FORUM DIŞINA SATILDI

parça satışına geçildi

cpu: i5 2500k
anakart: ecs h61h2-mv (en güncel bios yüklü)
ram: kingston 4x2 8gb 1333mhz
gpu: asus gtx760 2gb (kutulu)
hdd: wd green 1tb
psu: corsair vs450 (kutulu)
kasa: aerocool stike-x g7
dvd rw

FİYAT:1450>1400 TL

sistem şunu şöyle yapar bunu böyle açar diye uzun uzun anlatmama gerek yok. sistemin hiç bir sorunu yoktur tıkır tıkır çalışıyor.

sorun sayılmaz ama ben yine de bi iki kusurundan bahsedeyim.

1: anakartın aynası yok. var fakat takınca anakart oturmuyor büyük ihtimal aldığım kişi yanlış ayna verdi daha da uğraşmadım.
2: psu'yu forum üzerinden bir arkadaştan aldım. yurt dışı sıfır sayılacak bir ürün. elime geldiğinde iki gün kullandım ve sonrasında fana bir şey değiyor tık tık ses yapıyor ve bazende sıkışıp dönmüyordu. içine bir şey kaçtı mı diye açıp baktığımda fanın ayaklarının 3ü kırıktı. başka bir psu'nun fanını taktım dönmedi, bende kırık yerleri onardım ve sorunsuz çalışıyor.
3: kasa bir arkadaşımındı. askere gidecek sistemini parça parça sattım sadece dış kasa kaldı. onunda kutusunu bulamadı. bu yüzden sadece bir adat hdd takma aparatı var. eğer kutuyu bulursak diğer aparatlarıda verilecek.
4: kasa üzerinde 4 adet usb portlarından biri çalışmıyor.

Tercihim istenbul içi kontrollü alış-veriş. Alacak kişi her türlü testi, kontrolü yapabilir.

foroğrafları mobilden yükledim fakat pcye geçince fotoğraflar gözükmüyor ve pc den yükleyemedim. ilan linki;https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-bilgisayari-kacmaz-fiyat-535363346/detay/

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul, Pendik
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

Asus Strix gtx970 (satıldı)

Garanti süresi dolmuştur. Sistemimin diğer parçalarını sattığımdan şuan deneme şansımız yok. Alıcı yakınsa kendi sisteminde deneyebiliriz sorun yok.

Fiyat:1000>950 tl

Fiyat konusunda kimse kusura bakmasın indirime gitmeyi düşünmüyorum. Kartı sattıktan sonra tekrar aynı kartı satın almaya kalksam sattığım fiyata bulabilmeliyim ki şuan bu fiyata forumda 970 satan yok sanırım. 1200 1300 liralı ürünler gördüm. İsteyen istediği fiyattan satar. Bende biliyorum normal şartlarda bu kartın ederinin 800 lira civarı olduğunu fakat piyasa şartları belli. 1050 ler 600 700 lira 1050ti lar 800 100 lira. Bu ortamda da 970i satabileceğim en düşük fiyata koydum. Lütfen indirim talep etmeyin. Fiyat çok geliyorsa 4gb gtx960'ı 900 liraya satan kişiye yönlendireyim sizi.

Fiyat foruma özeldir. Diğer sitelerde kartı 1100 liradan ilana koydum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 950 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

Kingston Hyperx 240gb ssd+seagate 500gb hdd

çalışan sistemden sökülecek.

300tl

Fiyat: 300 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

Fsp SI-Series 700wpsu 88+

Çalışan sistemden sökülecek. gtx970 3770k lı sistemde kullanıyorum. Sorunu sıkıntısı yoktur. Son derece sessiz ve kalitelidir.

Fiyat: 250>200tl

Fiyat: 200 TL
Satıldığı Şehir: İstanbul

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7

Dükkan Sahibi Hakkında

Yunuzeus

Yüzbaşı

İsim: Yunus Akyıldız
Katılım zamanı: 01 Nisan 2016 15:55:51
Durum: Forumda değil
Son giriş: 01 Kasım 2025 22:15:02
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: DDR2 Sistem *q8400 *4gb ram / 350tl
Alıcı: fatexi
Tarih: 17 Ekim 2018 20:14:22
Yorum: Kargolama mukemmeldi fabrika çıkışı gibi.urunlerde gayet temiz ve ilanda belirtildiği gibiydi.hızlı ve guvenli kargolama.sonrasinda ilgi alaka daha ne olsun.pardon hediye kısmını unuttum.başka alışverişlerde görüşmek üzere.
Genel Puan:          
Ürün: İ5 2500k | satılık (250 tl)
Alıcı: MiMRaTi6606
Tarih: 05 Haziran 2018 15:37:08
Yorum: urun ılanda belırtıldıgı gıbıydı sorunsuz hızlı kargosu ve guzel paketlemesı ıcın tesekkur edıyorum urunu once gonderdı odemeyı sonra yaptım sıkıntısız alısverıs oldu gonul rahatlıgı ıle alısverıs yapabılırsınız
Genel Puan:          
Ürün: i7 2600 + gtx 1050 ti + ssd (ful+ful sistem)
Alıcı: gardiyan1212
Tarih: 31 Mayıs 2018 15:35:28
Yorum: Güvenilir satıcı malzemeler temiz elime ulaştı. teşekkür ederim .
Genel Puan:          
Ürün: Asus gtx760
Alıcı: IPlutonI
Tarih: 14 Mart 2018 09:10:59
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: ECS h61h2-m17 Anakart
Alıcı: Cindiroz
Tarih: 12 Aralık 2016 20:10:25
Yorum: Bir satıcıdan çok abiymiş gibi ilgilendi. Her soruma cevap verdi. Güvenilir kişi. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.