izleyici7 adlı kullanıcının dükkanı
SATIŞTA

AMD Ryzen 5 5600X İşlemci Temiz Kullanım Kutulu SON FİYATTIR PAZARLIK YOK

AMD Ryzen 5 5600X İşlemci Temiz Kullanım Kutulu
PAZARLIK YOKTUR⚠️ bu konuda talep etmeyelim❗️❗️❗️
🚨🔔TAKAS YOKTUR TEKLİF ETMEYİN YAZMAYIN ❗️❗️❗️ FİYATTA PAZARLIK YOKTUR❗️❗️❗️ Detayları yazdım okumadan mesaj atmayın polisim uğraşacak zamanım yok çol çocuk yazmasın ciddi alıcılara sadece KARGO VARDIR 🔔🚨
01.09.2022 tarihinde N11 üzerinden satın alındı.
Sadece oyun amaçlı kullanıldı, kesinlikle mining vb. ağır iş yüklerinde çalıştırılmadı.
Temiz ve özenli kullanım, hiçbir teknik sorunu yoktur.
• Orijinal kutusu, stok fanı ve kutu içeriği etiketleriyle birlikte durmaktadır.
• İlk günkü performansında çalışmaktadır.

Teknik Özellikler:
• 6 Çekirdek / 12 İzlek
• 3.7 GHz (Boost ile 4.6 GHz)
• AM4 Soket
• 65W TDP
Oyunlar ve fps
7900xtx ekran kartı ile warzone 4k çözünürlük full ayarda en düşük 90 fps veriyor fsr kapalı saf kas gücünde bunu veriyor ortalama 120 fps görüyor oyunda genel olarak warzoneda
warzone çok fazla işlemci kullanan bir oyun gerisini siz düşünün güçlü bir ekran kartınız varsa bu işlemci tam sizlik yeni sisteme geçeceğim için satıyorum diğer parçalar kardeşime verdim elimde işlemci kaldı tertemiz aldığım günkü gibi duruyor işlemci bilindik bir işlemci zaten am4 sınıfının en az watt harcayıp en yüksek performansı veren işlemcisi

Ciddi alıcılar için uygun fiyat. Kargo alıcıya aittir, özenli paketleme yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 3800 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Acil son fiyat!!! Reasnow S1 satılık 6 bin tl SIFIR

Merhabalar cihaz sıfırdır konsol ve pcde çalışıyor herhangi bir sorunu sıkıntısı yok cihaz sadece bir defa tak çıkar yapıldı o da nasıl çalışıp çalışmadığına bakılması için PlayStation 5 ve PlayStation 4'te sorunsuz bir şekilde çalışıyor alacak arkadaşa hayırlı olsun. iyi forumlar. Yurtdışından alınmıştır. ülke içinde 9 10.000 liraya. Satılıyor. Tabii bulabilirseniz.

🎮 ReaSnow S1 - Konsol ve PC Oyunlarında Üstünlük Sağla! | Tertemiz - Tak Çalıştır 🎯
🔹 Ürün Adı: ReaSnow S1
🔹 Durumu: Sorunsuz, temiz, tüm kabloları ve orijinal kutusu ile birlikte
🔹 Uyumluluk: PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC

✨ NEDİR BU REASNOW S1?

ReaSnow S1, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan çok yönlü bir adaptör cihazıdır. Klavye ve mouse ile konsolda oynamanı sağlar, ayrıca macro, script ve özel tuş atamalarıyla oyunlardaki performansını zirveye çıkarır.

🎯 Özellikle FPS oyunlarında (Call of Duty, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Fortnite vb.) daha hızlı tepki süresi, daha hassas nişan alma ve maksimum kontrol sağlar.

🔧 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ:

✅ Konsolda klavye + mouse desteği
✅ Macro ve script desteği (anti recoil, rapid fire, auto spot vb.)
✅ Bluetooth üzerinden mobil uygulama ile kolay ayar yönetimi
✅ Güncel firmware desteği ile yeni nesil konsollarda tam uyum
✅ Kolay kurulum – Tak ve oyna!

🔥 Neden Satıyorum?
Cihazdan çok memnunum, sadece artık kullanmadığım için satıyorum. FPS oyunlarında fark yaratmak isteyenler için kaçırılmayacak bir ürün.

📦 Kutu İçeriği:
• ReaSnow S1 Cihazı
• Orijinal USB kabloları
• Kutu + Kullanım Kılavuzu

Fiyat: 6000 TL
Sıfır Ürün: Evet
Kargo Ücreti: Gönderici Öder

SATIŞTA

Beloader Pro PS5te Klavye Mouse ve Cronus Zen Desteği! Tertemiz

🎮 Beloader Pro – PS5’te Klavye-Mouse ve Cronus Zen Desteği! | Tertemiz & Hazır Kurulu 🚀
🔹 Ürün Adı: Beloader Pro
🔹 Durumu: Sorunsuz, temiz, kutulu – Tak çalıştır hazır!
🔹 Uyumluluk: PS5 (DS5 oyunları dahil), PS4, PC ile birlikte kullanıma uygundur

✨ BELOADER PRO NEDİR, NE İŞE YARAR?

Beloader Pro, PS5’te tüm oyunları (DualSense destekliler dahil) oynarken klavye-mouse ya da Cronus Zen, XIM Apex gibi cihazları kullanmanı sağlayan gelişmiş bir ağ adaptörüdür.

Sony’nin PS5’te üçüncü parti cihaz kısıtlamalarını aşıp, oyunculara özgürlük sunar. Üstelik yeni Pro versiyon, düşük gecikme (low latency) ve stabil bağlantı ile fark yaratır.

🔧 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER:

✅ PS5’te tüm oyunlara destek (DualSense zorunluluğu kalkar)
✅ Cronus Zen, XIM Apex, Titan Two gibi cihazlarla tam uyum
✅ Ethernet bağlantısı ile ultra düşük ping ve stabilite
✅ Kolay kurulum – Mobil uygulama desteğiyle hızlı yapılandırma
✅ Hot Swap desteği – USB portları arasında kolay geçiş

🔥 Neden Satıyorum?
Cihaz çok başarılı, özellikle FPS oyuncuları için mükemmel bir çözüm. Artık ihtiyaç duymadığım için satıyorum.

📦 Kutu İçeriği:
• Beloader Pro Cihazı
• Orijinal USB-A ve USB-C kabloları
• Kutu ve hızlı kurulum rehberi

🚚 Kargo veya Elden Teslim: : Ankara içi elden teslim, diğer illere hızlı ve güvenli kargo

🎮 PS5’te klavye-mouse veya profesyonel gamepad adaptörleri kullanmak isteyenler için kesin çözüm. Lag derdi yok, ayar sıkıntısı yok. Cihaz elinize geçtiği gibi kullanıma hazır!

İletişim: DM üzerinden ulaşabilirsiniz. Ciddi alıcılara ufak jest yapılır. 🙌

Fiyat: 4000 TL

SATILDI

[SATILDI] {{Satıldı }} 8bin TL Satılık ASUS DUAL RX6700xt OVERCLOCK 12g

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar elimde Asus dual-rx6700xt-o12g marka ekran kartımı satmak istiyorum 3080ti alacağım yada 4000 serisi bu yüzden satıyorum kartı 1 yıldır kullanıyorum garantisi duruyor tertemiz kutuludur. Kart ile warzone gibi oyunlar oynadım sorunu sıkıntısı yok taş gibi kart Ankara Sincan'da bulunmaktayım yüz yüze görüşüp alınabilir. fiyat 8000 TL son fiyat pazarlık yoktur.
NOT: arkadaşlar ürün 3.060 ti ile kafa kafaya performans konusunda bazı arkadaşlarımız şu kadara daha ucuz var şu kadar fiyat verirsen şunu alırsın diye yorum yapıyor herkesin kendi kararı bu kart asus'un kartı ve belli kalitede kart asus kullanan asus un kalitesini bilir daha ucuzu varsa daha uygun fiyata zahmet edip gidip onu alabilir iyi forumlar.

ŞU KADAR Fiyata. Başka yerde. Daha uygunu var. Yok şöyle yok böyle. Diye. Mesaj atmayın, yorum yapmayın. Madem öyle. Hiç buraya bakma git al. Kart asusun kartı. Ms ya da powercolor ile. Diğer markalar ile karıştırmayın bu kartı. Her neyse isteyen alır. Altay yorum yapmaz. Birisi. Yorum yapın diye. Tüm akrabalarını buraya toplamış galiba. Kartın son fiyatı 8.000 TL isteyen alır.
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/graphics-cards/dual/dual-rx6700xt-o12g//

Fiyat: 8000 TL

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

izleyici7

Çavuş

İsim:
Katılım zamanı: 14 Temmuz 2020 18:02:14
Durum: Forumda değil
Son giriş: 27 Eylül 2025 19:51:51
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.