Tekos
SATILDI

[Satıldı] - Teknosa 500 TL. Hediye Kartı

Merhaba ,

500 TL. Teknosa Hediye Çeki alt limit veya ürün sınırlandırılması yoktur (Hediye olarak verildi) , ilk tercihim izmir içi elden satmaktır.

Satış fiyatı: 430 Tl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 430 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[Satıldı] - iPHONE 8 64GB. Siyah - Çok Temiz

Merhaba , 25-12-2017 Tarihinde Hepsiburada üzerinden Apple Türkiye garantili olarak alınmıştır. Yerine telefon aldım , Takas düşünmüyorum.
Çalışmayan hiç bir özelliği ve kusuru yoktur. Pil sağlık oranı %85'dir. Ürün kasa olarak çok temizdir darbe ve yıpranma yoktur 10 üzerinden 9 - 9,5 rahat alır kasasına ve temizliğine her turlu kefilim gelip bakılabilir. Üzerinde küçük çizik bile yoktur. İlk alındığı günden itibaren ekran koruyucu cam , kamera lens koruyucu , arka cam yüzey koruyucu ve kılıf ile birlikte kullanılmıştır.Kutusu yıpranmamış ve içindeki kulaklık , şarj aleti ve kablosu denenmek için bile kesinlikle kullanılmamıştır. Fiyatta anlaştıktan sonra hat takılıp test edilebilir.
İlk çıkan modellerin bazılarında beyaz hare sorunu varmış bende dikkatli incelediğimde gördüm. Ekranda çok zor gözüken beyaz bir hare-iz yüzünden Apple Türkiye Garanti Kapmasında ekran değişimi yapmıştır. Ürün yazılımı sıfırlanıp geldiği günden itibaren hiç kullanılmamıştır. Şu an cep telefoncu bir arkadaşıma satması için bıraktım ama burdan birisinin işine yarayacaksa bizden bir arkadaş alsın telefona sonuna kadar kefilim. İzmir içi elden satış ilk tercihimdir.İzmir dışına satış ilk önce ücret sonra kargo ücreti karşı tarafa ait olarak güvenlik nedeni ile (*imza ve kimlik olaylarına dikkat ettiği için) PTT Kargo şeklinde olur ücreti gönderen şahıs kim ise kargo aynı isim'e gönderilir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[Satıldı] - MacBook Pro 13"-Early 2011 i5-2.3Ghz indirim:1950 TL.

Merhaba , Ürün Amerika Apple Shop'tan alınmadır.Ürün kozmetik olarak 10 üzerinden 8-8,5 alır ince kılcal çizikler mevcuttur.Ekranın Kasasının sol üst tarafında çok küçük ve nokta şeklinde bir göçük vardır resimlerde görebilirsiniz(Masaya vurdum).Kozmetik olarak dikkatli bakılmadıkça gözükmemektedir.
Yanında kılıfı ve orjinal şarj cihazı(çevirici) verilecektir.Ekranında vs. herhangi bir problem yoktur.Şarj'ı kullanıma bağlı olarak 2-3 saat gider.Yani pil bitik değildir.Ürün elden satılık olup, istenildiği taktirde ilk önce ödeme sonra ürün gönderimi şeklinde satış yapılır.Özellikler aşağıdaki gibi olup resimler ürünün kendisine aittir.
Fiyat : 2250TL. İndirim Son Fiyat: 1950 Tl. Pazarlık yoktur.
MacBook Pro (13-inch, Early 2011)
İşlemci:intel core i-5 2.3GHz MacBook Pro (MC700LL/A)
Bellek: 8 GB 1333 mhz DDR3
HDD:500gb.
Ekran Kartı:Intel HD Graphics 3000
Yazılım: Mac OS X lion 10.7.5
Klavye: İngilizce Q
Teknik Özellikleri : https://support.apple.com/kb/sp619?locale=tr_TR

FORUM DIŞINA SATILDI

[Satıldı] - ASUS MemoPad HD 7 Tablet + 8gb Sd Kart + Uyumlu Kılıf

Merhaba ,
Asus Memo Pad HD7 Tablet(ME173X-MT8125) + 8 gb microsd kart + Birebir uyumlu kılıf. 22.03.2014 Vatan Bilgisayar faturalıdır. 22.03.2016'ya kadar garantisi vardır.
Fatura(aslı bende kalmak şartı ile fotokopisi),kutu,şarj cihazı,kullanım klavuzu hepsi mevcutdur. Ürün dış görünüş olarak 10/9 alabilir. Alındığı günden itibaren ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır. Ekran da çizik,darbe,düşme,ezilme vs. hiç bir şey yoktur. Yeni bir tablet aldığım için satıyorum.Ürün çok az kullanılmıştır. Hiç bir arızası vs. yoktur.

Takas kesinlikle düşünmüyorum. Kargo Alıcıya ait'dir. Önce ücret alınır daha sonra ürün gönderilir. İzmir içi elden teslim yapılabilir. Ürünün Fiyatı: 175 TL. dir.

Ürünün Özellikleri : https://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7_ME173X/

Ürünün incelemeleri:
1. inceleme: https://www.chip.com.tr/inceleme/asus-memo-pad-hd-7_3929.html
2. inceleme: https://teknoseyir.com/asus-memo-pad-hd7-incelemesi
3. inceleme: https://www.youtube.com/watch?v=tKtlN6zt894

SATILDI

[Satıldı] - [Sat/Tak]Sapphire Radeon HD 6850 256 Bit 1Gb

Sapphire Radeon HD 6850 256 Bit 1Gb kartın ilk sahibiyim Kutusu ve değişim formu var,yeni ekran kartı aldım şu an kutusunda duruyor , garantisi bitti herhangi bir arızası kesinlikle yok.
Fiyat: 200 Tl.

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

Tekos

Yüzbaşı

İsim: Murat Güzlü
Katılım zamanı: 21 Kasım 2006 00:31:38
Durum: Forumda değil
Son giriş: 30 Mart 2026 13:15:40
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] - Teknosa 500 TL. Hediye Kartı
Alıcı: bozkurt71
Tarih: 12 Ekim 2020 12:28:59
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] - iPHONE 8 64GB. Siyah - Çok Temiz
Alıcı: Darkerr
Tarih: 25 Ocak 2020 22:24:43
Yorum: Cihaz gerçekten sıfır kadar temizdi. Abimiz çok dürüst ve güvenilir bir insan ve sözünün arkasında. Teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] - [Sat/Tak]Sapphire Radeon HD 6850 256 Bit 1Gb
Alıcı: necoinside
Tarih: 13 Haziran 2015 21:41:31
Yorum: Eksiksiz, sorunsuz ve oldukça temiz ürün. Eksiksiz, sorunsuz ve oldukça ilgili satıcı. Sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık - Samsung Galaxy S-II 9100+32Gb+Bt.Kulaklık
Alıcı: infern0
Tarih: 07 Haziran 2012 00:11:34
Yorum: ürün tam beklediğim gibi sorunsuz geldi. güvenli ve hızlı bir alışveriş oldu teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] - IBM R-51 Notebook
Alıcı: skynet
Tarih: 03 Aralık 2009 12:14:57
Yorum: Güvenilir,dürüst,ilgili bir arkadaş.Cihazla ilgili bütün ayrıntıları üşenmeden telefon açıp izah et
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.