SATIŞTA
SATILIK 15.6 DOKUNMATİK PANEL LAPTOPUNU DOKUNMATİK YAP
SATILDI
ALINIK UYGUN FİYATA KAYITSIZ İPHONE 6-6S-6SPLUS-7-7PLUS
SATIŞTA
" Simon Kjaer " bu referanslı üyeye dikkat! (Anakart arızalı cihaz sattı)
quote: |
Simon Kjaer
entiki
Simon Kjaer
Cihazda problem olduğundan bahsetmeme rağmen geri almak yada mağduruyeti gidermek yerine bana çözüm üretmesi moralimi bozdu ve iritibata geçmedim cihazı kullanmaya başladı ilk bir haftada cihaz ısınmaya başladı kendini kapattı. Bu ilk hafta bir yada 2 kez olduğu için önemsemedim. 2.hafta sıksık ısınıp kapanmaya başladı telefondan soğudum kenara koydum siteden iphone 5s aldım onu kullanmaya başladım. Arkadaşa bu süre zarfından bahsetmedim neden bende oldu diye düşündüm cihazı tamir görmemiş sorunsuz diye aldık defalarca belirtti referansı olduğu için aklıma dahi gelmedi. Cihazı 10-15 gün sonra açmak istedim açılmadı soluğu telefoncuda aldım adam arka kapağı söktü ilk söylediği şey bu telefon daha önce açılmış vidaları farklı dedi şok oldum aradım arkadaşı telefonu gönder paranı al dedi telefonda normal karşıladıki bu durumdan haberi vardı. sonrasın da vazgeçti yok 1 ay olmuş cihazı alalı vs vs dedi
Bende ona burdan diyorumki bu cihazın durumunu bilerek kredi borcum var vs diyerek acil bişekilde elinden çıkarıp bize yedirdin.
Hakkımı haram ediyorum. Allah inşallah bu tarafta çıkarır öteki tarafa bırakmaz.
Cihazı servise götürdüm. İçi açılmamış sorunsuz dediği cihaz Anakarttan daha önceden işlem görmüş çıktı. Kredi borcum var vs diyerek acil bir şekilde elden çıkardı bizde referanslara güvenerek aldık cihazı çok güzel yedirdi bize
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
SATILDI
Sayfa
1
Dükkan Sahibi Hakkında
Dükkanına Eklediği Son Ürünler
-
Referansları
» Kullanıcı Profili- Kriter
- Genel
- Kargo
- Satıcı
-
-
Genel Puan:- Ürün: ALINIK UYGUN FİYATA KAYITSIZ İPHONE 6-6S-6SPLUS-7-7PLUS
- Alıcı: bir1900
- Tarih: 27 Mayıs 2019 23:28:41
- Yorum: Kendisiyle 2 sene önceden beri ticaretim mevcuttur. Sözünün eri güzel bir kardeşimizdir.Forum sayesinde güzel bir kardeşe sahip oldum sağolsun. Herşey On Numaraydı
Genel Puan:- Ürün: takas yapıldı (referans)
- Alıcı: Rasqutin
- Tarih: 09 Mart 2016 20:58:30
- Yorum: Yüz yüze görüşerek sorunsuz bir alışveriş yaptık.Alışveriş öncesiyle sonrasıyla sıkıntısız gerçekleşti.Güvenilir bir arkadaş kendisine teşekkür ediyorum.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:- Ürün: referans ilanı İphone 5S alınmıştır.
- Alıcı: ysakay
- Tarih: 19 Aralık 2015 19:00:23
- Yorum: Önce kargo sonra ücret şeklinde alışveriş yaptık. Herhangi bşr sıkıntı çıkmadı. Güvenilir bir forumdaşımız.
Genel Puan:- Ürün: AKSİYON KAMERA ALINMIŞTIR. REFERANS İLANI
- Alıcı: dextare
- Tarih: 09 Kasım 2015 23:16:55
- Yorum: çok değerli bir kişi, güvenilir ve dürüst.
Genel Puan:- Ürün: #SATILIK# UYGUN Dijital Fotoğraf Makinaları
- Alıcı: mücahit_0
- Tarih: 22 Mayıs 2015 19:47:43
- Yorum: güvenle alışveriş yapabilirsiniz.teşekürler