MrScrewdriver
SATIŞTA

11 inç iPad Pro Wi-Fi 256 GB (M1) - Uzay Grisi (6 Aylık)

Merhaba,

28.03.2022 tarihinde aldığım tabletimi yeni bir notebook almaya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Kutusu, orijinal şarj cihazı ve şarj aleti mevcuttur. Ürün üzerine şeffaf ekran koruyucu ve kamera koruyucu uygulanmıştır. Ürün garantisi 29.03.2024'e kadar devam etmektedir. Üründe köşe fotoğraflardan birinde görebileceğiniz üzere (göstermek için flaşla çekim yaptım ve uğraştım) çok ufak ürünün masaya temas eden yerindeki sürtme dışında hiçbir fiziki / yazılımsal kusuru bulunmamaktadır. Ürün sadece Wi-Fi versiyondur cellular bulunmamaktadır. Daha önce forum üzerinden 2 adet satışım mevcuttur referanslarımı profilimden inceleyebilirsiniz. Fiyat 16.000₺'dir. İzmir içi elden teslim yada ücretin hesabıma transferi ardından kargo alıcı ödemeli olacak şekilde tarafınıza gönderimini sağlayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 16000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

(SATILDI) i7 2600K | GeForce GTX 970 | 16GB RAM | 1TB HDD

Sistem Özellikleri:

• İşlemci: I7 2600K Sandy Bridge 8M Cache 3.80GHz’e Kadar İşlemci (stok soğutucu)
• Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 970 GAMING 4G | 4GB 256Bit
• Ram: G.Skill RipjawsX 16GB 1333MHZ CL7 | 4GB x 4 Slot
• Anakart: Gigabyte Z77X-UD3H Rev 1.0 1155 Soket
• Güç Kaynağı: Xigmatek No Rules Power 850W 80+ Modüler
• Kasa: AOpen Nagas G6
• Hard Disk: 1TB Western Digital 7200RPM Caviar Green
• DVD Rom: Pioneer 24x Labelwriter DVD-RW
• Fan: 1 Adet Xigmatek arka egzoz fanı bulunmaktadır.

Sistemimi notebook alacağımdan dolayı satıyorum. Resimlerde görebileceğiniz üzere kasanın arka kısmında çizikler mevcuttur, zamanında siyah oje ile rötüş yapmayı denemiştim ancak çok verimli olmamıştı, daha fazla çizilmesini engellemek amacıyla kasanın arka tarafına sandalye ayağı koruyucularından yapıştırdım. Kasanın ön kapağındaki süzgeçimsi parçalarda zamanla meydana gelen gevşemeler var, kasayı hızlı hareket ettirdiğiniz zaman hafif içeri girebiliyorlar ancak ön kapağı çıkarıp kolayca elinizle yerine yerleştirebiliyorsunuz. Anakart, Ekran kartı, Güç kaynağı ve Ramlerin kutuları mevcuttur. İşlemci ve Ekran kartının termal macunları düzenli olarak değiştirilmiştir. Hiçbir ürünün garantisi yoktur. İşletim sistemi olarak Microsoft’un sitesinden indirilmiş 30 günlük deneme sürümü olan Windows 10 Pro ile birlikte vereceğim.

Satış Prensiplerim:

• İzmir içi elden teslim edilir.

• Farklı şehirlerle alışverişte önce havale / eft ile ücret alınır daha sonra kargolanır, kargo ücreti alıcıya aittir.

• Pazarlık teklif etmemenizi rica edeceğim.

ÜRÜN SATILDI

Fiyat: 2000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

(SATILDI) Sapphire 7850 2GB 256 Bit DUAL-X Crossfire DX12 Destekli (2 Adet) Satılık

Merhaba Arkadaşlar elimdeki iki adet sapphire 7850 dual X 2GB 256 bit ekran kartımı sistemimi yenileyeceğim için satacağım kartlar temizdir. hiçbir sıkıntırıs yoktur aşağıya fps değerlerini vereceğim garantisi mevcut
değildir ikisininde
Kutulu olarak verilecektir ikiside kutu içeriği tamdır CD + 1 HDMİ Kablo + DVİ VGA Dönüştürücü ( 1 Adet kutuda hdmi kablosu mevcut diğerinde mevcut değildir.)

Kartlar Fiyatına Göre Gerçekten çok güçlüdür ( Crossfire ile birlikte) DX12 desteğini alan kartlardandır hiçbir sıkıntısı yoktur
Battlefield 4 DAhil köküne kadar ultra full hd ayarlarda yüksek fps oynatmaktadır sslere bakabilirsiniz.

Kartlar Vatan Bilgisayardan : 04.11.2012 Tarihinde Alınmıştır

2 KARTIN ÜCRETİ : 550 TLDİR PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR KESINLIKLE SON FIYAT

İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM VEYA ÖNCE HAVALE SONRA KARTLARIN GÖNDERİMİ ŞEKLİNDE SATIŞINI YAPMAKTAYIM. PM Atmanız Yeterli.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

MrScrewdriver

Teğmen

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: (SATILDI) i7 2600K | GeForce GTX 970 | 16GB RAM | 1TB HDD
Alıcı: admLive
Tarih: 09 Temmuz 2019 12:39:04
Yorum: Özenli bi şekilde kutulayıp gönderdi arkadaş. Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Yorum: güvenilir sağlam dürüst bir arkadaşımızdır. kendisi ile alışveriş yaptığım için çok mutluyum. ilgi ve alakası içinde ayrıca teşekkür ederim.
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.