hepa dukkan
SATIŞTA

[SATILIK] Playstation 5 CDLi , +1 Adet Kamuflaj Dualsense ve Şarj İstasyonu

5 Temmuzda aldığım Playstation 5 i satma kararı aldım. Yanında 1 adet kamuflaj kol ve dualsense şarj istasyonu mevcut. Kutusu kablosu hepsi tam. Kullandığım yerden başka yere hareket ettirmedim. Kırık çizik bozuk yeri yoktur. Sadece kamuflaj kol ithalatçı garantili gerisi sony türkiye garantilidir.

Elden satış düşünüyorum. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul için elden teslim edebilirim. Ne siz ürün bekleyin ne ben ücretini gönderin diyim. İllaki kargo ile isterseniz, istediğiniz kargoya ücretini gönderdikten sonra verebilirim fakat kargoda sorun olma durumuna karşı mesuliyet alamam. O nedenle iletişime geçerken sorumluluğu göz önünde bulundurun.

Fiyat: 22000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Tekirdağ
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] [Satılık] Hasarsız Sorunsuz 500GB Playstation 4 + 2 Adet Kol

Konsol arkadaşımın temiz kullantImistir. Kontrol edilebilir. 2 oyun kolu ile birlikte verilecektir. Kablolar vs hepsi tam. İl içi görerek alabilirsiniz, il dışı önce havale sonra kargolama yapılır.

Fiyat: 5500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 5500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Tekirdağ
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Kışlık Motosiklet Eldiveni Durt Viber

Kışlık M beden motosiklet eldiveni. Mağazada 200TL. Bende 120 TL. Sıfır mağazadaki neyse aynısı hiç kullanılmadı. Su geçirmez.

DIŞ KISIM 1000D 4 WAY ELASTİK DURATEX KUMAŞ.
AVUÇ İÇİ KEÇİ DERİSİ.
TPU ÜST KORUMA.
EL AYASI CERENO KUMAŞ.
SU GEÇİRMEZ ORTA KATMAN.
ÜÇ KATMAN
ORTA PARMAKTA KAUÇUK VİZOR SİLECEĞİ.
CONTRAST DİKİŞ.
AVUÇ İÇİNDE EXTRA KORUMA PAD.

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] [SATILIK] Corsair K55 Klavye Sıfır Niyetine

26.05.2020 tarihinde aldigim corsair k55 klavyemi satiyorum kutusu faturasi mevcuttur. 2 kere kutudan cikardim 3. Kere cikarmadim. El dayama aparatini hic takmadim hepsi posetiyle kutusunda duruyor. Pazarlik konusulur. 26 mayıs 2020 de sipariş verdim. sıfırdan farkı asla yoktur. pazarlık ona göre olur.

Fiyat:320 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] [SATILIK] Acer Nitro 5 Notebook i5 8300H 512ssd 750hdd 16 ram 1050 4gb

Acer Nitro 5

Islemci i5 8300H
Ekran karti Nvidia Gtx 1050 4GB ddr5
Ssd Western Digital m2 512GB
Hdd Western Digital 750 GB Back
Ram 8+8 Total 16gb ddr4 ram
Cozunurluk 1920x1080 60Hz

2 adet usb 2.0 port, 1 adet hdmi, 1 adet usb 3.0 vardir.

Bilgisayara kendim 8gb ram ve 750gb hdd ekledim.
17 Ocak 2020 de alinmistir. Ciziksiz gicir gicir. Harici klavye ile kullanildi. Garantisi devam ediyor. Kutu icerigi eksiksiz teslim edilecektir. Faturasi mevcuttur.

Isteyene corsair k55 klavye ve Bloody T70 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu Mouse Hp bilgisayar cantasi ile birlikte verebilirim.

Hepsi bereber 5800TL
Sadece bilgisayar 5500TL

Iletisim icin pm.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

onderkaan

Yüzbaşı

İsim: Kaan Ozdmr
Katılım zamanı: 04 Ocak 2017 23:04:34
Durum: Forumda değil
Son giriş: 04 Ocak 2026 03:01:32
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Guvenilir satici, sorunsuz alisveris, gönül rahatlığıyla alisveris yapabilirsiniz.
Genel Puan:      
Ürün: [SATILDI] [SATILIK] Corsair K55 Klavye Sıfır Niyetine
Alıcı: Crestand
Tarih: 12 Ekim 2020 09:27:10
Yorum: İlgili bir arkadaş. Alış-veriş sırasında bir problem yaşamadım. PTT kargo ile gönderince PTT yüzünden biraz aksadı kargo. Onun dışında ürün dediği gibiydi ve ürün elime ulaşana kadar ilgilendi hep. Teşekkürler.
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.