SATILDI

ŞOK FİYAT Razer Deathadder Elite- Logitech G440 Hard Mouse Pad 200 TL

Steelseries rival 310 (yeni model) Dp-gaming 03.10.2017 tarihli. Fatura ve kutusu mevcuttur. Ürün çok az kullanılmıştır.. 21 ay garantisi mevcuttur. Takas Yapıldı

Logitech G440 hard gaming mouse. Faturası ve ambalajı mevcuttur. Ürünün garantisi bitmiştir. Ürünü sadace 1 hafta kullandim o zaman ki mouseme uygun olmadığı için rafa kaldirmistim.

Mouse forumdan bir arkadaş ile takas yapılmıştır. Ürün gayet temiz olup kutusu mevcuttur. Faturası mevcut değil. Aldığım arkadaş Kasım ayında aldığını söyledi. 2 yada 3 aylık bir mouse.

ŞOK ŞOK KAMPANYA

- Mouse Razer Deathadder Elite ve Logitech G440 Hard Mouse Pad Toplam sadece 200 TL

Evet Arkadaşlar iki üründe toplam 200 TL. Her iki üründe yaklaşık 1 hafta deneme amaçlı çok az kullanılmıştır. Zaten resimlerden belli ediyor kendini hiç bir şekilde deforme yok hata yok arıza yok.

Takas tekliflerine açığım.

Ürünleri istanbul da elden şehir dışı kargo yolu ile teslim alabilirsiniz.

Ürünler uzun zamandır kenarda kutu içerisinde durmaktadır. Kampanyayı kaçırmamanızı öneririm ürünler gerçekten çok temiz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 200 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali

Steelseries Rival Gaming Mouse 6 Ay önce Medimarketten aldım. Ürün gördüğünüz gibi çok temiz kendi orijinal head orange padinde kullandım.Kutusu faturası her şeyi mevcut istanbul içi elden teslim edilir, istanbul dışı kargo alıcıya aiitir.

160 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

Cevap: Sıfır Steelseries Sensei Raw Heat Orange Mouse 2.el fiyatına SATILIKTIR !

SIFIR Açılmamış Kutusunda Steelseries Sensei Raw Heat Orange GAMİNG MOUSE ACİL SATILIKTIR !

Arkadaşlar hepsiburada sitesinden Ağustos ayında değişimden gelen Sensei Raw mouseyi satıyorum. Kutusu kesinlikle açılmamıştır. İstanbul içi elden teslim edilir, şehir dışı kargo alıcıya aittir..

Ürün Fiyatı : 130 TL'dir.

Resimler bu linkte ki ilandadır !

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-sifir-steelseries-sensei-raw-heat-orange-174299651/detay/
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

asi_ruhx

Binbaşı

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Kendisine tekrar teşekkur ederim ilgili ürün açıklamadaki gibi sıfır sıkıntı. :)
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.