SHOP
SATILDI

AZ KULLANILMIŞ GİGABYTE GTX 1070 WINDFORCE OC 8G 8GB 256 BİT

Merhaba

şirket bilgisayarlarından çıkma . mining felan denemeyi bırakın oyun bile oynanmamış iki adet elimde karttan mevcuttur . bu forumda daha once iki adet ekran kartı satmıslıgım vardır haala duasını alırım :) isteyen elden istedigi testi yapıp alabilir isteyene ekran görüntüsü atabilirim

kartların kutu ıcerigi ve kutusu yoktur ama guzelce pat pat posetle sarıp saglam kargolama yapabilirim

fotografları kartları kendii bilgiisayarıma takarak cektım su an kullanımda degıller
https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N1070WF2OC-8GD-rev-20#kf

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 7000 TL
Miktar: 2
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Kocaeli
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

Satılık Msi Rtx 2060 super gaming x ve powercolor R9 280X

merhaba

26.02.2020 yılında vatan bilgisayardan aldığım 2 yıl daha garantisi olan kitapcıgında 3 yıl garantiili diyor msi rtx 2060 super gaming x modeli kartımı bir üst segmente gecmek ıcın satıyorum kesınlıkle mining vs yapılmamıstır
isteyen istediğii testi yapıp alabilir elder scroll onliine ve hearthstone oyunundan baska oyunda oynanmadı :)

artı olarak elimde kullanmadığım powercolor r9 280x kartımı 3GB 384 Bit modeli buda satılık eskii biir kart olmasına rağmen kondisyon olarak çok temiizidir

2060 super 7500 tl
r9 280x 1700 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 2
Garantisi Var: Evet

FORUM DIŞINA SATILDI

ALINIK ESO HESABI

Merhaba satılık elder scoll online yani eso hesabı arıyorum hesap full olması onceligimdir ozelden pm atarsanız detayları konusuruz
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Kargo Şirketi: 3

SATILDI

HTC ONE 1250 TL KVK GARANTİLİ

21/06/2013 tarihinde TURKCELL 'den almış olduğum SİLVER ONE cihazımı satıyorum cihazımı ön cam koruma ve kapaklı kılıfla kullandığımdan kılcal bir çiziği bırakın nokta kadar leke iz olmadığı gibi üstünde toz bulunması durumunda bile geri alacağım o kadar iddalıyım zaten 1 ay kullandım desem yeridir , 0 'ından tek farkı fiyatıdır

cihaz KVK garantisi altında olup 2200 tl ' e alınmıştır , aksesuarları tamdır poşetlerini bile atmadım , hatta kulaklığının yedek başlıklarının poşedi bile açılmamıştır , samsung g2 kullandığımdan kutusunda yatıyor , daha önce forumda samsung note ve bilgisayar parçaları satmışlığım vardır güven konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum kocaeli içi elden verebilirim

1250 TL ilan sadece 1 haftalık olup , satılmaması durumunda 22 KASIM 'da ilandan kaldırılacaktır bu süre zarfında

takas varmı ; ip5 vereyim , 3 tefeon vereyim üste parada vereyim , telefonu gönder bakim seversem alırım '' artık böyle yazana kesip başka bir şey yollarım onu sever '' , vs vs 1249 tl dahi satılmayacak olup , ay sonu maaş alıyorum 1 ay bekle diyenede kusura bakmasın forumdan başka bir telefon alsın

TEL: 0507 990 8354

[simage]http://i43.tinypic.com/2n66mbr.jpg [/simage]

Fiyat: 1250 TL

SATILDI

SATILIK SIFIR AYARINDA HTC ONE

21/06/2013 tarihinde TURKCELL 'den almış olduğum SİLVER ONE cihazımı satıyorum cihazımı ön cam koruma ve kapaklı kılıfla kullandığımdan kılcal bir çiziği bırakın nokta kadar leke iz olmadığı gibi üstünde toz bulunması durumunda bile geri alacağım o kadar iddalıyım zaten 1 ay kullandım desem yeridir , 0 'ından tek farkı fiyatıdır

cihaz KVK garantisi altında olup 2200 tl ' e alınmıştır , aksesuarları tamdır poşetlerini bile atmadım , hatta kulaklığının yedek başlıklarının poşedi bile açılmamıştır , samsung g2 kullandığımdan kutusunda yatıyor , daha önce forumda samsung note ve bilgisayar parçaları satmışlığım vardır güven konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum kocaeli içi elden verebilirim

1250 TL ilan sadece 1 haftalık olup , satılmaması durumunda 22 KASIM 'da ilandan kaldırılacaktır bu süre zarfında

takas varmı ; ip5 vereyim , 3 tefeon vereyim üste parada vereyim , telefonu gönder bakim seversem alırım '' artık böyle yazana kesip başka bir şey yollarım onu sever '' , vs vs 1249 tl dahi satılmayacak olup , ay sonu maaş alıyorum 1 ay bekle diyenede kusura bakmasın forumdan başka bir telefon alsın

[simage]http://i43.tinypic.com/2n66mbr.jpg [/simage]

Fiyat: 1350 TL
Garantisi Var: Evet

Sayfa 1 2 3 4

Dükkan Sahibi Hakkında

_baron_

Yarbay

İsim: KUBİLAY BEYHAN
Katılım zamanı: 07 Ocak 2007 00:10:45
Durum: Forumda değil
Son giriş: 24 Nisan 2026 10:41:44
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: AZ KULLANILMIŞ GİGABYTE GTX 1070 WINDFORCE OC 8G 8GB 256 BİT
Alıcı: sp33d3d
Tarih: 29 Aralık 2021 21:57:12
Yorum: merhaba kendisinden daha öncede kart almıştım hiç bir sorun yaşamadım gayet başarılı bir satıcı arkadaş. tavsiye ederim... inşallah alıçverişimiz daha devam edecek..
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Msi Rtx 2060 super gaming x ve powercolor R9 280X
Alıcı: sp33d3d
Tarih: 10 Haziran 2021 14:26:48
Yorum: sorunsuz alışveriş oldu alışverişlerinizde arkadaşı öneririm ilgili birisi. teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: HTC ONE 1250 TL KVK GARANTİLİ
Alıcı: papil
Tarih: 23 Kasım 2013 13:03:01
Yorum: Herşey için teşekkürler.Tereddütsüz alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: SATILIK GALAXY NOTE SİYAH TR GARANTİLİ İNRİME GİDİLDİ
Alıcı: _3GeN_
Tarih: 02 Kasım 2012 23:01:13
Yorum: telefonu bi arkadaş vasıtası ile aldım sıfır denecek kadar temiz kullanılmış tekrardan tesekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: sanal pazar üzerinden HD 6950 alınacaktır
Alıcı: beatles33
Tarih: 01 Eylül 2012 10:10:32
Yorum: sorunsuz bir satış oldu, tavsiye ederim.
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.