İkinci El PS3 Oyunları
SATILDI

Satılık PSN Ve Kutulu Oyunlar Ps3 & Ps4 & Vita & Psp

Satışı Devam Edenler

KUTULU OYUN

Ps3
Fifa World Cup 2014 Brazil - Kutulu, kitapçıklı, çiziksiz, 2. bölgedir. - 15,00 Tl

Ps Vita
Modnation Racers Roadtrip - Promodur, serverları kapatıldığı için online oynama imkanı yoktur. Single oynanabilir. - 15,00 Tl

Psp
Twisted Metal Head On - Kutusunda ufak bir çatlak mevcut. - 10,00 Tl
Grand Theft Auto Liberty City Stories - Kutulu, kitapçık, harita ve işinize yarayacak şifreler mevcuttur. - 10,00 Tl

PSN OYUN

Takas olabilir.
Kargoyu +3,50 liraya ben karşılarım.
Fotoğraf isteyene 0537 549 45 89' a whatsapptan yazarsa atabilirim.
Güven unsurunu sağlayabilmek açısından Sahibinden.com üzerinden işlem yapabiliriz.
Lütfen fiyatlar uygun değilse mesaj atmayınız.

Satılanlar

PSN HESAP
The Walking Dead Sezon 1 (5 bölüm) - 15 tl (çift hak) (VEZ1R nickli arkadaşla takaslanmıştır.)

Ps4
Killzone Shadow Fall - Kutulu, çiziksiz, 2. bölgedir. Dijital sürümünü aldığım için satıyorum. Hiç kullanmadım. - 45,00 Tl (OKANATLI' ya satılmıştır.)
Tom Clancy's The Division - Kutulu, çiziksiz, 2. bölgedir. 3 4 kere makineye takılmıştır. - 45,00 Tl (Sahibinden.com üzerinden satılmıştır.)

Ps Vita
Killzone Mercenary - Kutulu, temizdir. - 25,00 Tl (OKANATLI' ya satılmıştır.)

KUTULU OYUNLAR
X-Men Origins Wolverine (Uncaged Edition) - Kutulu, kitapçıklı, 2nci bölge - 20 TL
Men In Black: Alien Crisis - 15 TL ( Temiz, kutulu kitapçıklı ) (Sahibinden.com üzerinden satılmıştır.)
Medal Of Honor 2010 - 15 TL ( Cd içerisinde ayrıca Medal Of Honor Frontline mevcut )
Assassin' s Creed 2 - 20 TL ( Tertemiz, GOTY Edition, ekstra görev içeriği mevcut )(Sanalpazar.com üzerinden satılmıştır.)
Call Of Duty Modern Warfare 2 - 2. Bölge - 30 TL (Sahibinden.com üzerinden satılmıştır.)
Silent Hill Homecoming - 1. Bölge - 25 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Killzone 3 - 2. Bölge - 35 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Killzone 2 - 2. Bölge - 25 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Far Cry 2 (Platinum) - 2. Bölge - 20 TL (Sahibinde.com üzerinden LikeAWaLL nickli arkadaşa satılmıştır. )
Call Of Duty Black Ops - 2. Bölge - 40 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Call Of Duty Black Ops - 2. Bölge - 35 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
God Of War Collection - 1. Bölge - 30 TL ( fb_boys nickli arkadaşa satılmıştır. )
God Of War 3 - 2. Bölge - 35 TL ( kötü_ben nickli arkadaşa satılmıştır. )
Need For Speed Undercover - 1. Bölge - 20 TL ( fb_boys nickli arkadaşa satılmıştır. )
Call Of Duty 4 Modern Warfare GOTY Edition - 2. Bölge - 20 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Resident Evil 5 (Gold değildir) - 2. Bölge - 35 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Devil May Cry 4 - 3. Bölge - 25 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Rango - 2. Bölge - 45 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
GTA IV - 30 TL ( Sahibinden.com üzerinden satılmıştır. )
Call Of Duty World At War - 2. bölge - kutulu, kitapçıklı - 20 tl (ipodlover nickli arkadaş ile takaslandı)

Oyunlar kutulu kitapçıklıdır. Görüşmek isteyen arkadaşlar için oyunların resmini çekip mail vs. atabilirim. Buraya yüklemek zahmetli oluyor.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

Real_DisasteR

Yüzbaşı

İsim: Hüseyin TEKİR
Katılım zamanı: 02 Kasım 2011 13:50:46
Durum: Forumda değil
Son giriş: 06 Nisan 2026 17:53:47
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: paketleme kargolama satış öncesi ilgi alaka herşey olması gerektiği gibi gitti. Satıcı arkadaş kargoyu da ücretsiz göndermiş sağolsun. özeni hakkında ufak bir bilgi daha girmek gerekirse. oyun diskinin üzerine kağıt katlayıp koymuş ki taşıma sırasında yerinden oynama şansı kalmasın. Tek kelime ile harika. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabillirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık PSN Ve Kutulu Oyunlar Ps3 & Ps4 & Vita & Psp
Alıcı: VEZ1R
Tarih: 17 Aralık 2014 09:05:40
Yorum: Sorunsuz takastı. Teşekkürler..
Genel Puan:          
Alıcı: LikeAWaLL
Tarih: 13 Aralık 2012 13:18:30
Yorum:
Genel Puan:          
Yorum: ürünü aldım kullandım memnunum
Genel Puan:          
Alıcı: LuffyBey
Tarih: 25 Kasım 2012 19:36:27
Yorum: Sorunsuz En İyi Alış Verişim Oldu Teşekkürler...
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.