Vialpando adlı kullanıcının dükkanı
SATIŞTA

CANON 6D MARK2 - 24-104MM F4

Merhaba, severek kullandığım makinemi artık kullanmadığım için satıyorum. Cihazım tamamen hobi amaçlı kullanıldı. Shutter sayısı ise 8.xxx'dir. Ticari olarak kullanılmış makinelerle lütfen kıyaslamayın. Boyun askısını bulamadığım için yanında bir adet handle grip ile teslim edeceğim. Cihaz asla tamir görmemiş olup faturasına kadar saklanmıştır. 24-104MM F4 (1.Seri) lens ile teslim edilecek. Body ve lenslerin kozmetiği gayet iyi durumda, İstanbul içi elden satışa açığım. Sadece nakit olarak satıyorum, lütfen takas teklif etmeyin. Ufak olsa da bir pazarlık payı mevcuttur.
Talep edilmesi durumunda 50MM F1.8 2.seri lensi de uygun bir fiyata verebilirim.

Güncel: ürün satıldı teşekkürler.1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

ÇOK TEMİZ PSP E1004

Merhaba, cihazın kondisyonu oldukça temizdir. Kırık versiyona sahiptir oyun yükleyebilirsiniz, cihazı ekran koruyucu ile kullandım. Bataryası da oldukça iyi durumdadır. 16GB Lexar kart mevcuttur. Orjinal şarj cihazı ve koruma kılıfı ile verilecektir. İstanbul içi Beşiktaş civarı elden teslim, istanbul dışı ile GET ile satış yapabilirim.
Çok ufak bir pazarlık payı vardır, görsellerini isteyene PM üzerinden atabilirim.
Güncel : ürün satıldı teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

Vialpando

Binbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 28 Kasım 2012 19:48:42
Durum: Forumda değil
Son giriş: 27 Kasım 2025 17:33:19
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Dükkanına Eklediği Son Ürünler

CANON 6D MARK2 - 24-104MM F4
ÇOK TEMİZ PSP E1004
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.