Şimdi Ara

DualShock 4 PC üzerinde çalışacak....!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'da konuşan , Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida yeni denetleyici "analog çubukları ve düğmeler iyi çalışacaktır" sözlerini ekledi, Windows PC'ler üzerinde "temel işlevleri" gerçekleştirmenin mümkün olacağını söyledi.

    DualShock 4 denetleyici ve PC üzerinde belki de olası daha gelişmiş bazı özellikler olabilir, bir ışık bar, bir kapasitif dokunmatik yüzey ve hareket algılama yetenekleri... Pad siyah, kırmızı ve mavi renkler de sunulacak..


     DualShock 4 PC üzerinde çalışacak....!!!!

    KAYNAK



  • Ps4 almak niyetinde olacakların ekserisinin oyun için bilgisayar toplamış olacağını ve bunda da ps4 kumandasını kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum açıkçası. O yüzden çok da mühim değil bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snaket900

    Ps4 almak niyetinde olacakların ekserisinin oyun için bilgisayar toplamış olacağını ve bunda da ps4 kumandasını kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum açıkçası. O yüzden çok da mühim değil bence.

    +1

    Korsan olarak fifa 14 gibi oyunları denemek amacıyla veya pc toplayıp sadece ds4 almak isteyenler için kullanılabilir belki.Onun haricinde bence de pek işe yaramayacaktır.
  • Aman 50 tane abidik gubidik program yüklemek zorunda kalmayalım da, zaten vaio'ya direkt uyumlu olarak gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok sevindim çünkü yıllardır konsollara has kalan kaliteli joystick ile PC oyuncularıda artık tanışabilecekler..PC de oyun oynayıp piyasada bi dünya ne olduğu belirsiz markaların joystick leri ile cebelleşmekden ise orjinal PS4 joystick i ile oyun oynayabilecek olmamız çok güzel..

    @gfbekir öyle birşey söz konusu dahi değil açıklamayı yapan;

    "Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida" buda demektir ki driver CD yeterli olacaktır.. XBOX ve Microsoft olmasa bunları görebilmek hayal olurdu.. Çünkü bunu ilk yapan Microsoft olmuştu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 8 Ekim 2013; 16:36:38 >
  • Geberesice sonyyyyyyyyyyy. daha bugün ds3 aldım pc ye kırasım geldi şimdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.