Bildirim
Dualshock 3 Analog Gıcırdama Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
6 yil kullandigim orj.ds3lerimden hic gicirdama sesi duymadim fakat bi tane yan sanayi almistim 2 3 ay sonra gicirdamaya basladi hemde oyle boyle degil acaip ses cikartiyordu en son parcaladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kolların cod unu hatırlıyormusun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkada sag ustte seninkinin aynisi yaziyordu sanirim
Orjinal cihaz ama neden böle Acaba içini açıp tamir mi etsem?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamir etmer becerin olsa bile onermem :)
Makina yağıda işe yaramadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kool Giancana
6 yil kullandigim orj.ds3lerimden hic gicirdama sesi duymadim fakat bi tane yan sanayi almistim 2 3 ay sonra gicirdamaya basladi hemde oyle boyle degil acaip ses cikartiyordu en son parcaladim
orjinaller de pek olmuyor ama dediğiniz gibi yan sanayı gerçekten sınır bozucu bi ses çıkarıyor -
Ds4 ler bile gıcırdıyor ds3 normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marlboro
quote:
orjinaller de pek olmuyor ama dediğiniz gibi yan sanayı gerçekten sınır bozucu bi ses çıkarıyor
Hocam benim gamepad orjinal ama hayvan gibi gıcırdıyor. Şanssızlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kendomen
quote:
Orijinalden alıntı: Marlboro
quote:
orjinaller de pek olmuyor ama dediğiniz gibi yan sanayı gerçekten sınır bozucu bi ses çıkarıyor
Hocam benim gamepad orjinal ama hayvan gibi gıcırdıyor. Şanssızlık
Aynen oyle sanssa olailiyor elektronik sans isidir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orijinaldir, sıfır olmayabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Yo_Sun
Orijinaldir, sıfır olmayabilir
Hocam sıfırdı kutuyu kendi ellerimle açtım. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X