BugsyShop
FORUM DIŞINA SATILDI

[ALINDI] GTX 460 veya HD 6850 Düzeyi Ekran Kartı

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi GTX 460 veya HD 6850 düzeyi ekran kartı arıyorum. 150 TL bütçem var get olarak almak istiyorum komisyonu fiyata ekleyebilirsiniz. Referansı güçlü satıcılara havale yapabilirim.

Teşekkürler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

*Kart speed39 nickli arkadaşımızdan alınmıştır. Teşekkür ederim.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

Satış İptal Edilmiştir:Fifa 15 - BF4 - BF3 - Ve Diğerleri - Satılık Origin Hesap 100>>80 TL

Merhaba arkadaşlar;

Çok zaman ayıramadığım için neredeyse hiç kullanılmamış origin hesabım satılıktır. Fiyat 100TL>>80TL dir çoğunlukla steam oyunlarını oynuyorum (Cs:Go özellikle public swmiz var bütün vaktimi orası alıyor :) ) bu sebeple origin hesabımı satıyorum. BF3 ve 4 ü neredeyse sadece tek kişilik modlarını oynadım multisinde pek fazla kasmadım aşağıda görebilirsiniz :) . Fifa ise en fazla 5-6 kez girip oynamışımdır. Yani hesaplar yeni sayılır siz geliştirebilirsiniz rahatlıkla. Daha önce origin hesabı satmadım mail adresini veremem ama gizli sorudan mail adresi değiştirilebiliyor sanırım oradan değiştirebilirim. Ücreti ödendiğinde hesap devredilecektir aklınıza birşey takılmasın benden yana en ufak bir problem yaşamazsınız. Saçma tekliflerde bulunmayın lütfen gerçekten alıcıysanız mantıklı pazarlığa varım ama aybaşına alırım param gelsin alayım vs gibi beni oyalamayın beklemem bekletmem ;)

BF4

Hesap Resmi

SATILDI

[Satıldı] Sapphire 6850 dual fan satılmıştır....

Sapphire 6850 dual fan ekran kartı satılmıştır....

SATILDI

SATILDI: 2 x HD 7950 + 850W Power Bundle

2 adet Saphire HD 7950 ekran kartı, stok soğutuculu, şu anda sistemimde takılı ve mükemmel performanslı ve uyumlu çalışıyorlar. Bunun yanında sorunsuz kullandığım Akasa 850W modüler kablolu powerıda veriyorum. Satış toplu olarak yapılacaktır ayrı ayrı satın almak isterseniz farklı ilanı vardır. İstediğim fiyat hepsi için 950 TL dir. Kartlar ve power şubat ayında alınmıştır, ekran kartları Vatan faturalıdır. Powerda Eksen Bilgisayar dan faturalıdır. Satışta alınan komisyonun ödenmesi durumunda ilan sitelerinden taksitli alışveriş için ilan açabilirim. Takas düşünmüyorum, nakit ihtiyacımdan dolayı satışı açmış bulunuyorum.

Güçlü tekbir ekran kartı fiyatına güçlü 2 adet ekran kartı ve power sahibi olabilirsiniz. Watchdogs ve BF4'ü full ayarda hiç bir takılma olmadan oynuyorum.

Ekran Kartı:Ekran Kartı Ürün Bilgisi

Power:Power Ürün Bilgisi

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

bugsaka

Teğmen

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] Sapphire 6850 dual fan satılmıştır....
Alıcı: hatrix
Tarih: 21 Haziran 2014 11:16:01
Yorum: Arkadaşımdır,, çok güvenilir ve dürüst birisidir... saolsun çok emek sarfetti.. içiniz rahat alışveriş yapabilrisiniz... ürünü nasıl anlattıysa öyledir...
Genel Puan:          
Ürün: SATILDI: 2 x HD 7950 + 850W Power Bundle
Alıcı: Guest-B7C70F6C0
Tarih: 21 Haziran 2014 11:12:50
Yorum: İlgili bir arkadaş sorunsuz alışveriş.
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.