Uygun Fiyatlı Çeşitli Satılıklarım
SATILDI

Satılık Espresso/Filter Kahve/Capuccino Makinesi

Ürün Carrefour dan alınmıştır. Makine kardeşimin pek kullanılmadı zaten, evlendiği için evde fazlalık durumuna düşüyor. espresso ve cappucino ve filtre kahve hepsini yapabiliyorsunuz kombi bir makine. ürün çok temiz durumda kutusu, klavuzu garanti belgesi köpükleri dahi duruyor. gerçi garantisi dolmuş olabilir. makinenin hiçbir sorunu ve eksik parçası yok. istediğim 50 tl . yer ankara şehir dışına kargo olur ama büyük bir parça olduğu için kargo fazla tutabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI

BVLGARI JASMIN NOIR 100 ML SIFIR

orjinal Bvlgari jasmin noir bayan parfümü 100 ml lik. kutusunda hiç açılmamış jelatini dahi üstünde duruyor. Haftasonu italya'dan arkadaşım getirdi. %100 orjinaldir. Faturası vardır muhakkak ama arkadaşımdan faturayı istemek biraz ayıp olur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/bvlgari-jasmin-noir-women-edp-100ml/ProductDetails.aspx?productId=sgbvl0582271&categoryId=32000553

parfüm budur. Türkiye satış fiyatı 250 tl üzerinde. benim istediğim fiyat 170 TL. İstediğiniz yere gönderirim. Ankara içi elden teslim edebilirim. Orjinalliği konusunda şüphe olursa istediğiniz yere gidip gösterebiliriz.

FORUM DIŞINA SATILDI

Satılık SIFIR Parker Kalem seti

Eşimin hediye olarak Almanya’dan aldığı Parker Sonnet kalem setini (Dolmakalem ve Tükenmez kalem) satıyorum. Merak etmeyin eşimin haberi var . Modelleri F126 ve K126 dır. Ürünler hediye kutusunda ,hiç kullanılmamış yani sıfırdır. İhtiyacım olmadığı için satıyorum.

Dolma kalem
http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=tum&m=5&uid=4135

Tükenmez kalem
http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=tum&m=5&uid=4134

orijinal fotoları

resimde görüldüğü üzere dolmakalemin hem doldurulabilir mürekkep haznesi hem de kartuşları vardır. iki türlü de kullanılabilir yani.

Yukarıdaki linklerden Türkiyedeki satış fiyatlarını görebilirsiniz. Benim istediğim fiyat 100 TL dir.

SATILDI

silinebilir

Philips a2.610 5+1 ses sistemi satılıktır. teknosadan alınmıştır faturası ve tüm aksesuarları durmaktadır. yeni gibi tertemizdir. garanti süresi dolmuş olması lazım. ama hiçbir sorunu yok şu ana kadar da arızalanmadı. sesi çok iyi ve tatmin edici. özellikle baslar çok doygun. fiyat 50 ytl dir. ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.

sattığım ikinci ürün ise casecom box. şu içinde olan lg dvd yazıcısı ile birlikte. fiyat 30 ytl. iki ürün içinde takas tekliflerine açığım.

İki üründe satılmıştır satın alan arkadaşların güle güle kullanması dileğiyle

[

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

toggle

Yüzbaşı

İsim: serdar karabulut
Katılım zamanı: 19 Mart 2007 09:28:18
Durum: Forumda değil
Son giriş: 09 Kasım 2025 07:08:27
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: Satılık Espresso/Filter Kahve/Capuccino Makinesi
Alıcı: ayhan_aslan
Tarih: 27 Haziran 2011 21:46:55
Yorum: Kargoya Aynı gün değil Aynı saat içinde teslim etti ürün bahsettiği gibi tertemiz az kullanılmmıştı
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.