Adventurer's Mart
SATIŞTA

ASUS RTX 4090 TUF Gaming OC 24GB (Stok son 1 adet)

3D tasarım ve render için topladığım ve harici olarak kullandığım RTX 4090 kartlarımdan biridir. Toplamda 4 adet vardı, 3'ü satıldı. Elimde tek kalan kartı 5090 bulup alana kadar kullanmaya devam edeceğim. 5090 aldığımda ilanı tekrar güncelleyeceğim.

---

Kartlar 3D sahneleri render etmek amaçlı kullanılmıştır. OC modeli olmasına rağmen herhangi bir overclock girişimim olmamıştır. Kartın herhangi bir kozmetik sorunu bulunmamaktadır. Orjinal kutusu ile gönderilecektir. Faturası ise dijital olarak gönderilecektir. Paket içeriği orjinal güç kablosu hariç tamdır.

Kartları tekil olarak bir sisteme takamayacağım için test etmem mümkün olmayacaktır. Referanslarıma göz atabilirsiniz. Eğer taşınabilir sisteminiz varsa getirip test edebilirsiniz.

ADET FİYAT: 70.000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 70000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 4
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] Satılık ASUS TUF Gaming RTX 3090 OC 24GB (2 adet SATILDI)

Merhaba arkadaşlar. 3D modelleme ve tasarım işindeyim. 3 adet 3090 kartım vardı, bir sonraki nesle geçiş yaptığım için ana sistemimdeki 3090'ımı satmıştım. Sisteme dışarıdan taktığım diğer 2 kartımı tutuyordum ama boşuna duracaklarına birilerinin işine yarasın diye onları da satışa çıkarmaya karar verdim. Kartlar sadece gerektiğinde render işleminde kullanıldılar. Mining ve hatta overclock bile yapılmadı. Her iki kartı da N11'de Gökkuşağı Bilgisayar adlı firmadan 26.01.2022 tarihinde satın aldım. Kartlarda coil whine yoktur. Herhangi bir hasar veya arıza söz konusu olmamıştır. Kartlar orijinal kutularında gönderilecektir. Ancak kartlardan sadece birinin dış kutusu bulunuyor. Dış kutusu bulunan kartı da ilk satın alan kişiye göndereceğim.

Takas düşünmüyorum bu yüzden lütfen takas teklifinde bulunmayın. İki kartı da beraber alacak olursanız fiyatı yuvarlayabilirim. Kartların kutuları sıkıca balonlu naylona sarılarak gönderilecektir. En geç 3 iş günü içinde de kargolanacaktır. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Ek bilgi; internet üzerinden kart üzerindeki barkodlar ile kartların garanti sürelerini kontrol ettim.

Arkdaşlar satış işlemi önce EFT sonra kargo olarak yapılacaktır. Önceki alışverişlerimde de hep aynı yöntemi kullandım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Elden teslim ve nakit ödeme için lütfen ısrar etmeyin.

• (SATILDI) Dış kutusu bulunan kartın garantisi 29 Kasım 2024'e kadar geçerlidir.
  • (SATILDI) Dış kutusu bulunmayan kartın garantisi 27 Ekim 2023'e kadar geçerlidir.

Fiyat: 14000 TL
Garantisi Var: Hayır
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5

FORUM DIŞINA SATILDI

GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z RGB LED DDR4 4000MHz CL18

RAM'ler 06 Oca 2021 tarihinde Hepsiburada üzerinden Gamers Arena'dan alınmıştır. Garanti süresi 3 yıldır.

Fiyat acil satılık olduğundan güncellenmiştir. Son fiyattır!

FİYAT: 4850 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Kargo Şirketi: 3

FORUM DIŞINA SATILDI

ASUS TUF GeForce RTX 3080 OC 10GB

Ürün 11.11.2020 tarihinde ITOPYA Bilgisayar'dan alınmıştır. Garantisi hala devam etmektedir. Faturasını e-posta ile yollayacağım.

NOT: İlk resimde görüldüğü üzere kartın alt kısmında eski kasamdaki panel yüzünden ufak tefek çizikler oluşmuştur.

BAŞKA BİR SİTE ÜZERİNDEN SATILMIŞTIR

Fiyat: 1 TL
Kargo Şirketi: 3

FORUM DIŞINA SATILDI

SATILIK Creative Aurvana DJ kulaklık

Kulaklığı yaklaşık 1 ay kadar kullandım. Hediye geldi ama kullanım alanımın dışında olduğu için satıyorum. Gayet temiz ve hiçbir sorunu bulunmamaktadır.

Creative Aurvana DJ Kulaklık

ÜRÜN SATILMIŞTIR.

Sayfa 1 2 3 4

Dükkan Sahibi Hakkında

DavionVargas

Yüzbaşı

İsim: Harun Şimşek
Katılım zamanı: 02 Aralık 2004 01:58:55
Durum: Forumda değil
Son giriş: 18 Mart 2025 00:43:42
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Gözü kapalı alışveriş yapılacak arkadaşlardan birtanesidir. Önce ödeme sonra kargo şeklinde alışveriş yaptık. Benden daha fazla kargonun durumunu takip edip iletişimi hiç koparmadı. Kargolama ekstra olarak çok iyiydi. Çok teşekkür ederim herşey için.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık EVGA GTX 780 CLASSIFIED
Alıcı: ramazandeveli
Tarih: 08 Ağustos 2016 14:27:27
Yorum: Ürün daha elime geçmedi. Muhabbeti böyle ise ürününden şüphe etmem. Sağolsun her türöü desteği esirgemedi gözü kapalı güvenilecek ender şahsiyetlerden desem inanın abartmam.
Genel Puan:          
Ürün: Intel Core 2 Quad Q9550 2.80GHz - Güncellendi
Alıcı: vatansever1934
Tarih: 04 Şubat 2015 12:21:13
Yorum: güvenilir ve ilgili bir arkadaş .tekrar teşekür ederim
Genel Puan:          
Ürün: Cooler Master 600W Siyah güç kaynağı - Güncellendi
Alıcı: vatansever1934
Tarih: 04 Şubat 2015 12:21:02
Yorum: tekrar teşekürler
Genel Puan:          
Ürün: MSI 580GTX Twin Frozr II/OC - Modifiye soğutmalı
Alıcı: privateidaho
Tarih: 31 Ocak 2015 14:32:41
Yorum: DavionVargas merak ettiğim herşeyi detaylı açıkladı. Kartla ilgili herşey de söylediği gibi çıktı. Şu ana kadar alışverişten çok memnunum.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.