madyb's shop
SATILDI

Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı)

Referans ilanıdır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 200 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol

Merhabalar,

AMD Rewards kampanyasıyla gelen üç oyun satılıktır.

Company of Heroes 3 - 200 TL
Dead Island 2 - 200 TL
The Callisto Protocol - 150 TL

İyi günler dilerim.

Fiyat: 350 TL
Miktar: 3
Sıfır Ürün: Evet

SATIŞTA

CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK

Merhabalar,

Bu kulaklığı yaklaşık iki sene önce artık kapanmış olan GameEkstra'dan satın almıştım. Performans ve batarya ömrü tatmin edici olsa da ağırlığı ve kendi yazılımının dandik ötesi olması tadımı çok kaçırıyordu. Buna ek olarak sünger kalitesi bence bir hayli kötü.

Sarı sitedeki ilanda görsellerini görebilirsiniz. Bu ilandaki fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere kulak pedleri hem soyulmuş hem de süngerlerini gösterir durumda. Bununla birlikte pedleri kolaylıkla değiştirilebiliyor. Değiştirmek isterseniz hangi kalitede ped almak istediğiniz size kalmış. 

Kulaklığın başlık kısmında fazlasıyla soyulma ve dökülme var. Ürünün kozmetik durumu kötü, bunu net şekilde göstermek için de hem pedlerin hem de başlık kısmının görsellerini büyük boyutlu şekilde paylaştım.

• Kulaklığın performansında hiçbir problem yok.
  • Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz.
  • Garantisi yok.
  • Son fiyatı budur. İndirim ya da takas yok. Bu taleplere yanıt vermiyorum.
  • Kargo alıcıya ait.
  • Kusursuz şekilde paketlerim. Paketleme videosunu baştan sona çeker ve atarım. 
  • Herhangi bir ihtiyaçtan dolayı değil, başka kulaklık aldığım için satıyorum.

Fiyat: 1000 TL
Sıfır Ürün: Hayır

SATIŞTA

SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)

Microsoft'un "Hepsi-Bir-Arada" şeklinde adlandırdığı kablosuz klavye + touchpad'i olan "Microsoft N9Z-00017" kodlu klavyemi satıyorum. PC'yi TV'den kullanırken arada sırada yazmak kolay olsun diye almıştım. Alalı yıllar oluyor ama toplamda 1 hafta kullanmamışımdır. Belki bir gün kullanırım diye hep beklettim, fakat o gün gelmedi. Temizlik yaparken sürekli karşıma çıkıyor. Bu sebeple sonunda satmaya karar verdim hepsi bu.

Herhangi bir sıkıntısı, bir problemi yok. Kutusu ve garantisi yok. 2x AAA 1.5V ince kalem pil ile çalışıyor. Lütfen pm atıp bir problemi var mı ya da özellikleri nasıl diye sormayın, rica ediyorum. Tercihen elden teslim etmek isterim. Kargo durumunda alıcı öder. PTT Kargo ile çalışmıyorum.

İyi günler dilerim.

Fiyat: 150 TL
Kargo Şirketi: 3

SATILDI

ZOTAC Trinity 3080 - RYZEN 3700X - MSI B450 TOMAHAWK - 16GB DDR4 3000Mhz RAM

Merhabalar,

İş için kullandığım yedek sistemimi komple yeni bir sistem satın aldığım için satma kararı aldım, zira tek kişilik evde üç tane sistem bulundurmanın pek bir anlamı yok. Sistem 2,5 sene önce falan toplandı. Kasa hariç her şeyin kutusu ve faturası mevcut, ama haliyle garantileri yok.

GPU: ZOTAC Gaming Trinity RTX 3080*
CPU: AMD Ryzen 7 - 3700X**
RAM: Corsair Vengeance 16GB (8x2) DDR4 - 3000Mhz
Soğutma: Cooler Master - MasterLiquid ML240L V2 RGB (Noctua NF-F12 fanlar takılı, kendi fanları da duruyor)
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
PSU: Cooler Master MWE 750W - 80+ Bronze
Kasa: Asus TUF GAMING GT501 (Kasanın kendisi fansız geliyor. Kasada 4 tane Xigmatek CY-120 fan takılı, 2 tane de yedek mevcut.)

*İstenirse Zotac RTX 3090 Trinity ile değiştirilebilir. İki kartta da bir saniye bile mining yapılmadı. Mining ile hiçbir zaman alakam olmadı. 3090'ı Gameekstra'dan satın aldım, 3080 ise Zotac tarafından ARGE için gönderildi ve hediye edildi. Oyun, video kurgusu ve yayın için kullanıldılar. İki kart da aşağı yukarı aynı tarihlerde elime geçti, ama 3090 4-5 kat daha fazla çalışmıştır, zira onun takılı olduğu PC hep açıktı. 3080 olan PC ek iş geldiğinde ikinci sistemden render almak için, diğer internetten upload yapmak için veya yayın PC'si olarak kullanıldı. Sadece 1 tanesi satılacaktır, diğerini yedek sistemde kullanmaya devam edeceğim.

** İstenirse AMD 5900X ile değiştirilebilir. Tıpkı 3090 gibi bu da ana sistemde takılıydı. Haliyle çok daha fazla yoruldu.

Sistemde veri depolama birimi bulunmuyor (SSD ve HDD), zira üstündeki SSD'leri yeni sisteme taktım, HDD'leri de videoların ve projelerin hamlarını saklamak için elimde tutmak zorundayım.

Hiçbir parçada problem yok. Her şey tıkırında çalışıyor. Zaten daha geçen haftaya kadar aktif olarak kullanılan bir sistemdi. Denenerek alınabilir. Hatta kendi SSD'inizi getirirseniz Windows deneme sürümüyle kurulum yaparız ve temiz bir sistemde her şeyi kontrol edebilirsiniz. Kargolamayı düşünmüyorum; ne kadar iyi paketlersem paketleyeyim kasanın devasa olmasından mütevellit başına bir iş gelme ihtimali yüksek. Deneyerek ve göstererek elden çıkarmak benim için en rahatı olacaktır.

Görselleri daha sonra yükleyeceğim.

Fiyat: 21000 TL

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7

Dükkan Sahibi Hakkında

madyb

Binbaşı

İsim: Yasin madyb İlgün
Katılım zamanı: 08 Ocak 2005 09:16:50
Durum: Forumda değil
Son giriş: 04 Eylül 2025 22:45:39
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı)
Alıcı: BJKBLADE
Tarih: 17 Mart 2023 20:02:39
Yorum: İlgili, güvenilir, kibar bir arkadaş. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz:)
Genel Puan:          
Ürün: Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol
Alıcı: BhdrBss
Tarih: 16 Mart 2023 14:19:56
Yorum: Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Yorum: 10 numara - 5 yıldız bir deneyim oldu. Evinde ağırlayıp test ederek ,detaylı anlatarak ve koskoca kasayı kucaklayıp 100 mt arabama taşıyarak öncelikle insan nasıl oluru gösteren arkadaşımıza hersey için teşekkür ediyorum. Gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz dürüst biri.
Genel Puan:          
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: SATILDI - SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Alıcı: Ziya126
Tarih: 13 Aralık 2020 10:12:43
Yorum: Çok ilgili biri, kargolama hızı ve paketlemesi güzeldi. Güvenilir.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.