BaDRuLe Shop
SATIŞTA

Satılık Steam Cüzdan Kodları, TF2 Keyleri ve Unusual Şapkalar.

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz senelerden yaptığım steam oyunları satışlarımdan beni az çok tanırsınız.

Şu anda steam gift card, tf2 anahtar satışlarım başladı.

steam gift cardlar 10, 20, 50, 100 ve 200 tl lik şeklinde beni eklediğinizde ve parayı gönderdiğinizde direk hesabınıza göndereceğim. fiyatlandırma ise %12 daha düşüğe olacaktır. yani 200 tl lik bir steam cüzdan kodunu 175 tl den satıyorum.

Limitim 3000 tl ye kadar satış imkanım var.

Aynı zamanda tf2 keyleri adet 11 tl den, 100 üzeri alışlarda adet 10 tl den satılacaktır.

Ayrıca elimde almak isterseniz sürekli sirkülasyon halinde unusual şapkalar da mevcuttur. şapkaları ve tf2 çantamı bu linkten görebilirsiniz https://backpack.tf/profiles/76561198043826027

Bilgi için pm. Diğer tekliflerinizi de pm yolu ile iletebilirsiniz.

hayırlı günler dileğiyle

SATIŞTA

Steam Oyunları SATIŞI [İNAKTİF]

Önemli Güncelleme: Bir Süre için oyun satışları Bitmiştir!

HIZLI İLETİŞİM İÇİN STEAM ID: badruletr

Hazırda bekliyor:

Artık Twitterdayım: 84DRuLe
twitter üzerinden yapılacak yarışmalar, etkinlikler,bu hediye ve etkinliklerde kazananlar ve stoklarda bulunan oyun fiyatları ve güncel oyun fiyatlarını paylaşacağım

Selam arkadaşlar.

Steamde istediğiniz oyunu size steam shop fiyatlarından %75 varan indirimle sağlayabilirim.

Örnek olarak: Left 4 Dead 2 oyunu shopta 19.99 dolarken size 15 tl ye kadar temin edebiliyorum.
CS:GO 14.99 dolarken size 18 tl ye kadar temin edebilirim.
Serious Sam 3:BFE store da 39.99 dolarken size 21 TL ye temin edebilirim.
MW3 shopta 69.99 dolarken size 54 TL ye varan fiyatlarla temin edebilirim.

Oyunlarda indirim oranları oyunların daha önceki gördükleri indirimler, resellerların fiyatları, oyunların popülaritesi ile orantılı olarak en yüksek %75, en düşük %20 indirimle sizlere sunabilirim.

Oyunlar STEAM GIFT olarak alınacak ve size gönderilecektir.

Banka havalesinin yanında, paypal ödemesi de kabul etmekteyim.

Önce havale ya da paypal gönderiminin ardından istediğiniz oyunu size alıp gönderiyorum.

Beni Steam üzerinden ekleyerek daha rahat ulaşabilirsiniz.

Güven konusunda sıkıntı yaşayacaklar profilimdeki dükkanımı ve referanslarımı inceleyebilir
ayrıca
BilgeOyuncu Trade Genel sorumlusu olduğumu da belirtirim.
2 yıldır hem dünya çapında hem de Türkiye'deki oyuncularımıza uygun fiyattan TF2 itemleri sağlıyorum. Sourceop sitesinde rep konum mevcuttur.

Steam id: badruletr

29 Ocak Hediye "Serious Sam 3:BFE" çekiliş konusu ve kazananlar için TIKLAYINIZ!
13 Şubat Nuclear Dawn ve CS:Complete pack çekilişi ve Kazananları için TIKLAYINIZ
Duruma göre bu hediye çekilişlerini çeşitli oyunlar ile haftalık ya da aylık olarak düzenleyeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

BaDRuLe

Binbaşı

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: SATILIK Ps3 Slim 320 GB + 1 DS3 + 1 oyun
Alıcı: ignatius
Tarih: 19 Eylül 2016 22:51:33
Yorum: Forumda Gönül Rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek ender insanlardan biri. İlgi ve alakasından dolayi teşekkür ederim
Genel Puan:          
Ürün: Sıfır Kapalı Kutu Reeder A8i QUAD. BAYRAM İNDİRİMİ
Alıcı: vadamama
Tarih: 07 Temmuz 2016 13:36:58
Yorum: Mustafa Bey ilgili bir arkadaş. Alışveriş yapacaklar gönül rahatlığıyla yapabilirler.
Genel Puan:          
Yorum: 10/10 Süper bir alışverişti.Telefon sıfırdan farksız ve herşey söylendiği gibi...Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: RESİMLİ Satılık Fuji s2950 18x Optik zoom, 14 mp. 28-504mm
Alıcı: OrcunFix
Tarih: 09 Şubat 2016 08:54:00
Yorum: İlgili ve yardımsever bir üye. Alışveriş oldukça güzel geçti teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: SATILDI.... NOTE 2 Gri MARSHMALLOW
Alıcı: solucan41
Tarih: 12 Ocak 2016 22:44:26
Yorum: Önce Havale Sonra Kargo Şeklinde yaptık Çok ilgili arkadaş kesinlikle güvenle rahatla alışveriş yapabilirsiniz
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.