çarşıpazar
SATIŞTA

SATILIK 15.6 DOKUNMATİK PANEL LAPTOPUNU DOKUNMATİK YAP

SATILIK
15.6 DOKUNMATİK PANEL

BU PANEL SAYESİNDE LAPTOPUNU DOKUNMATİK YAPABİLİRSİNİZ.
USB İLE BAĞLANIR.
CD DRİVER KURUP. TANITTIK SONRA SORUNSUZ KULLANBİLİRSİNİZ.

BİR PROJE İÇİN ALINMIŞTI KULLANILMADI. 19İNC MODELİ ALINACAK PROJENİN BOYUTU DEĞİŞTİ.

FİYAT: 200TL
YER: BURSA - YALOVA ELDEN TESLİM
DİĞER ŞEHİRLERE KARGO.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI

ALINIK UYGUN FİYATA KAYITSIZ İPHONE 6-6S-6SPLUS-7-7PLUS

UYGUN FİYATA KAYITSIZ CİHAZ ARIYORUM.
SATMAK İSTEYEN PM ATSIN.

SATIŞTA

" Simon Kjaer " bu referanslı üyeye dikkat! (Anakart arızalı cihaz sattı)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumdayım bir çok alışverişim oldu kimseyi mağdur etmedik.
Referansı bol olan bir üye tarafından mağdur edildik.
Bu üye " Simon Kjaer " referanslarına bakarak itimat ettik mağdur olduk.!
Benim ağzım yandı başka arkadaşların yanmasın!
Kendisinden Samsung note 3 aldım ilanda telefonun sorunsuz olduğu pasaport kayıtlı herhangi bir bir probleminin olmadığını belirtmiş cihazın resmi yoktu. Sadece üst tuşu zor bastığını tek problemin bu olduğunu yazmış. Kendisine cep telefonundan ulaşarak cihaz hakkında bilgi aldım telefonun herhangi problemi olmadığı kendisinin kullandığını cihazın açılmadığını kısaca temiz cihaz olduğundan kredi ödemesi için uygun tuttuğundan bahsetti referanslarını okuduğum için aklıma en küçük soru işareti olmadan cihazı aldım.

çıkan sorunlar!
Cihaz geldi bahsetmediği açma ve kulakluk tuşunun orda çatlak bir yapıştırıcı ile işlem yapılmış.
Civatalara bakınca sanki oynama var gibi geldi.(bu kesinlik kazandı)
kamera lensi sallanıyor yerinden çıkıyordu.
Cihazda ısınma problemi çıktı cihaz ara ara kendiliğinden kapanıyordu ilk 1.hafta da çıktı giderek arttı.

Tabi bu durumu arkadaşa bahsedince (kargo geldiği zaman bu diyaloglar yaşandı)
entiki
quote:

telefon kondisyon olarak temiz fakat ses tuşunun olduğu yer çatlak. kamera camı sallanıyor çıkıyor gibi. telefon tamir gördümü hiç civataları sökülmüşe benziyor. değişen yada tamir gördümü

Simon Kjaer
quote:

cihaz yurtdışından geldiğinden beri tamir görmedi, ama orada servise girdimi bilgim yok.civatalara bende baktım fakat emin olamadım.

entiki
quote:

Kulaklik tusunun oldugu yer kirik japonla yapistirilmis yada denenmis gbi kulaklik tusu dedigin gibi Zor basiyor

Simon Kjaer
quote:

Hocam onu ben burada servise sordum düğmeleri değiştirmek için 40 tl istediler. bende pek o tuşları kullanmadığım için bir de tamirciyle uğraşmamak için yaptırmadım, eğer eliniz yatkınsa parçayı kendiniz bile değiştirebilirsiniz muhtemelen. s serisi olsa açıp yapmaya çalışırdım ama note serisi daha önce hiç açmadığım için cesaret edemedim ben açmaya :D eğerki açar yaparım derseniz buradan parça araştırabilirim, doğubank bana oldukça yakın muhtemelen tuşlar 1-2 dolarlık bir şeydir.

Cihazda problem olduğundan bahsetmeme rağmen geri almak yada mağduruyeti gidermek yerine bana çözüm üretmesi moralimi bozdu ve iritibata geçmedim cihazı kullanmaya başladı ilk bir haftada cihaz ısınmaya başladı kendini kapattı. Bu ilk hafta bir yada 2 kez olduğu için önemsemedim. 2.hafta sıksık ısınıp kapanmaya başladı telefondan soğudum kenara koydum siteden iphone 5s aldım onu kullanmaya başladım. Arkadaşa bu süre zarfından bahsetmedim neden bende oldu diye düşündüm cihazı tamir görmemiş sorunsuz diye aldık defalarca belirtti referansı olduğu için aklıma dahi gelmedi. Cihazı 10-15 gün sonra açmak istedim açılmadı soluğu telefoncuda aldım adam arka kapağı söktü ilk söylediği şey bu telefon daha önce açılmış vidaları farklı dedi şok oldum aradım arkadaşı telefonu gönder paranı al dedi telefonda normal karşıladıki bu durumdan haberi vardı. sonrasın da vazgeçti yok 1 ay olmuş cihazı alalı vs vs dedi

Bende ona burdan diyorumki bu cihazın durumunu bilerek kredi borcum var vs diyerek acil bişekilde elinden çıkarıp bize yedirdin.
Hakkımı haram ediyorum. Allah inşallah bu tarafta çıkarır öteki tarafa bırakmaz.

Cihazı servise götürdüm. İçi açılmamış sorunsuz dediği cihaz Anakarttan daha önceden işlem görmüş çıktı. Kredi borcum var vs diyerek acil bir şekilde elden çıkardı bizde referanslara güvenerek aldık cihazı çok güzel yedirdi bize

SATILDI

takas yapıldı (referans)

Takas yapıldı.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

entiki

Yüzbaşı

İsim: YUSUF ÖMER
Katılım zamanı: 07 Eylül 2006 16:45:09
Durum: Forumda değil
Son giriş: 30 Eylül 2022 12:47:22
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: ALINIK UYGUN FİYATA KAYITSIZ İPHONE 6-6S-6SPLUS-7-7PLUS
Alıcı: bir1900
Tarih: 27 Mayıs 2019 23:28:41
Yorum: Kendisiyle 2 sene önceden beri ticaretim mevcuttur. Sözünün eri güzel bir kardeşimizdir.Forum sayesinde güzel bir kardeşe sahip oldum sağolsun. Herşey On Numaraydı
Genel Puan:          
Ürün: takas yapıldı (referans)
Alıcı: Rasqutin
Tarih: 09 Mart 2016 20:58:30
Yorum: Yüz yüze görüşerek sorunsuz bir alışveriş yaptık.Alışveriş öncesiyle sonrasıyla sıkıntısız gerçekleşti.Güvenilir bir arkadaş kendisine teşekkür ediyorum.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: referans ilanı İphone 5S alınmıştır.
Alıcı: ysakay
Tarih: 19 Aralık 2015 19:00:23
Yorum: Önce kargo sonra ücret şeklinde alışveriş yaptık. Herhangi bşr sıkıntı çıkmadı. Güvenilir bir forumdaşımız.
Genel Puan:          
Ürün: AKSİYON KAMERA ALINMIŞTIR. REFERANS İLANI
Alıcı: dextare
Tarih: 09 Kasım 2015 23:16:55
Yorum: çok değerli bir kişi, güvenilir ve dürüst.
Genel Puan:          
Ürün: #SATILIK# UYGUN Dijital Fotoğraf Makinaları
Alıcı: mücahit_0
Tarih: 22 Mayıs 2015 19:47:43
Yorum: güvenle alışveriş yapabilirsiniz.teşekürler
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.