

İlan her türlü yoruma eleştiriye öneriye açıktır !

FOTOĞRAFLAR

Fiyat: 375 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Balıkesir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

Sayfa 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.