Bluees
SATIŞTA

Satılık Lenovo Ideapad 320 12GB RAM I7 7500U NVIDIA® GeForce® 920MX

Ürün 17.05.2018 tarihinde Evkurdan alındı, yaklaşık 8 ay daha garantisi var. Fazla kullanılmadı, sadece kodlama için kullanıldı, kozmetik herhangi bir sorunu yok. Kutusu ve faturası mevcut, istanbul içi elden teslim edebilirim. Komsiyon karşılanırsa sahibinden üzerinden get ilanı açarım. Fotoğraflarını şu an yükleyemiyorum 2 gün içerinde yükleyeceğim isteyene wp üzerinden gönderebilirim.

Teknik özellikler:
12GB Ram
I7 7500U
920MX
1TB HDD
1080P Ekran çözünürlüğü

Fiyat : 3900TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 3900 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

SIFIR LOGITECH G613 WIRELESS MEKANİK KLAVYE

Ürün garantiden değişim ürünü olarak gönderilmiştir, kutusu açılmamıştır, 2-3 aylık garantisi vardır, komisyon karşılanırsa get ilanı açabilirim, sol tarafta g tuşları olan klavyeleri kullanamadığım için satıyorum, detaylı bilgileri internette araştırarak bulabilirsiniz.

FİYAT : 520TL

SATIŞTA

kosedekibalici Satıcısı ile yaşadığım sıkıntılı alışveriş.

Kendisinden 15.04.2019 tarihinde bu linkteki xperia z2 kasalı ekran + arka kapak ürününü aldım, ürün 16.04.2019 tarihinde elime geçti, 17.04.2019 tarihinde montajını telefoncuya yaptırttım, montajı yaptırttıktan sonra üründe 2 adet sorun olduğunu farkettim, üründe 1 adet ölü piksel ve aşağıdaki videolardaki gibi 2 sorunla karşılaştım.

video1
video2

Sorunları fark ettikten sonra kendisiyle geri iletişime geçtim ve kendisinden elinde baska ekran varsa onunla değiştirmesini yoksa kendsinin belirleyeceği miktarda para iadesini tarafıma yapmasını istedim, kendisi ürünü ilana koymadan önce test ettiğini ve hiçbir sorun olmadığını, sorunun montaj yaparken oluştuğunu idda etti ve yardımcı olamıyacağını söyledi.

YORUMUM

Kendisinin yalan söylediğini düşünüyorum, kanıtlarım ise su şekilde.

1-) Kendisi ürünü ilana koymadan önce ürünü test edip fotoğraflarını çekip hiçbir sorun görmedikten sonra ilana gönderdiğini söyledi. İlanda görebileceğiniz üzere herhangi bir fotoğraf yok, kendisine dh den mesaj gönderip ürünün fotoğraflarını wpden göndermesini istedim. Gönderdiği fotoğraflarda ürününün test edilirken bir fotoğrafı bulunmuyor, kendisine neden göndermediğini sorduğumda ise istemediğimi söyledi, şimdi göndermesini istediğimde ise sildiğini söyledi.

Sonuç olarak eğer ürünü test etti ise bana neden ölü piksel olduğunu söylemedi, test etmedi ise ürünün sorununun montajdan kaynaklandığını nerden biliyor.

Dhden gönderdiğim mesaj

SONUÇ
Kendisinden alışveriş yaparken bir kez daha düşünün derim.

BÜTÜN WHATSAPP KONUŞMALARIMIZ

FORUM DIŞINA SATILDI

Satılık Arızalı Steelseries Rival 700

Mouse takıldığı zaman 3 saniye çalışıyor sonra kapanıyor, kapandıktan sonra bazen tekrar açılıyor değişik bir döngü içerisinde. İçini açarken yan tarafındaki siyah beyaz ekranın kablosu ya çıktı, ya koptu tam emin değilim. Tuşları, sensörü, ledleri çalışıyor. Yedek parçaya ihtiyacınız varsa, veya tamir eder kullanırım diyorsanız uygun. Daha detaylı bilgi fotoğraf veya video wpden verilir.

Fiyat : 65 TL

SATILDI

[SATILIK] Corsair Void Pro RGB Wireless 450TL

Urun Kasim 2017 tarihinde amazon uzerinden alinmistir. Kutusu ve sarj kablosu mevcuttur. Resimlerde gorulen 1-2 ufak cizik disinda herhangi bir kozmetik problemi yoktur. Son 3 aydir hic kullanilmamistir. Sorunsuz calismaktadir.

FIYAT : 450TL

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

bluees

Yüzbaşı

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILIK] Corsair Void Pro RGB Wireless 450TL
Alıcı: Hellcast
Tarih: 09 Eylül 2018 22:30:59
Yorum: Güvenilir , hızlı ve saygılı , teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Logitech G103. 30 TL.
Alıcı: alper3333
Tarih: 15 Kasım 2014 17:49:55
Yorum: sorunsuz alışveriş teşekküler
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.